2009 Kasm Anneleri

slm canlarım nasılsınız.gurbetyaren ne karazeytınım ne güsel haberlerle gelmişsiniz ya size ve bebişlere maşallahhhh....
ya kızlar bişi sorcam dün gece yatakta eşimle konuşuyoduk bir olaya gülmeye başladık.bianda karnıma acı sancı saplandı yaaa.gülme güldürme diye bağırıp durdum nedir bu şimdi anlamadım.doktoruma sorcam bakalım bu hafta

gurbetyaren maaşallah yaaa ne güzel kilo almmış bebeğin..
inşallah benimkide almıştır en son 912 gr dı ve biraz eksik demişti doktor..
ama sanırım hızla büyüyor hepiimizin bebişleri.

sağol canım. seninkide büyümüştür şimdiye. her bebek farklı haftalarda kilo alıyorlarmış. bir standartı yokmuş yani

yinee her zamanki gibi tam gaz devam....
hepimizden hızlısın canım yaaa maaşallah..
bende haftaya kızıma gidip dalinin detarjanı ve yumuşatıcısını alıcam
yavaş yavaş başlarım ondan sonrada yıkayama..

bez olarak ta bi büyük paket prima yenidoğan almayı düşünüyorum
diğer alıcaklarımıda bi numara büyük alayım diyorum
birde canım primadan sonra molfixte çok iyiymiş
ama en iyisi prima diyor herkez bende şimdilik prima düşünüyorum bakalım...

özgecim bana da dediler küçük geliy ve bacağını sıkıyor deyü
ben de huggesin 3-6 kilosunu aldım
ama bundan sonrakileri prima alırım herhalde
arkadaşla görüştüm 96 lıkmı ne varmış ondan alıyormuş
20 gün gidiyormuş abowwwww yandık desenize

canımya şok oldum resmen tutamadım kendimi uzunca bir süre. çok şükür iyilermiş ama karakızın yaşadığı sıkıntıyı düşündükçe içim çok kötü oluyor. Rabbim bu sıkıntıların hepsini unutturacak güzellikte günler versin inşallah durusuyla birlikte.
kasılma demişsin canım bzaen bana da oluyor ama pek anlamlandıramıyorum yani şöle böyle diyemiyorum. ama belirli bir ağrı var. akşamları mutlaka oluyor çok afedersiniz ama resmen vajinam ağrıyor komple böle yattığım yerden falan kalkmaya çalışırken ciddi ciddi ağrıyor son bir haftadır. neden olaki acaba.

hoşbulduk canım a.s.

bana huggiesin deneme bezinden geldi cok kaliteligörünüyo bide babstar yollamıs o cok kötü görünüyodu cok büyük fiyat farkı yok sanırım bezlerin arasında ama prima yada huggies alıcam ben

kenyacım sakın huggiesin bezini alma canım onlar çok kalın bebeğin bacakları ayrık kalır en güzeli ve en incesi primanın tatlım benden sana tavsiye kalın bezler almayın

anam yeni doğan kücük diok duymuonusmu prematüre demek o 2 5 kg içinmi ne bunu alcanız yeni bebek

ben geçen hafta çok kötü olmuştum canım doktoru aradım tarif ettim
hemen gel doğum sancısı olabilir demişti
nts ye girdim çok şükür çıkmadı bişi
sonra ultrasonla baktı doktor bebişin kafası aşağıdaymış
o yapabilir demişti,birde idrarda enfeksiyon var
yine aynı bu belirtileri yaşayabilirmişsin
nts ye bağlayan hemşirede yalancı doğum sancısı olabilir demişti
yani sancı değilse 3 tane neden arayolarmış...

seninkide bebişin pozisyonundandır canım korkma sakın..

