ya şimdi bizim saçlar kıvırcık ailecek. hastanede 2 gün yatacan saçın fönlüyken daha güzel durur. kıvırcık saç kabarıyor 1 gün yıkamadığında. mantığımızla yapıyoz yani:ecrin_bebek:
ohh maşallah kocaman olmuuuuşselam bacılar.
geçmişi okuyayım dedim ama çok ilerlemiş atlaya atlaya okudum geldim.
bugün 100 lük şeker yüklemem vardı sabahın 8 inden beri hastanedeydim çok yoruldum.
şükürler olsun şekerle ilgili bir problemim yokmuş:lepi:
batın'ım 1800 gr olmuş
dr herşey çok iyi dedi. geçen gittiğimde bebek iri demişti. şimdi daha normal dedi. yani normal doğum olabilirmiş ama önümüzde uzun zaman var dedi.
kaburga kemiklerime çok bastırıyor dedim. şikayet ettim oğluşumu. nereye gitsin bebek başka yerimi var dedi dr.
hastaneden çıktım gittim oğluma badi aldım 3 tane. üçüde farklı boydan.
böyle işte
he ben öğlende domat. salatalık peynir yedim iyi geldi hem hafif hem sağlıklı:)
benim bildiğim 38. haftada çatı muayenesi oıluyomuş çünkü çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyormuş kanama da olabiliyormuş ben öyle biliyorum daha erken bence senin çatı muayenen olmaz bazı doktorlar da yapmıyorlarmış yapacak olsa önceki randevuda söyler herhalde.
ben de 4 cm açıldığında epidural yapılıyo diye duymuştum ama bazı dr.lar önermiyorlar bazıları öneriyor ben de şaşırdım kaldım
ben şampuan ile bebe yağı aldım ablam hiçbiri kullanılmıyor ben kullanmadım dedi diğer ürünleri almadım zaten pudra da zararlıymış die duydum hele ki banyodan sonra sürmeyin diyorlar bebeğin cildinin hava almasını önlüyormuş ama ne kadar doğru bilemiyorum gene de evde pudra vardı kaşıntım oldukça sıcaktan dolayı sürdüm ben kendime özellikle göğüs altlarıma filan.
pijamaya da pek özenmedim açıkçası siz baya özeniyosunuz annem alıp getirmiş onu giycem başka da almıcam:) gecelik bi tane var benim şu anda da giydiğim onu giyerim yeni olması şart mı
zaten kimse gelmez hast.ye filan sonra da çok az kişi gelecek o nedenle hiç özenmiyorum kendime
selam bacılar.
geçmişi okuyayım dedim ama çok ilerlemiş atlaya atlaya okudum geldim.
bugün 100 lük şeker yüklemem vardı sabahın 8 inden beri hastanedeydim çok yoruldum.
şükürler olsun şekerle ilgili bir problemim yokmuş:lepi:
batın'ım 1800 gr olmuş
dr herşey çok iyi dedi. geçen gittiğimde bebek iri demişti. şimdi daha normal dedi. yani normal doğum olabilirmiş ama önümüzde uzun zaman var dedi.
kaburga kemiklerime çok bastırıyor dedim. şikayet ettim oğluşumu. nereye gitsin bebek başka yerimi var dedi dr.
hastaneden çıktım gittim oğluma badi aldım 3 tane. üçüde farklı boydan.
