2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun cnmm,dikkat et kendine ama uyumadan olmaz küçük prensleride yoruyosun yavv :kedi::kedi:

zaten giyemiyeceksin kuzum ben utandım çamaşırı çıkarmamıştım dr.ne varsa çıkar demez mi:kedi::roflol:

:roflol::roflol:

kolay gelsin canııım

hoşgeldin canım uykusuzluk başa vurdu haaakaydirigubbakcemile3
inş.testtede birşey çıkmaz,en fazla tuzu kes der herhalde

ben de gitcem cts pijama dünyasına ordanalem gaari iki pijama

pijama dünyası şu Atatürk Bulvarındaki Kocabeyoğlu Pasajının altındaki yer mi?
ben oraya bakmıştım hiç güzel şeyler yoktu... lohusa pijaması çıkardı kız heç beğenmedim..:umursamaz:

canım annemede kıyamıyorum oruçlu birde enesle mi ilgilensin o da diyor bana bırak diye ama işte kıyamadığımdan yapamıyorum hemde özlerim yaaa bıdığımı

anaaaaammm fedakar anne işte.. seni yılın annesi seçecem itekalkisalkisalkis yorma bari kendini canım...

selam nilkan.. kız ben bayılırım o kadr uykusuz kalsam:1shok:.. nası dayanıyon öleee

kolay gelsin yavrum.bende dün fasulye aldım onları temizlemem lazım.bu arada bu fasulyeleri domatesle az kavursam yeter dimi gııııııııı

canım uyku önemli aslında.hani halsizlik çok ya bizde uyku toparlanmamızı sağlıyo

aynı problem bendede var canım el uyusması sabahları acıp kapanmıyo dediğin gibi bana magnezyum verdi doktor sen kullanıyormusun

kolay gelsin yavrum.bende dün fasulye aldım onları temizlemem lazım.bu arada bu fasulyeleri domatesle az kavursam yeter dimi gııııııııı

cnm ayıkla fasulyeleri yıka koy tencereye üstüne domates rendesi dök kavur suyunu çekene kadar.
sonra poşetle iştee tatlışimm :lepi:

pijama dünyası şu Atatürk Bulvarındaki Kocabeyoğlu Pasajının altındaki yer mi?
ben oraya bakmıştım hiç güzel şeyler yoktu... lohusa pijaması çıkardı kız heç beğenmedim..:umursamaz:
hee orası ben hiç gitmedim de kızlar gittiydi ya ondan gidem dediydim ya ben bi tane beğendim ama tiril tiril bişey hemi de beyaaz :1shok: hayatt olmaz :roflol: dagide beğendim bi tane bedeni yoktu bi tanesi de çok pahalıydı ooofff senağlama

vereliniortak katılıyorum bende ölesini arayam bakayım.
Kartanem kızz olmadı sende bende anamıza diyek hee özkanlarda yada hatayda mutlaka vardır pazarda :lepi:

hee taam nan annem alsın pazardan :lepi: ben şu sosyete pazarına bi gidebilseydim perş günü

cnm ayıkla fasulyeleri yıka koy tencereye üstüne domates rendesi dök kavur suyunu çekene kadar.
sonra poşetle iştee tatlışimm :lepi:

sağol canım yapamda doğumdan sonraya hazır olsun
yok nann benimki doğumdan önce dewamlı muayene ediyor yaaa dr.onun için çıkar dedikaydirigubbakcemile3

ya ben şimdiye kadar rahattım karından ultrason ohhhhhhh.e bunlar sonra çatı muayenesi bilmem ne çok utanıyoooooooom:kedi:ay bide erkek doktor

cerenimo tatlım yollamışın hee kargomuu opuyorumnanaktan haber veririm tatlım gelincee..
tubişimin kargosunu aldım bugün çook ama çok cici bişey oğluşumaa Şeniz

Kartanesi bizim gittiğimiz Kocabeyoğlu pasajındaki yerde vardı gecelikler ama bende hiç beğenmemiştim ama fiyatlar uygundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…