he ben de darma duman olmıcam canm da yeni almaya ne gerek var bi dünya yepyeni duran gecelik pijama var bende
zaten kociş kameraya da alır kesin rezil olmak istemem yavruma:)
ben de zeytinyağı çok ii die duymuştum o nedenle bakım seti almadım almıcam da bi de bebeğe sabun aldıydım o kadar
nan nie özenmion kendine düşünsene bebişinle ilk kez karsılascan oda tertemiz yeni cicişlerini gyse sende giysen öle karsılassanız mis gibi resimleriniz cekilse hatıra kalsa olmazmı ne o öle darma duman istemem kendimi resimlere ben en şık geceliği giyicem oğlumu beklerkene allah nasipederseee
banada dr demişti zeytinyağı kullan diye. ama saf olanından.he ben de darma duman olmıcam canm da yeni almaya ne gerek var bi dünya yepyeni duran gecelik pijama var bende
zaten kociş kameraya da alır kesin rezil olmak istemem yavruma:)
ben de zeytinyağı çok ii die duymuştum o nedenle bakım seti almadım almıcam da bi de bebeğe sabun aldıydım o kadar
benim ablam sezeryan oldu. hastaneye gitmeden önce kuaföre gitti saçını fönletti. makyajını yaptı. süslendi püslendi öyle gitti hastaneye. benimde planım ozemuszemus
okurum nan kenya kac gündür nefesim faan darlandı bide kimse cevap vermeyince yazmadılar sandım
benim ablam sezeryan oldu. hastaneye gitmeden önce kuaföre gitti saçını fönletti. makyajını yaptı. süslendi püslendi öyle gitti hastaneye. benimde planım ozemuszemus
hay Allah sizi napmasın
ben allıgımı götürürüm yanımda diyordum soluk olucaz diye agrı sızıdan gözümüzü acarsak
ayy benden daha fenalarıda varmıs kuaför haaa:uhm:
maşallah kıs bebişine büyümüş yarında ben gidicem doktora bakem benimki nekadar oldu
kız sezeryan olacak olursam bende daha derli toplu giderim ama doğum yapıoz nan dünyanın sonu değil ya bebişimi güzel karsılamak isterim götürcem yanımda ufak defek seyler kuzenim doğum yaptıgında kızını getirne kadar hesireler ben onun yüzüne şöle bi renk vermiştim saçlarını yapıp temiz gecelik giydirmiştim cokta şeker olmustuuzemuszemuszemuszemus
büyüdük valla:lepi:
sizde büyük ihtimalle 2 olmuşsunuzdur. gerçi ultrason ölçümleri arasında fark oluyor. dr dediki bebek doğana kadar kaç kilo olduğunu net olarak bilemeyiz.
kıslar men geldim
tahlil sonuçlarım çıktı
kan sayımım ve tam idrar tahlillerim çok iyi dedi doktor
normalde kansızdım
sanırım düzelme oldisositososito
şimdi sırada ne var bilmirem
ya kıslar bu nts giriyoz ya ne zaman bilmirem
özellerde bunun için de ücret alacaklarmı her girdiğimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?