ben geldimmmm hihoyyyt
çalıştın mı dersinee laelaelaelaelaeben geldimmmm hihoyyyt
vücut şampuanı mı sabun aldık ya nanvücut şampuanını da al
birde güneş kremi ama onu yazada alabilirsin
haa birde bebek yağı ama başka markalarada bakabilirsin ona
niye olcek nan hasta başı devletten para alıyo onlar ondan yoksa meraklı değiller bizim kan değerlerimize düne kadar hiç ilgilenmeyen hemşireler şimdi en ufak bişeyi önemsiyolar ben heç gitmiyom valla gitmiycemde
kız pişik kremi alınca pudra almana gerek yok dedi :1shok:
bebe yağını da johnson babyninkini verdiydi sebamedinkini alem olmazsa diğerini kendim kullanırım sositososito
günaydın kıslar
karakıza çok sevindim
ama beni bu mide bulantıları öldürcek
iştahım kpandı akşamları ne yesem sindirmio
artık dha az yemeyi düşünüorum hatta yemiycem
hem deli gbi mide yanması hem bulantı püüüf
niye olcek nan hasta başı devletten para alıyo onlar ondan yoksa meraklı değiller bizim kan değerlerimize düne kadar hiç ilgilenmeyen hemşireler şimdi en ufak bişeyi önemsiyolar ben heç gitmiyom valla gitmiycemde
kızlar ben johnson babyninkini aldım.şampuan vücut şampuanı ve yağı.pişik kremi falan almadımdı yaaa.bide sabunu ne ediyoki bebiş
canım pudrayı koltuk altları kızarırsa sürüyon pişik kremi oralara sürülmez pudra lazım
bebe yağıda al istersen aldığını kullan
hoşbuldukkkk opuyorumnanaktanhosgeldin
çalıştın mı dersinee laelaelaelaelae
aman dikkat canım hep öyle devam et terliğe çoraba insan ayağından daha çok üşütürmüşşimdi gittim ölçtürdüm tansiyonumu 9/6 çıktı.. normal yani...ama çok halsizim... kan değerinden dolayı olabilir dedi hemşire...
ben sürekli çorapla geziyorum bu yaz ayağımdan çorabımı hiç çıkarmadım ve terliksiz hayatta gezmem evin içinde... şu an bile ince bi ceketle oturuyorum... üşütme geliyo bu havada...
ben geldimmmm hihoyyyt
vücut şampuanına gerek yokki sabun var zati
heee tımaam gıdığı mıdığı da kızarabilir demi iyi bi de pudra alem, vücut şampuanı alem bi de bebe yağını alem johnsonu da kendi göbeme sürem :lepi:
dilmuh sabunla yıkıyoz işte bebişi banyodaaa
canım şurup kullansana çok iyi geliyo hiç zararı yokgünaydın kıslar
karakıza çok sevindim
ama beni bu mide bulantıları öldürcek
iştahım kpandı akşamları ne yesem sindirmio
artık dha az yemeyi düşünüorum hatta yemiycem
hem deli gbi mide yanması hem bulantı püüüf
bugüne kadar gittiğiniz kabahat zatençalıştın mı dersinee laelaelaelaelae
vücut şampuanı mı sabun aldık ya nan
ben de gitmiyom aşılarımı oldum tamam sinir oldum ordaki kıza :mymeka: tansiyon ölçüyo hadi yallahh zaten sabah da geç geldi
heee bende öle duydumaaa ilk defa duydum haa her gidişimde istiyodu bende yaptırmadıydım bundanmıs demek :1shok:
vücut şamouanı varsa sabuna gerek yok sabun varsa vücut şampuanına gerek yok ikisinden biriheee tımaam gıdığı mıdığı da kızarabilir demi iyi bi de pudra alem, vücut şampuanı alem bi de bebe yağını alem johnsonu da kendi göbeme sürem :lepi:
dilmuh sabunla yıkıyoz işte bebişi banyodaaa
ben bu bakım ürünlerini sanırım her markadan aldım kaydirigubbakcemile3
bişicik olmaz yaa illa hepsi aynı olmak zorunda deel yaa bizde büyümüşüz bak hemde bakım ürünü görmeden laelaelaelaelae
ya kızlar ben vücut şampuanı aldım yani şampuan vücut şampuanı ve yağı set halindeydi.sabun almıyom o zaman
ewet pudra hiç kullanmadım ben banyodan sonra her bi tarafını yağlıyordum hiç kızarma birşey olmamıştıkız pişik kremi alınca pudra almana gerek yok dedi :1shok:
bebe yağını da johnson babyninkini verdiydi sebamedinkini alem olmazsa diğerini kendim kullanırım sositososito
ben hiç sabun kullanmadım cildi hassas zaten enesin kurutmasın diyevücut şampuanına gerek yokki sabun var zati
ben bu bakım ürünlerini sanırım her markadan aldım kaydirigubbakcemile3
bişicik olmaz yaa illa hepsi aynı olmak zorunda deel yaa bizde büyümüşüz bak hemde bakım ürünü görmeden laelaelaelaelae
ben de doktora dedim nefes alamıyoruuuum diye
yemek yedikten sonra çok kötü oluyom didim o yüzden hamişlerin az ve sık yemesi lazım dedi zaten az yiyodum artık daha da az yicem hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?