2009 Kasm Anneleri

[table="head"]|....KK Nick....|Aldığı Tefriciye Sayısı|Okunan Tefriciye Sayısı..........................................................

|Kartanesi |500|
|Kenyaa|100|
|Cerin|150|
|ıtek|200|
|AlazZehra|300|
|Cersu|100|
|Nehiriver|300|
|Karazeytin|200|
|pln79 |200|
|Annem Bir Melek |100|
|NazLı|500|
|Krispi |100|
|Mureda|194|
|EliFatihEFU |100|
[/table]

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar herkes listeyi kopyalayip kendi okuyacagi kadarinida altina eklesin..böylece daha güncel kalir
kim ne okuyo daha anlasilir olur

Selam kızlar ben geldim,
hepiniz gibi bende karakızım için endişeliyim 2 lafımdan biri allah yardımcıları olsun inşallahh :Saruboceq:
ben küsüratıyla alayım duayı olurmu 194 alayım ok...
hoşgeldin canım maş.egemizede bi sorun yokmuş rabbim durumuzunda böyle güzel haberlerini versin inş.:Saruboceq:

ellerine sağlık nazlııım

selam kızlar nasılsınız moraller sıfır biliyom emme ben yinede hatrınızı sorayım dedim
bende karakız için 100 tane tefriciye okurum benide ekleyin
karakızın hangi hastanede olduğu kesinleşmedimi

Selam kızlar ben geldim,
hepiniz gibi bende karakızım için endişeliyim 2 lafımdan biri allah yardımcıları olsun inşallahh :Saruboceq:
ben küsüratıyla alayım duayı olurmu 194 alayım ok...

Canımsınız Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah..Hoşbuldum Fıstıklarım bu şekilde sizleri üzgün görip gözü yaşlı gelmek istemezdim ama bugün iyi haberler yazdım inşallah sonuna kadarda yazacağım İkiside sapasağlam çıkacaklar hastaneden sarmaş dolaş annekız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin canım maş.egemizede bi sorun yokmuş rabbim durumuzunda böyle güzel haberlerini versin inş.:Saruboceq:

ellerine sağlık nazlııım

Sağol Küçük annem :1hug:İnşallah Durumuzdanda güzel haberler alacağızyerimseniben Hiç kötü düşünmek yok Karakızzda hep buna inandı amniyosentezdede herşeyde hep iyi olacak dedik yine iyi olacak SADECE FISTIK DURUMUZ ABLA OLMAK istedi opuyorumnanaktan Kasım bebişlerinin tatlı ablası :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan

ellerine sağlık nazlııım

yaa inanki kendimden çok şuanda karakızımı ve durumuzu merak ediyorum.
ama eminm iyi haberler alıcağımızaa :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnn nazlımmm.en büyük dileğimiz o şuan...Rabbım ikisine korusun.dualarımız kabul olsun inşş..ben çıkıyorum kızlar akşama görüşürüz tekrar.Allaha emanet olun.öptüm hepinizii

evet nazlımm durumuz abla oldu demiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ewet abla oldu duru dimi:kedi::kedi:
ayyy bak karakızım bizi bırakmaz inş.ağustos anneleri topiğine gitmez demi:gitme:
neyse o gelmezse biz onu buluruz oradakaydirigubbakcemile3

amanın kızlar yaaa hiç keyfim yok canım hiç bişey yapmak istemiyor iftarlıkları hazırlamam lazım ama hiç ayağım mutfağa çekmi beni
bana bakın bundan sonra kimse erken doğurmaya kalkmasın bakın kasım analarının bünyesi okadarını kaldırmaz heeeeeeeelmaz:

evet nazlımm durumuz abla oldu demiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tabiki birtanem benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ewet abla oldu duru dimi:kedi::kedi:
ayyy bak karakızım bizi bırakmaz inş.ağustos anneleri topiğine gitmez demi:gitme:
neyse o gelmezse biz onu buluruz oradakaydirigubbakcemile3

Yok öyleeeee Kasım annesi bizim iki meleğimiz hepte öyle kalacaklar
kaydirigubbakcemile5
guzel hayırlı haberler gelır ınsallah :Saruboceq:
İkrarım canım benim sağol birtanem desteğin için Hayırlısı inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar bende öpüyorum şimdilik hepinizi opuyorumnanaktan Bol bol dinlenin olurmu

bende cok opuyorum ablammmmŞenizŞeniz

ayyy kızlar inanamıyorum yaa !!!
dün zaten çok kötü bi gece geçirdim saçma sapan bişeyden dolayı ağlama krizine girdim sonra nefes alamamaya başladım ..bu seferde korkudan daha çok ağlamaya başladım...bebeğim de içerde hareket etmeye balşladı sandım ki o da nefes alamıyo...çok kötüydü...! sabah da tam evden çıkacakken kk ya bakim bi dedim fatmanın haberini gördüm...bişey bile yazamadım kaç saattir aklıma geldikçe ağlıyorum hala kendime gelemedim...((

ben de az önce face den öğrendim. Nazlıcık sen mi görüşebiliyorsun tatlım? İyi dileklerimi ilet ne olur, her şey iyi olacak adım gibi eminim ama yine de feci gerildim. Ah kuzularım benim... :Saruboceq:

canımcııım ne oldu sana böyle bebişini düşün tatlım sıkma canıı
durumuz annesinin kucağında sağlıcakla evine gelecek inş.:Saruboceq:

öpüldüüün canım beniiimopuyorumnanaktan

inşallah bir daha omasın hiçbirimizde bölew bişeyy krispimm :Saruboceq:

unii cnmm dikkt et kendine baak kızınıda üzmee cnmm lmaz:

ben de az önce face den öğrendim. Nazlıcık sen mi görüşebiliyorsun tatlım? İyi dileklerimi ilet ne olur, her şey iyi olacak adım gibi eminim ama yine de feci gerildim. Ah kuzularım benim... :Saruboceq:

neslim hepimiz şaşkınız halaa...
inşallah iyi haberler alıcaz karakızımızdan :Saruboceq:

aman diyim dikkat et kendine bu hormonlarla benimde basım belada ama bebişleri düşünmek zorundayız cok gecmiş olsun tatlımm :Saruboceq:

canımcııım ne oldu sana böyle bebişini düşün tatlım sıkma canıı
durumuz annesinin kucağında sağlıcakla evine gelecek inş.:Saruboceq:

aman diyim dikkat et kendine bu hormonlarla benimde basım belada ama bebişleri düşünmek zorundayız cok gecmiş olsun tatlımm :Saruboceq:

saolun canlarım... ama hayatımda hiç bu kadar kötü olmamıştım (( ölüyorum sandım... bütün gece de uykumda içimi çekmişim...sabah da karakızla ilgili haberi okuyunca neye uğradığımı şaşırdım... nosu vardı bende aradım bi kaç kez açılmadı...kimbilir ne telaşlılardır... ahh minik kuzu inş iyidir...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…