ben biraz sonra carsıya cıkmak istiyorum yaa
kayınpeder para verdi bebişe bişiler al dedi şaşırdım :1shok:
bebişin bornoz takımı yok gecen tomuycugunkini kadın 25 liraya verem dedi almadım onumu alsam acep
daha ne eksiğim kaldıki benimmm
normal günlük bi havlu aldım ama ne alsam ki
selam hanımlar
normal günlük havlusu varsa bornoz takımını öle çok küçük alma bence yeni doğan olmasın yani ama yinede sen bilirsin
aleyküm selam özge hoşgeldin Şeniz
hoşgeldin nehiiiiiiir
özgecim hosgeldin
hihoyyyt
hoşbulduk datlum opuyorumnanaktan son 2 ayım kaldı oğlusuma bi aksilik cıkmazssa cok heycanlıyım cokkkhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
çıkmayacak inşallah canım a.sa.s
bende cok heyecanlıyım özgecim valla cok az kaldı yaa Allah hayırlısıyla kurtarsın inş.:Saruboceq:
bende çıkayımda evi toplayam yavv bugün zerre kadar yemek yok ne yapacam onuda bimim
kesermiim nan heç ekmek parasıı :roflol: :roflol:anam mümkün değeell
ayrılamıyomm başındann
bu kartanesii gacısınaa dedim kes internetimii ders çalışam dedimm
kesmedii hain karıı
tubikle arif hamilelik yogasına gidileeer benden duymuş olmayın :jeyyar:he nan kocişinlen gidi hemide :roflol::roflol:
mersü canımŞeniz
dert ettğin şeye bak nan gidip alursun işte yemek olsunda ne olursa olsun üşenmezsin o konuda nan :roflol::roflol:
aboo benim yimeem vardı dünden kalma emme arkadaşım var bugüün yetermi ki ya o çatlak da eve erken gider emmee bişey yapem demez tembel teneke :mymeka:evet yaaa allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasipetsin :Saruboceq::Saruboceq:
kolay gelsin cnm bende de yemek yok bende bilmiom ne yapsam herüfte oruc bugün :sinifsinif:
ayy suna bakın yaa cok seker
Tomuycuk Online » SÜSLÜ ARABA 2Lİ SET - Tomuycuk
selam hanımlar
bunun adı neden süslü araba gıı
emmee çok datlumuşş gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?