2009 Kasm Anneleri

ay bizdende çok slm söle olur mu zeytınımmm
gidemde banyomu yapam herkes geld cakıldım kaldımmmmm
şimdiden saatler olsun canım
meleğim sorma ya ben de hep kalabalık aldım bir anda çıksın diye
ama yine de yoruluyo insan yardım ediyorlar tabiyki de ama ne de olsa yemek yaparken ayakta dikilmek bile yetiyo insana
atlattık çok şükür
öyle tabı canımm boşver artık çok ağırlaştım yapamıyom falan dee

Rabbım kabul etsın dualarımızııı..
ben çıktım kıslar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

güle güle tatlım.
valla bende çıkamda 1saat yemek yapayım bari aç kalcam sizin yüzünüzden haaaa öptümm herpiniziiiiiiopuyorumnanaktan

kızlar ben son aldığım 200 tefriciyeyide okudum haberiniz olsun allah heğpimizin duasını kabul eder inşallah da karakız ve bebeği sağlıklarına biran önce kavuşurlar:Saruboceq:

selam ccanlarııımmmm ...bugün dr.a gittikkkk...kızımı gördümmmm...ayy çok tatlı olmuşşş... birden gözlerim yaşardı kucağıma alıp koklamak istedim... opuyorumnanaktan allahım hepimmizin meleklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş...bu ara o kadar duygusallaştım ki herşeye ağlıyorum benim pamuk 1347 g olmuş... herşey gayet iyi dedi dr. amcası... şimdilik kafası yukarda henüz doğum pozisyonu almamış...inş döner... normal de olsa sezeryan da olsa epidurali kesinlikle öneriyorum, sen bunları düşünme herşeyi bana bırak sen bebeğini büyütmeye bak dedi... ayy zaman yaklaştıkça iyice heyecanlanmaya başladım zemuszemus

kızlar hafta sonu ikeaya gittik o kadar çok bebek vardı ki anlatamam...her yer bebek arabalarıyla doluydu... nasıl tatlılardı anlatamam...ben bebiş olunca evden çıkamıycaz sanıyodum ama demekki öyle olmuyo herkes almış minicik bebeklerini alışverişe gelmiş... bayıldımmm hepsine...

hastane için ben iki tane önden düğmeli pijama bi tane de gecelik aldım...pijamalarım uzun kollu gecelik de kısa kollu... sabahlık almayı düşünmüyorum çünkü hastane çok sıcak oluyo...hatta pijamanın üstlerini bile giyebileceğimi zannetmiyorum .. emzirme atletleri var ya sutyenli olanlardan içime de onlardan alıcam...çok sıcak olursa kimse yokken pijamanın üstünü çıkarırım ... hamile kilodu da almak lazım heralde en azından 2-3 tane beli yüksek olanlardan....

doğuma girerken zaten ameliyat önlüğü giydiriyolarmış... doğumdan çıkınca da bi süre kontroller vs bitene kadar öyle kalıyomuşsun... 2 pijama bi gecelik yeter heralde yaa bi gecelik daha alsam mı acep CADIARZU

hastaneden çıkarken ne giycez o da bi dert... sezeryan olursa herşeyin beli acıtır heralde...

peki siz ped mi alıcaksınız yoksa hasta bezi mi ne bi de öyle bişey kullanılıyomuş..ama bi arkadaşım hiç gerek yok iki tane büyük pedlerden koyarsın en kötü ihtimalle demişti...

göğüs için ben de lansinohun kremini alıcam ama biri 22 tl yazmış ben sordum 32 tlydı.... bu kadar fark olur mu yahu...

ayy ne çok yazmışım kaydirigubbakcemile2

ben aldım canım daha 10 gün falan oldu kremi 22 tl ye
bende hasta bezi alıcam en küçük boyundan krispi deneyimli o öle yapmıs
sezeryan olursa kanama az oluyormus normal pedi kullanırsın iki güne dedi

unique

canım maşallah bebişine kocaman olmuş
ben ped aldım o uzun kalın olanlardan,hasta bezi çok büyük gelir diye düşünüyorum.
çıkarkende beli lastikli pantolonlardan giymeyi düşünüyorum ama bakalım ya.sonuçta hastanenin kapısının önünden bincez arabaya çokta önemi yok aslında.eşofmanda iyi olur.

ben aldım canım daha 10 gün falan oldu kremi 22 tl ye
bende hasta bezi alıcam en küçük boyundan krispi deneyimli o öle yapmıs
sezeryan olursa kanama az oluyormus normal pedi kullanırsın iki güne dedi

o zaman bekliyim biraz daha normal olacağı kesinleşince ben de hasta bezi alayım...

yaa ne çok eksik var... maşallah kendimize aldığımız şeyler de bebişlerinki kadar var nerdeyse...

unigue maaşallah canım seninde bebiş büyümüş baya
özellikle sezeryanda epidural konusuna takığım ben
2 arkadaşım var ikiside sezeryan epidural yaptı ikisininde psikolojisi bozuldu
kesinlikle önermiyolar o yüzden bende sıcak bakmıyorum
ama normal doğumdan bi fikrim yok açıkçası
pzar günü bende ikeadaydım dediğin gibi bebeklerden geçilmiyor ortalık
birde bi ton hamile var karnı burnunda göbişleri kocaman
onları gördükçe kendi göbişe bakıp bakıp durdum minicik kalıyo yanlarında :)))

canım pijama konusunda da kış olucağı için sıcaklıcağını hiç zannetmiyorum
ayrıca ameliyathanede de çoğu zaman donuyomuş insan o yüzden ısınmak epeyce zor oluyomuş. ben sabahlık alırmıyım bilmiyorum ama yanımda
lizöz ve şal götürmeyi düşünüyorum
iki pijama yeterde artar bence sana. ama atlet bol bol koymak gerekiyomuş
terlediğin de felan değiştirmek için bir de kilot kan bulaşabileceği için.
hamile kilotları pahalı canım bence fazla alma onun yerine büyük annelerimizin
kilotlarından al ben öyle yapıcam, senin dediğin gibi emzirme atletlerinden
en azından 1 tane almayı düşünüyorum.