bana huggiesin deneme bezinden geldi cok kaliteligörünüyo bide babstar yollamıs o cok kötü görünüyodu cok büyük fiyat farkı yok sanırım bezlerin arasında ama prima yada huggies alıcam ben

huggies iyi diye duymuştum ben. bir ablam ondan kullanıyor bebeğe ve çokta memnun. ama diğer ablam hiç beğenmemiş çünkü o prima ile başlamış sonradan değiştirince pişik yapmış yeğenimi. aslında önemli olan ne ile başlarsan onunla devam edecen. çünkü bebeğin cildi alışıyormuş iyiyede kötüyede

şekercik bende hiç kimse olmayacak.bi kociş bi ben.teyzem gelirim diyodu geçen konuştuk pek niyeti yok bende gelme istersen dedim işine geldi.kaynanamda küs.e burada tanıdığım hiçkimse yok.

he benim de annem yazık şimdi ablamın bebeğine bakıyor:) üst üste doğurunca biz kadıncağız da şaşırdı gene d e erken doğurursam yetişemez bana kasım ayının başında gelmeyi planlıyor zira. ben de 17 sinde doğrucam gibi görünüyor dilmuh arkadaşın da mı yok ablam bana bazı kısımlara eşler alınmıyor yanında bi bayan olması lazım demişti

ayy yıkamaya da başladınız he ben daha yıkamadım yaaa üşendim çok
ilk bezini kociş almış huggies ablam da kullanamadığı bi paketi göndermiş o da prima

selam canlar
nedisiniz hanımlar
selam fıstık iyidir işte

amaan ne akrışık şey nası anlıcaz yahu

cnm bebeğe prima yeni doğan alma yeni doğan prematüre bebekler için 2 5 kg olıy sen prima yeni bebek 3 6 kg al ben öle yaptım :kedi:

hee ben de 3-6 kilo bez kullancam

meleğim saol cnm
kasıklar gülerken zorlanmıştır
ben de hapşırmada bilem öle oluy-kalkıp hapşırmak gerekiyo
yataktaydınız demi siz ......yoksam fanfiri finfondanmı oldu kısssssskaydirigubbakcemile3

98 li canım yukarı koydum resmini bende eeeeeeeepeyyyyyyyyyyyyyyyy bez var kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kücük gelmeye baslarsa burdaki markette bi boy büyüğüyle değişcessskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım o ağrı bende de oluyor arada. çatı genişliyormuş ondan oluyormuş o.

anam yeni doğan kücük diok duymuonusmu prematüre demek o 2 5 kg içinmi ne bunu alcanız yeni bebek

canım benim yaaa ayyy saol bide üşenmeiş resmini koymuşsun
ben bunu hep görüyodum aamma alla alla yeni bebekte ne diyodum kaydirigubbakcemile3
iyki söyledin valla tamam söz bunu alacam
opuyorumnanaktan

elifim başaldım ya yıkmaya
heran herşeye hazırlıklı olalım deyü hazır dursun dedim
bende dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcıyla yıkadım
bir de hacışakirin rende sabun gibi oluy ya ondan aldım
bir partiyi de onla yıkacam
mis gibi kokuyorlar valla ama en zoruda ütü olayı olcek sanırsam

primadan sonra çoğu kimse hugges kullanıyorlarmış
ama kalın sa bende sevmem neyse bundan sonrakileri prima alak o zmn

meleğim saol cnm
yataktaydınız demi siz ......yoksam fanfiri finfondanmı oldu kısssssskaydirigubbakcemile3

deliii hemen aklına o mu geldi yok annem bayadır yapmıyoz oğluma bişi olur vicdan azabıyla yaşayamam diyo kocacazım.ondan tık yok yavrim...
ya valla hapşırınca,öksürüncede oluyooo...gülme diyom adama gülüyo yaff uyuz etti benıı

canım benim yaaa ayyy saol bide üşenmeiş resmini koymuşsun
ben bunu hep görüyodum aamma alla alla yeni bebekte ne diyodum kaydirigubbakcemile3
iyki söyledin valla tamam söz bunu alacam
opuyorumnanaktan

sakın karıştırmayın canımcım yenidoğan demek prematüre anlamı tasıyomus yanlıs bez almayın işinizi görsün cnmcım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

meleğim saol cnm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimde aklıma o geldiydi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…