face yazmıyo mesaj attım belkim o arkadaşı biliyorsa yazar bana
bekliyorum ama aynı hastane olsaydı doktor kesin derdi gelmedi dedi bana
ama neden o hastaneye gitmedi anlayamadım
sanırım karşıya gitmiştir.tanıdığı vardı
kendi doktorumuzu o da beğenmiyordu ama tel açmış demekki ilgilenmedi pis gacı da o yüzden başka doktora gitti.canım karakızım ya
ya inanamıyorum ya şoktayım şu an gözyaşlarıma hakim olamadım allahım nolur iki meleğimizi de koru bi an önce sağlıklarına kavuşmalarını nasip et :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayy kızlaar şimdi cerin arayıp söyledi şok oldum yaa ayy allahımm noluur korusun durumuzu da annesini dee
kızlar hastanede vardı bugün bi bebiş 6 aylık herşeyi normalmiş inşallah karakızımızın durusu da öyle olcak
bol bol dua edelim hatta burdan tefriciye paylaşsak nasıl olur??
fundaaa karakız akşam tansiyonu çıkmış indiremeyince durumuzu almışlar küveze koymuşlar karakız da halen yoğunbakımdaymışşş
paylaşımı nası yapsak liste gibi mi 4444 tane olucak ya sayıyı karıştırmayak deye didim
ayy kızlaar şimdi cerin arayıp söyledi şok oldum yaa ayy allahımm noluur korusun durumuzu da annesini dee
kızlar hastanede vardı bugün bi bebiş 6 aylık herşeyi normalmiş inşallah karakızımızın durusu da öyle olcak
bol bol dua edelim hatta burdan tefriciye paylaşsak nasıl olur??
sorma narçiçeği topiğin tadı yok baksana herkesin aklı karakızdahepimiz çok endişeliyiz ne yazsak da endişemiz azalmıyor haber bekliyoruz işte
dua edelim bol bol
kartanesi 500
kenyaa 100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?