daha yazardım ama koçişşş geldi sonra devam edicem öptüm canım..

kızlar siz bebek odalarını nasıl aldınız ben öyle rengarenk odalardan almadım... beyaz hatta krem gibi gardrop şifonyer ve karyola aldım...hatta gardırobu 3 kapılı almıştım 4 kapılıyla değiştiricem...bi tarafını da kendim çarşaf vs dolabı olarak kullanıcam... gardıropla şifonyerin kulplarını değiştirebilirim renk yapsın diye ..şunlar çok hoşuma gitti. E-Bebek | Bebek Odası-Süsleme | Mobilya Kulpları | bi de duvarları stickerlarla falan süslicem ...nevresim takımı falan da renkli olunca yeter heralde... hafta sonu modokoya baktım inanılmaz süslüydü mobilyalar...öyle almak istemedim hem de çok pahalıydı 3000 tldan başlıyo ! biraz büyüyünce de ya karyola alıcam yine ikeadan bu aldığımız ürünlerin devamı var çünkü ya da normal bi baza alıcam..duvar süslerini kaldırıp kulpları falan da değiştirince genç odası olucak...uzun zaman kullanır diye düşündüm...

o emzirme atletien baktım ben bayıldım cok güzeldi ama 27 liraydı
ben iki tane emzirme sütyeni alıcam
büyük anne külotlarından aldım
bi tanede lohusa külodu alabilirim eve gelince giyerim diye

kulplar harika yaa bende sade bişi yaptırıcam krem rengi olacak kapı kulpları da rengarenk olsun istiyordum tıpkı gönderdiğin linkteki gibi
odam pembe mobilyalar krem kulplarıda yeşil pembe mavi sarı gibi renklerde alıcam dediğin gibi renk katması için

ayyy elifim gördük mü acaba birbirimizi yaaa :)))))))))) ne giymiştin söle bakim... ben çok vakit geçirdim orda kesin karşılaşmışızdır :))))

alla allaa benim arkadaşlar da çok memnun kaldı epiduralden... herkes farklı oluyo demekki..e biz kime inanıcaz :)

öledir canım mutlaka
hee bide bebek bezlerinin kıyılarını kesip kullandım demişti krispi
pratik oluyomus
bu arada masallah bebişine tatlım

saol teyzesiii...:1hug:

o emzirme atletien baktım ben bayıldım cok güzeldi ama 27 liraydı
ben iki tane emzirme sütyeni alıcam
büyük anne külotlarından aldım
bi tanede lohusa külodu alabilirim eve gelince giyerim diye

yaa sinir oluyorum herşey ne kadar pahalı...normal mağazan tunik oluyosun 15-20 tl hamile tuniği oldum mu 70-80 e çıkıyo...gecelik ve pijamalar da öyle.. pentiden gecelik aldım 35 tl ya... gebeye baktım adı lohusa geceliği diye 99 tl oldu...

ben de aldım 2 tane emzirme sutyeni... bi arkadaşım doğum yaptı 3 ay önce...1,5 aylıkken sütü kesildi şimdi emziremiyo...biz de boyna alışveriş yapıyoruz inş kullanabiliriz bu aldıklarımızı....

ayyy valla içim coşuyooo... hihoyyytalkisalkisalkis

karakızım napıyo acaba ...ahh canım benim herşeye ne kadar hevesliydi... allahım ikisini de koru yarabbim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben mobilya almadım. şimdi biz memuruz ve tayinimiz istediğimiz yere çıkana kadar almayı da düşünmüyorum. şimdilik 3 kapılı gardolabımız (kiraz rengi. üzerine karanlıkta parlayan süslerden yapıştırdım, park yatağımız ve benim bekarken kullandığım tek kişilik yatağımız var yatağada sonradan korkuluk yaptırıp kullanacam. bunlar var. ama alacak olsaydım beyaz ve ya krem rengi düşünürdüm.

gurbetcim park yatak hangisinden aldın ?? yaa ben hep ilk zamanalr için park yatak alıcam diyodum ama şimdi hem oda hem park yatak gereksizmiş gibi geldi karar veremedim

inş kısa zamanda istediğiniz yer çıkar da yerleşir rahat edersiniz canımm....

ayy sütümüz falan kesilmez inş. yaa
sütyen mecbur iki tane olmalı degiştirmelik
haklısın işin içine hamilelik lahosalık girerse fiyat katlanıyo direk
sanslıyız ki suanda hersey hamile kıyafeti gibi güzel bi dönemde hamile kalmısız a.s
bende merak ediyorum karakızı en son bebişine süt sagıyormus iyiymiş diye söledi kızlar
inş. en kısa zamanda cıkarlar yaa:Saruboceq:

ayyy bu grip beni mahvetti yaaaa.boğazım ağrıyo burnum tıkalı nefes alamıyom of yaaaa hamielikte de çekilmiyo grip mrip

dilmuh dikkat et canım kendine ben grip olunca hemen bi limon yerim yada sıkar suyunu içerim cok ii gelir denesene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…