2009 Kasm Anneleri

ben geldimmmm hihoyyyt
çalıştın mı dersinee laelaelaelaelae
vücut şampuanını da al
birde güneş kremi ama onu yazada alabilirsin
haa birde bebek yağı ama başka markalarada bakabilirsin ona
vücut şampuanı mı sabun aldık ya nan

ben de gitmiyom aşılarımı oldum tamam sinir oldum ordaki kıza :mymeka: tansiyon ölçüyo hadi yallahh zaten sabah da geç geldi

kızlar ben johnson babyninkini aldım.şampuan vücut şampuanı ve yağı.pişik kremi falan almadımdı yaaa.bide sabunu ne ediyoki bebiş

kız pişik kremi alınca pudra almana gerek yok dedi :1shok:
bebe yağını da johnson babyninkini verdiydi sebamedinkini alem olmazsa diğerini kendim kullanırım sositososito

canım pudrayı koltuk altları kızarırsa sürüyon pişik kremi oralara sürülmez pudra lazım
bebe yağıda al istersen aldığını kullan

ben de doktora dedim nefes alamıyoruuuum diye
yemek yedikten sonra çok kötü oluyom didim o yüzden hamişlerin az ve sık yemesi lazım dedi zaten az yiyodum artık daha da az yicem hihoyyyt

aaa ilk defa duydum haa her gidişimde istiyodu bende yaptırmadıydım bundanmıs demek :1shok:

aaaaa bzim sağlık ocağı hiç öle bişey yapmıo kiloma bakıo
bi şikayet varmı dio o kadar

canım pudrayı koltuk altları kızarırsa sürüyon pişik kremi oralara sürülmez pudra lazım
bebe yağıda al istersen aldığını kullan

heee tımaam gıdığı mıdığı da kızarabilir demi iyi bi de pudra alem, vücut şampuanı alem bi de bebe yağını alem johnsonu da kendi göbeme sürem :lepi:
dilmuh sabunla yıkıyoz işte bebişi banyodaaa

aman dikkat canım hep öyle devam et terliğe çoraba insan ayağından daha çok üşütürmüş
bende ayağımda terlik olmadan yere hayatta yere basamam
ben geldimmmm hihoyyyt

hoşgeldin adaşıııımopuyorumnanaktan

ben bu bakım ürünlerini sanırım her markadan aldım kaydirigubbakcemile3
bişicik olmaz yaa illa hepsi aynı olmak zorunda deel yaa bizde büyümüşüz bak hemde bakım ürünü görmeden laelaelaelaelae

vücut şampuanına gerek yokki sabun var zati

ya kızlar ben vücut şampuanı aldım yani şampuan vücut şampuanı ve yağı set halindeydi.sabun almıyom o zaman

canım şurup kullansana çok iyi geliyo hiç zararı yok
bugüne kadar gittiğiniz kabahat zaten
aaa ilk defa duydum haa her gidişimde istiyodu bende yaptırmadıydım bundanmıs demek :1shok:
heee bende öle duydum
vücut şamouanı varsa sabuna gerek yok sabun varsa vücut şampuanına gerek yok ikisinden biri

bişicik olmaz yaa illa hepsi aynı olmak zorunda deel yaa bizde büyümüşüz bak hemde bakım ürünü görmeden laelaelaelaelae

hehehehe kesinlikle doğruuuuuu.ya hatırlıyom bizim ailedeki bebişleride bi dalinin şampuanından alyolardı o kadar.yağ mağ kullandıklarını hiç görmedim.

kız pişik kremi alınca pudra almana gerek yok dedi :1shok:
bebe yağını da johnson babyninkini verdiydi sebamedinkini alem olmazsa diğerini kendim kullanırım sositososito
ewet pudra hiç kullanmadım ben banyodan sonra her bi tarafını yağlıyordum hiç kızarma birşey olmamıştı
vücut şampuanına gerek yokki sabun var zati
ben hiç sabun kullanmadım cildi hassas zaten enesin kurutmasın diye

walla öyle yaaa bi dalinle büyüdük biz:roflol:

ben de doktora dedim nefes alamıyoruuuum diye
yemek yedikten sonra çok kötü oluyom didim o yüzden hamişlerin az ve sık yemesi lazım dedi zaten az yiyodum artık daha da az yicem hihoyyyt

gündüzleri bişey olmuoda akşam perişan oluom
akşam sadece yemek yedim sonra hiç bişey yemedim
ona rağmen sindirmedi yaw bende inatla kusmuom
direniom son noktaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…