slm canım ya ben daha yıkayamadım dalin in bebe deterjanı var diolar bide hacışakirin bebe sabun tozu varmış makina için ama daha bakamadım markete buralarda yok büyük markt.lerde vardır heralde die düşünüyorum
slm canım ya ben daha yıkayamadım dalin in bebe deterjanı var diolar bide hacışakirin bebe sabun tozu varmış makina için ama daha bakamadım markete buralarda yok büyük markt.lerde vardır heralde die düşünüyorum
selam kızlar nedisiniz bakim ben çay içiyom bakem dedim birazdan buseyi yedirip yatıracam çayımı içene kadar oyalanim
ohh afiyet olsun bende koçiş hastaa onla uğraşıyom
ıhlamur içirdim terlettim banyoya soktum onu
küçük bebek gibi aynı yaaa koca bebeğim diyorum ona.
matik mi kullanıyosun hımmm bilmiyodum cocuklar için
de olduğunu ama ben en iyisi dalin biye biliyom
çok araştırmıştım özellikle yeni doğanlar için,çok hassas tenleri
var çünkü korumak lazım.
büyüyünce farklı bi markada kullanılabilir.
evet omo matik kullandım 3 yaşına geldi halada kullanıyom ve onun çamaşırlarını hep ayrı yıkarım a.sa.sa.s
ne güzel canım yaa çok istikrarlısın o zaman
benim tanıdığım çoğu annee uğraşmıyoo ayrı yıkamaya
bende senin gibi yapmayı istiyorum ama
bakalım ne zamana kadar yapabilicem.
ama şimdi kızımın giydiği bir badi diyelim ve eşimin akşama kadar ayağında giydiği çorap olurmu şimdi onlar aynı makinede ıyyyiii heç olmaz yaaaa
bizde yıkandık paklandık oturuoss oğlumla inque bana bak büyük alma kremi belki ii gelmeyecek sana benim gibi denemelik kücük boy al tatlım ii gelmezse baska krem alırsın bu arada bebişine maşallah canım
unı maşallah cnm kızınaa
benim dr.da normalde olsa epidurali öneriyor çatır çatır doğurmana gerek yok dedii kaydirigubbakcemile3
benim odamda beyaz ağırlıklı cnm mavi eskitmesi var üzerinde sende kendin renklendirebilirsin cnm.
Ben bi tanede beşik alıcam annemde doğum yapıcağım için mutlak lazım bide ilk zaman gece odasında bırakamam tek başına yatak odamda kullanırım diyorum..
oy maşallah bebişinee..güle güle günlerde kullansın canım bebişin odasını.bence sade olman ii olmuş canım istediğin gibin renklendirirsin
.süpürge yaptım.yemekten sonrada halı silcem hazır evde koçiş yokken tam zamanııı....süprizzzzz
arkadaşlar bebişlerinizin cicilerini yıkadınızmı kaç derecede neyle yıkadınız :kedi:
offf yaaaa sabah olsun biran önce bebişimi görmeye gidelimmmmmmmm
offf yaaaa sabah olsun biran önce bebişimi görmeye gidelimmmmmmmm
nan kocaman olmuştur ultrason ekranına sığmaz artıkben 26 haftalıktım en son gittiğimde bakalım bu sefer ne olmus cersu görcemmi :)
ne testi ne idrarı kııı daha ne testler var ayy bitmedimihe sabah testlerimi vercem kan idrar falan öğleden snrada doktoruma gitcem cnmm
nan ben artık ultrasonda bişey göremiom yaaaa
sadece kilosunu iyi olduğunu öğrenip seviniorum
tatlım benim düzenli yaptırdığım tsh var 15 günde bir yapılıo bide her defasında idrar ve kansayımıda istio drum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?