böyle işte
sana gayet yakısıyo kıvırcık sacların bence söle bi tepeden tokayla cokta güzel olursun canım
ama sezeryan olacaksan daha rahat hissedeceksen cektir tatlım fönünü
nan nie özenmion kendine düşünsene bebişinle ilk kez karsılascan oda tertemiz yeni cicişlerini gyse sende giysen öle karsılassanız mis gibi resimleriniz cekilse hatıra kalsa olmazmı ne o öle darma duman istemem kendimi resimlere ben en şık geceliği giyicem oğlumu beklerkene allah nasipederseee
havalarda etkiliyodur nefes almayı.bende istanbulda nemden alamıyodum nefes.şimdi iyiyim burdaayse bende nefes alamıom ya hatta suan bile öle nefes alamıom alamayınca panik yapıom panik yapınca iyce nefesim darlanıoo offf dün gece 5.30 da uyudum
kız bende rujumu allığımı falan alcam yanıma,iki renk gelsin dimihay Allah sizi napmasın
ben allıgımı götürürüm yanımda diyordum soluk olucaz diye agrı sızıdan gözümüzü acarsak
ayy benden daha fenalarıda varmıs kuaför haaa:uhm:
kıslar men geldim
tahlil sonuçlarım çıktı
kan sayımım ve tam idrar tahlillerim çok iyi dedi doktor
normalde kansızdım
sanırım düzelme oldisositososito
şimdi sırada ne var bilmirem
ya kıslar bu nts giriyoz ya ne zaman bilmirem
özellerde bunun için de ücret alacaklarmı her girdiğimizde
kız bende rujumu allığımı falan alcam yanıma,iki renk gelsin dimi
kızlar bu kasılma dedikleri karnının bi an sertlesmesi ve düzelmesi gibi bişimi sanki bebek geriniyormus gibi
kasılma nası oliiy? acaba ben kasılıyorum da haberim mi yok:)
hangi haftalarda kasılma olur kızlar?
bide benm artık bacağımın en üstünde bi ağrı oluyor kemiğimde anlatamadım galba yerini...
dilmuh korkma canm ya çatı muayenesinden biz doğum yapçaz çatı muayenesi ne ki...
sen de benim gibi olacaksın di mi benm anca annem gelir o kadar ne ablam gelebilcek ne de kayınvaldeler filan zaten k.valde hasta, k.peder de öyle, görümce ve elti de çalışıyor hiç umudum yok onlardan yana burdan bir iki iş arkadaşı uğrarsa bilemem yani yapayalnız kalcaz :)
kedi ağlama canım iyilermiş bak biz de şok olduk ctden beri ama hayırlısı olsun dua ediyoruz işte ağlayıp da bebeğini de strese sokma toparlan canım
kıslar kızımın çamaşırlarını yıkamaya başladım
birinci parti bitti
beyaz krem karışımı yaptıydım mis gibi de kokuyorlar
ayyy şimdiden ösledim yaw kızımı
anacım nasıl bir duygu bu ya hele makinadan çamaşırlarını çıkartıyom ya sanki sanki içerde beni bekliy
ayyy ama minik minik ne de zor oluy asması yer kalmadı ikinci partiyi kuruyunca yıkaycam
bu hafta da yıkama işim bitsin deyom
dün de kocişle ilk bezini aldık
ama zorlandık primanın yenidoğan bezini bulamadık kalmamıştı
ben de orda alışveriş yapanlara sordum hemen haggus denen marka varya onu aldık
siz ne alcanız kızlar biz her alışverişimizde 1 tane alak deyoz ama bundan sonrakileri prima alammı acaba
kızlar bu kasılma dedikleri karnının bi an sertlesmesi ve düzelmesi gibi bişimi sanki bebek geriniyormus gibi
kasılma nası oliiy? acaba ben kasılıyorum da haberim mi yok:)
hangi haftalarda kasılma olur kızlar?
bide benm artık bacağımın en üstünde bi ağrı oluyor kemiğimde anlatamadım galba yerini...
dilmuh korkma canm ya çatı muayenesinden biz doğum yapçaz çatı muayenesi ne ki...
sen de benim gibi olacaksın di mi benm anca annem gelir o kadar ne ablam gelebilcek ne de kayınvaldeler filan zaten k.valde hasta, k.peder de öyle, görümce ve elti de çalışıyor hiç umudum yok onlardan yana burdan bir iki iş arkadaşı uğrarsa bilemem yani yapayalnız kalcaz :)
kedi ağlama canım iyilermiş bak biz de şok olduk ctden beri ama hayırlısı olsun dua ediyoruz işte ağlayıp da bebeğini de strese sokma toparlan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?