Kızlar günaydın herkese;
şimdi nazlıyla görüştüm aynen aktarıyorum söylediklerini...
Karakızımın bir anda tansiyonu çıkmış ve tansşyonunu kontrol altına alamamışlar o yüzden duru'muzu hemen almak zorunda kalmışlar.
Şuan duru'muz küvezdeymiş 1 ay küvezde kalıcakmış Karakızımızda hastanedeymiş tansiyonu hala kontrol altına alınamamış onunla uğraşılıyormuş.
Nazlıda yoldaymış evine dönürmuş aksam araıyacakmış tekrar karakızı bize o haber vericek.
Ve tabiki şuanda en çok ihtiyaçları olan şey bizim dualarımız hepimiz onlar için bol bol dua edelim.
inşallahh iyilik haberlerini alırızz :Saruboceq:
merhaba
ben aralık annesi uyesıyım
arada sızın yazılanlarıda okuyorum dogumum 21 kasım oldugu için
arkadaşınızın durumuna çok uzuldum Allah şifa versin bebişinede kendısınede
tefriciye duası paylaşılıyormuşsunuz bende 200 tane okurum kesın lutfen benıde ekleyın okunanların listesine ayrıca bızım aralık annelerine de söyleyecegım duaları arkadasınızla olur bizim kızlarında emın olun kasım ayı topiği olarak hepinize geçmiş olsun
arkadaşlar, karakızın durumuna çok üzüldüm kasım 2008 annesiyim ben, haddim olmayarak size çok panik yapmamanızı öneririm, allah korusun hepiniz can taşıyorsunuz, karakız inşallah hepimizin dualarıyla güle oynaya bebeği kucağında çıkacaktır hastaneden, allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin, yavrularınızı sağ sağlim kucağınıza alın inşallah, lütfen çok üzmeyin kendinizi
ay nazlışım ya hangi hastanede olduğunu sordun mu canım
bnde aralık annesi üyesiyim az önce pelin yazmış siteye ordan aldım haberi inş hayırlısıyla kurtulurlar Allah yardımcıları olsun :çok üzgünüm:
Yok Cerinim yoğun bakımda olunca ikiside hiç aklıma gelmedi yarın nasipse yine ararım sıksık rahatsız ederim dedim zaten eşinede ozaman sorarım canım olurmu
nazlış bunnar en son rakamlar tatlım sen bi liste yapsan sayıların takibini yapamam karışır die korkuyorum hele hafta içi çok yoğunum kk ya giremiyorum bile takibi bana bırakmayınn :kedi:
canım sende hoşgeldinn...karakızımdan haber getirmişsin bende yazdıklarını okurken ağladım valla.inş fatmamızda durumuzda iyi olacaklar Allahın izniyle dualarımız onlarlaa...Hepinize Selam kızlar a.s. a.s.
Çok daha neşeli bir giriş yapmak isterdim ama hepiniz haberi duydunuz.Az önce Karakızz eşiyle konuştum Durumuz küvezde ama doktorları çok iyi konuşmuş bir süre kalacak babası görmüş hepimiz dua ediyoruz dedim..
İnanın kardeşi dün haber verdi ben koptum dünyam başıma yıkıldı adeta ama şükür kendiside yoğun bakımda henüz ama diğer rahatsızlıklarıyla birleşince bu durumda oldu ..Allahım nasip ederse ikiside sarmaş dolaş çıkacaklar..
Babasına dedim zaten cicişlerimiz hazır diye korkmayın herşeyi yollayım ama kendisi alacaktı kızıyla almak nasip olacak..Şuan için durum bu yoğun bakım olduğu içinde görüşmeler şuan için yok inşallah yakın zamanda olacaktır..Eşinin sesi çok iyiydi söz verdi ikiside iyi olsun senin doğumunda olsun 2 kardeşi bir araya getireceğim dedi ağlayacağımm moral vermek için aradım tıkandım kaldım .
Dünden beri sadece ve sadece dua ediyorum şuan için evdeyim tatilden döndük
Hepinizi çok ama çok özledim geriyi okuyamadım inanın bakmaya korkuyorum kimseye birşey olmasın Rabbim hepinizi Korusun ..
merhaba
ben aralık annesi uyesıyım
arada sızın yazılanlarıda okuyorum dogumum 21 kasım oldugu için
arkadaşınızın durumuna çok uzuldum Allah şifa versin bebişinede kendısınede
tefriciye duası paylaşılıyormuşsunuz bende 200 tane okurum kesın lutfen benıde ekleyın okunanların listesine ayrıca bızım aralık annelerine de söyleyecegım duaları arkadasınızla olur bizim kızlarında emın olun kasım ayı topiği olarak hepinize geçmiş olsun
arkadaşlar, karakızın durumuna çok üzüldüm kasım 2008 annesiyim ben, haddim olmayarak size çok panik yapmamanızı öneririm, allah korusun hepiniz can taşıyorsunuz, karakız inşallah hepimizin dualarıyla güle oynaya bebeği kucağında çıkacaktır hastaneden, allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin, yavrularınızı sağ sağlim kucağınıza alın inşallah, lütfen çok üzmeyin kendinizi
Allah razı olsun arkadaşlar...bnde aralık annesi üyesiyim az önce pelin yazmış siteye ordan aldım haberi inş hayırlısıyla kurtulurlar Allah yardımcıları olsun :çok üzgünüm:
Hepinize Selam kızlar a.s. a.s.
Çok daha neşeli bir giriş yapmak isterdim ama hepiniz haberi duydunuz.Az önce Karakızz eşiyle konuştum Durumuz küvezde ama doktorları çok iyi konuşmuş bir süre kalacak babası görmüş hepimiz dua ediyoruz dedim..
İnanın kardeşi dün haber verdi ben koptum dünyam başıma yıkıldı adeta ama şükür kendiside yoğun bakımda henüz ama diğer rahatsızlıklarıyla birleşince bu durumda oldu ..Allahım nasip ederse ikiside sarmaş dolaş çıkacaklar..
Babasına dedim zaten cicişlerimiz hazır diye korkmayın herşeyi yollayım ama kendisi alacaktı kızıyla almak nasip olacak..Şuan için durum bu yoğun bakım olduğu içinde görüşmeler şuan için yok inşallah yakın zamanda olacaktır..Eşinin sesi çok iyiydi söz verdi ikiside iyi olsun senin doğumunda olsun 2 kardeşi bir araya getireceğim dedi ağlayacağımm moral vermek için aradım tıkandım kaldım .
Dünden beri sadece ve sadece dua ediyorum şuan için evdeyim tatilden döndük
Hepinizi çok ama çok özledim geriyi okuyamadım inanın bakmaya korkuyorum kimseye birşey olmasın Rabbim hepinizi Korusun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?