kızlar bu 100 tane tefriciye bitti nasıl ekleyecegiz listeye
ayyy kızlar inanamıyorum yaa !!!
dün zaten çok kötü bi gece geçirdim saçma sapan bişeyden dolayı ağlama krizine girdim sonra nefes alamamaya başladım ..bu seferde korkudan daha çok ağlamaya başladım...bebeğim de içerde hareket etmeye balşladı sandım ki o da nefes alamıyo...çok kötüydü...! sabah da tam evden çıkacakken kk ya bakim bi dedim fatmanın haberini gördüm...bişey bile yazamadım kaç saattir aklıma geldikçe ağlıyorum hala kendime gelemedim...((
saolun canlarım... ama hayatımda hiç bu kadar kötü olmamıştım(( ölüyorum sandım... bütün gece de uykumda içimi çekmişim...sabah da karakızla ilgili haberi okuyunca neye uğradığımı şaşırdım... nosu vardı bende aradım bi kaç kez açılmadı...kimbilir ne telaşlılardır... ahh minik kuzu inş iyidir...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
edoşumm geldin miii opuyorumnanaktan
ya ben bi tuhafım soğuk soğuk ter döküyorum midemde kötüydü zaten sabahtan beri bide bu halde temizlik yaptım şimdi iice kötüyüm :sinifsinif:
kocamda işte geç gelcek hay allam ya
sekercik geçmiş olsun canım.istersen bi doktora git.ayrıca ateşin falan varsa üşürsün sakın üstünü falan örtme ama bence bi doktra git.kasık ağrısı normal dedi benim doktorum ama bilmiyorum tabi.
benimde acayip bel ve sırt ağrım var.galiba bebişler büyüdükçe zorlanıyoruz bizde.
lan cerin adisi insan bi selam verir dimi.kaç gündür böylesin hayırdır yavruuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?