2009 Kasm Anneleri

he canım bende nefes alamıom 32 haftamdayım bende işte al al bitiremedim hala 60 günümüz kaldı artık bir an önce hazır olmak lazım erkek cocuklar uyusuk olurmus gelme konusunda ama bellide olmasssslmaz:

[table="head"]|....KK Nick....|Aldığı Tefriciye Sayısı|

|Kartanesi |500|
|Kenyaa|200|
|Cerin|150|
|ıtek|200|
|AlazZehra|500|
|Cersu|100|
|Nehiriver|300|
|Karazeytin|300|
|pln79 |200|
|Annem Bir Melek |100|
|NazLı|500|
|Krispi |100|
|Mureda|194|
|EliFatihEFU |100|
|N.S.E |500|
|sekercik |100|
|elifsun |100|
|ayse_on |100|
|ebisce |100|

[/table]

kızlar cumaya kadar okucaz bunları oki?
zeytinim ya sen toplamda ne kadar okudun ve okucan ben 300 yazdım ama

evet kıslar bencede gidelim yaw
herkes buradayken de ayrılamıyoz
en iyisi pat diye hepimiz çıkalım ne güsel olur
aklımızda burda kalmaz heeee ne dersiniz
ben çıkayım artık kociş kızıy biliyonuz

kızlar ya tuhaf oldum bende gelmesini istiyorum ama kuvözde beklemekte gergindir.allahım bir an önce evlerine dönmek nasip etsin aman sizde dikkat edin...

dikkat etmemiz lazım hepimiz tabiki..ben son aya güvenemiyorum ne olacagı belli olmaz çünkü..rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

kızlar 100 tane kalmış cumaya kadar okuyabilen onu da okusun habersiz okuyan olmasın hee bitti çünküü

kartanem ben 300 okudum bitti
sanırım eksik varmış yine
o yüzden bu gecede 100 okuyom deyom
sen bana toplama 400 yaz

tamam zeytinim sana 100 daha ve bitiyo böyleceeee :lepi:
daha da okumayın oki???? tamamladık şimdi listeye yazdıklarım okusunlar bitirsinler

[table="head"]|....KK Nick....|Aldığı Tefriciye Sayısı|

|Kartanesi |500|
|Kenyaa|200|
|Cerin|150|
|İtek|200|
|AlazZehra|500|
|Cersu|100|
|Nehiriver|300|
|Karazeytin|400|
|pln79 |200|
|Annem Bir Melek |100|
|NazLı|500|
|Krispi |100|
|Mureda|194|
|EliFatihEFU |100|
|N.S.E |500|
|sekercik |100|
|elifsun |100|
|ayse_on |100|
|ebisce |100|

[/table]

kızlaaaaaaaar tefriciyenin dağıtımı tamamlandı listede adı olanlar cumaya kadar okuyup bitirsinler okuyamıyacak olan söylesin gene paylaşalım o adedi bunun dışında kimse okumasıın kaydirigubbakcemile5
süperiizz :lepi:

kızlar bunun dışında olur da listede adı olmayıpta okuyan veya fazla okuyan olursa söylesin daha okumamış olan arkadaşlardan eksiltiriz tamammııı

neyse tamamlanmış.bende okuyayım diyordum ..ablam gelcek banada şehir dışından o yüzden gecikebilirim diyordum..bu arada ablamda hamile ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…