2009 Kasm Anneleri

hiç sorma krispim
ilk hafta herkesi çağıram dedim tam yorulam sonrada dinlenmeye çekliem deyü
ama her seferinde birileri çıkıy
kendimi yemekteyiz programında hissediyom valla
ama inşallah daha da iftara kimse kalmamıştır
dinlenmek istiyom yaaaaaa
eşimin tarafı hep burda olunca zor oluy işte böle napam

heee tansiyonu çıkmış eli yüzü şişmiş inmeyince almışlr duruyu küvezde kalcak 1 ay karakız da yoğun bakımdan dün çıkmış konuşan arkdşlar da var iyi şimdi durumu sütünü sağıyormuş daha bebişi görememiş ct haberimiz oldu bizim de

vala şaka deilll

tefriciye okuyoruz hatta
az bişey kalmış eksik

kızlar şoktan tek tek cvp veremedim kusura bakmayım şaşırdım cidden..anam zaten bende geceleri uyuyamıyorum artık acayip hareketlenmeye başladı dün hiç durmadı kuzum..gerçi biz 30 haftalıgız..ama ben hep ekim sonu gözüyle bakıyorum nedense normalde kasım 15 gibi görünüyor net hesaplamalarında ama doktorumla konuşmadık dogum nasıl olcak tarih ortalama nedir?

mavişim 30 haftalıktı
yüksek tansiyon sonrası durumuzda kalp atışları yavaşlayınca acil sezaryan olması gerekmiş
şuanda duru küvezde karakızımızında durumu iyi cnm
kosmetse yarın görmeye gidecem onu

kıyamam canım bana da müdürm diyo ki son haftalara kadar çalışırsın bütün bayanlar ööle çalışiiy ben kendimi düşünemiyorum öyle son ana kadar çalışırken ayol işte mi doğurcazzzz

bende de var valla halsizlik düzelemiyorum bi türlüü daha şimdiden bööle devlet izin hakkını boşuna tanımamış dimi anne adaylarınaaa

maviş iyiymiş merak etme ama hepimiz şoktaydık da anca atlattık işteee
iki gün aklımız onda kaldı yoğun bakımdan çıkınca da rahatladık vala

anam valla bende kayınvalidem ve teyzemleri bi posta,dayımlarıda bi posta alım diyorum genede ama valla düşünüyorum yaa artık haftaya alırım ikisinide bıanda kurtulutum
aman zeytınım dıkkat et ya kendıne onlarda yardım ediversınler hamişsin sen toplasınlar sofrayı bulaşıklara yardım ediversınler aaaaa ipekle senı yormasınlarrrklava:

vışşş 30 haftamı ya kızlar demeyin tırstım allahtan iyiler benimde fena şişim var ayaklarım çok gerildi.hertarafım..nehircim kız oturdugum yattıgım yerden kalkamıyorum.egilemiyorum karnım çok gerildi.bende hep acele ediyorum ne olur ne olmaz diye daha erken gözüyle bakıyordu eşimin tarafı yine haklı çıktım..

mavişim sen de stres yapma şimdi
bu hepimiz içn geçerli
herşeye hazırlıklı olmamız lazım
rabbim en hayırlısını verecek inşallah
karakızımız için de belki de bölesi hayırlı oldu
ikisinin de sağlığı iyiymiş cnm
ama bizler dualrımızı esirgemeyim

valla ben çıkıyorum artık saat kaç olduu bi çorba kaynatayım gayrı
öpüyorum hepiciğinizi
bebelere dikkat
ya bişey de yemedim ben kursağım kaynıyorrrr annem de bebek saçlımı olcak ne diyor batıl inanç bunlar anne senin kızın boğazsız diyemiyorum:)

maviş korkma herkesin aynı olcak die bi şart yok ya
ama hazır olmamızda da fayda var
ben durumuz doğana kadar doğum yapacağımı hiç böyle yakından hissetmemiştim sanki hiç doğurmuycam gibi geliydi ama artık dank etti kafama:)

meleğim sorma ya ben de hep kalabalık aldım bir anda çıksın diye
ama yine de yoruluyo insan yardım ediyorlar tabiyki de ama ne de olsa yemek yaparken ayakta dikilmek bile yetiyo insana
atlattık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…