kızlarrrrrrrrrrrr selam....nassınız bakalım?ay ben bugun pek fenayım.annemler bende onlar sahura kadar hıc yatmıo,sonradan namaz kılıp yatıolar.bende yatmıom onlarla bır,uykum gelmıo napıyım.sonra yattım uyuyamadım sabaha kadar.zaten 9 da kalktım dr a gıttım.çellerım cok uyusuo bıde sabah acılmıo,kapanmıo bakalım test yaptılar alcam sonucu 3 te.yanı anlıycanıs sersem gıbıyım 24 saattır hıççççç uyumadım ama uyuyamıyorumda işin garibi ayy bana bi hallaer oldu:))))))))
zaten giyemiyeceksin kuzum ben utandım çamaşırı çıkarmamıştım dr.ne varsa çıkar demez mi:kedi::roflol:
zaten giyemiyeceksin kuzum ben utandım çamaşırı çıkarmamıştım dr.ne varsa çıkar demez mi:kedi::roflol:
kolay gelsin canııımayyy açık duruy emme bakamım yaaa :sinifsinif: kışlık yicekleri dolaba komaklan meşgulumm,bi yandan çamaşır atıyım makinayaa hooff :sinifsinif:
bende bi dene sabahlıklı gecelik var anam almış ben daha alacaam ama ne alacam bilmim hee :sinifsinif:
kızlarrrrrrrrrrrr selam....nassınız bakalım?ay ben bugun pek fenayım.annemler bende onlar sahura kadar hıc yatmıo,sonradan namaz kılıp yatıolar.bende yatmıom onlarla bır,uykum gelmıo napıyım.sonra yattım uyuyamadım sabaha kadar.zaten 9 da kalktım dr a gıttım.çellerım cok uyusuo bıde sabah acılmıo,kapanmıo bakalım test yaptılar alcam sonucu 3 te.yanı anlıycanıs sersem gıbıyım 24 saattır hıççççç uyumadım ama uyuyamıyorumda işin garibi ayy bana bi hallaer oldu:))))))))
ben de gitcem cts pijama dünyasına ordanalem gaari iki pijama
canım annemede kıyamıyorum oruçlu birde enesle mi ilgilensin o da diyor bana bırak diye ama işte kıyamadığımdan yapamıyorum hemde özlerim yaaa bıdığımı
ayyy açık duruy emme bakamım yaaa :sinifsinif: kışlık yicekleri dolaba komaklan meşgulumm,bi yandan çamaşır atıyım makinayaa hooff :sinifsinif:
bende bi dene sabahlıklı gecelik var anam almış ben daha alacaam ama ne alacam bilmim hee :sinifsinif:
kızlar selaaam nasılsınız?ben iyiyim.kilolarım hariç.dubayıda geçtim valla.:roflol:
e adam doğumunu yapmış sen hala utanıyonmu :roflol: anam bunda yüzün gözün açılmıştır artık
kolay gelsin yavrum.bende dün fasulye aldım onları temizlemem lazım.bu arada bu fasulyeleri domatesle az kavursam yeter dimi gııııııııı
of ya ucuz gecelik nerde nan bana da deyi 5 liraya ben de alemmm
ben pazardan aldım kııı aman pislencek işte giy cıkar at :dance:
hee orası ben hiç gitmedim de kızlar gittiydi ya ondan gidem dediydim ya ben bi tane beğendim ama tiril tiril bişey hemi de beyaaz :1shok: hayatt olmaz :roflol: dagide beğendim bi tane bedeni yoktu bi tanesi de çok pahalıydı ooofff senağlamapijama dünyası şu Atatürk Bulvarındaki Kocabeyoğlu Pasajının altındaki yer mi?
ben oraya bakmıştım hiç güzel şeyler yoktu... lohusa pijaması çıkardı kız heç beğenmedim..:umursamaz:
vereliniortak katılıyorum bende ölesini arayam bakayım.
Kartanem kızz olmadı sende bende anamıza diyek hee özkanlarda yada hatayda mutlaka vardır pazarda :lepi:
cnm ayıkla fasulyeleri yıka koy tencereye üstüne domates rendesi dök kavur suyunu çekene kadar.
sonra poşetle iştee tatlışimm :lepi:
yok nann benimki doğumdan önce dewamlı muayene ediyor yaaa dr.onun için çıkar dedikaydirigubbakcemile3
Kartanesi bizim gittiğimiz Kocabeyoğlu pasajındaki yerde vardı gecelikler ama bende hiç beğenmemiştim ama fiyatlar uygundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?