2009 Kasm Anneleri

aaaa sinirlerim bozuldu bak simdi 65 kilo geldim nann yaa noluyo bana yaa bişicik yemiyom bu ne hız en iyisi bol yürüyüş ve su yoksa fil olucııımmm

sen interneti kesmezsen bende elektrik idaresinde birisini bulamda barii o elektrikleri kessin :lepi:

arifidee yoga yaparken heçç düşünemiyom heee :roflol:

nan benim kızımın halaaaa bir adı yok
daha bulamadık ama benim yıllar
öncesinden çok sevdiğim isimler vardı
olmadı birini koycam

slm kıslar ben döndüm tatilden neler yaptınız bakalım face mail gelmiş karakız doğum yaptı diye doğrumu ya öyleyse nasıllar şimdi bilen var

slm kıslar ben döndüm tatilden neler yaptınız bakalım face mail gelmiş karakız doğum yaptı diye doğrumu ya öyleyse nasıllar şimdi bilen var

hoşgeldin canım.evet karakız doğum yaptı şimdi iyiymiş çok şükür.bebiş kuvezde 1 ay kalacakmış.allah yardımcıları olsun

ya vücut su toplamıştır
bende akşmları çok az yicem

olabilir elim ayagım az yürüyeyim balon gibi oluyor artık bakalım test yaptılar sonuc ne cıkacak albümin cıkarsa tuzu tamamen kesicem ve cok cok riskli bişi inş. cıkmaz
karakızdada büyük ihtimalle albümin vardı eli yüz sismişti tansiyonu cıkmıstı Allah korusun :Saruboceq:

Allah korusun bişey çıkmaz inşallah canım

şimcik pijama baktım geldim heeç beğenmedim ya şöle spor eşofman gibi bişey alsak önden fermuarlı olmamıkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…