2009 Kasm Anneleri

nan yeniyse sorun yok tertemiz al götür kac kere doğurcan niye hersey güzel olmasın ohh misler gibi evde varsa problem yokkkopuyorumnanaktan

sanirim artik son zamana kadar böyle gidicek.. nefes alamamak hadi normal diyorum da esnemek öldüroyr beni.. cenem yirtilcak saniyom bazen..su 37 haftayi bi bulsaydik hayirlisiyla..

okurum nan kenya kac gündür nefesim faan darlandı bide kimse cevap vermeyince yazmadılar sandım

banada dr demişti zeytinyağı kullan diye. ama saf olanından.

benim ablam sezeryan oldu. hastaneye gitmeden önce kuaföre gitti saçını fönletti. makyajını yaptı. süslendi püslendi öyle gitti hastaneye. benimde planım ozemuszemus

hay Allah sizi napmasın
ben allıgımı götürürüm yanımda diyordum soluk olucaz diye agrı sızıdan gözümüzü acarsak
ayy benden daha fenalarıda varmıs kuaför haaa:uhm:

[table="head"]|....KK Nick....|Aldığı Tefriciye Sayısı|

|Kartanesi |500|
|Kenyaa|200|
|Cerin|150|
|ıtek|200|
|AlazZehra|500|
|Cersu|100|
|Nehiriver|300|
|Karazeytin|300|
|pln79 |200|
|Annem Bir Melek |100|
|NazLı|500|
|Krispi |100|
|Mureda|194|
|EliFatihEFU |100|
|N.S.E |500|
|sekercik |100|
|elifsun |100|
|ayse_on |100|

[/table]

benim ablam sezeryan oldu. hastaneye gitmeden önce kuaföre gitti saçını fönletti. makyajını yaptı. süslendi püslendi öyle gitti hastaneye. benimde planım ozemuszemus

maşallah kıs bebişine büyümüş yarında ben gidicem doktora bakem benimki nekadar oldu

kız sezeryan olacak olursam bende daha derli toplu giderim ama doğum yapıoz nan dünyanın sonu değil ya bebişimi güzel karsılamak isterim götürcem yanımda ufak defek seyler kuzenim doğum yaptıgında kızını getirne kadar hesireler ben onun yüzüne şöle bi renk vermiştim saçlarını yapıp temiz gecelik giydirmiştim cokta şeker olmustuuzemuszemuszemuszemus

hay Allah sizi napmasın
ben allıgımı götürürüm yanımda diyordum soluk olucaz diye agrı sızıdan gözümüzü acarsak
ayy benden daha fenalarıda varmıs kuaför haaa:uhm:

ya şimdi bizim saçlar kıvırcık ailecek. hastanede 2 gün yatacan saçın fönlüyken daha güzel durur. kıvırcık saç kabarıyor 1 gün yıkamadığında. mantığımızla yapıyoz yani:ecrin_bebek:

kıslar men geldim
tahlil sonuçlarım çıktı
kan sayımım ve tam idrar tahlillerim çok iyi dedi doktor
normalde kansızdım
sanırım düzelme oldisositososito
şimdi sırada ne var bilmirem
ya kıslar bu nts giriyoz ya ne zaman bilmirem
özellerde bunun için de ücret alacaklarmı her girdiğimizde

büyüdük valla:lepi:
sizde büyük ihtimalle 2 olmuşsunuzdur. gerçi ultrason ölçümleri arasında fark oluyor. dr dediki bebek doğana kadar kaç kilo olduğunu net olarak bilemeyiz.

anaam hiç bilmiyorum zeytin ya, ama daha erken kız 30. haftalardan sonra bence başlaması lazım daha kasılmalar sıklaşmadı ya da olmadı ben anlamıyorm kasılıyosam da kasılmayı ölçmüyomu nts denen şey?

büyüdük valla:lepi:
sizde büyük ihtimalle 2 olmuşsunuzdur. gerçi ultrason ölçümleri arasında fark oluyor. dr dediki bebek doğana kadar kaç kilo olduğunu net olarak bilemeyiz.

he ya ortalama bişe sölüolar zaten kilo konusunda ama cok merakediom :kedi:

nts ye dr istediği zaman giriyoz canım. eğer kasılmaların yoksa dr istemeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…