2009 Kasm Anneleri

evet canım ben carrfeour da buldum ordan alıcam
15 ytl felandı am aküçük bişi o kadar büyük değil
aynı şekilde yumuşatıcısı da var..

omo matiğinde var canım bebekler için matiği ben onu kullanıyom hala buseye

selam kızlar nedisiniz bakim ben çay içiyom bakem dedim birazdan buseyi yedirip yatıracam çayımı içene kadar oyalanim

ohh afiyet olsun bende koçiş hastaa onla uğraşıyom
ıhlamur içirdim terlettim banyoya soktum onu
küçük bebek gibi aynı yaaa koca bebeğim diyorum ona.

matik mi kullanıyosun hımmm bilmiyodum cocuklar için
de olduğunu ama ben en iyisi dalin biye biliyom
çok araştırmıştım özellikle yeni doğanlar için,çok hassas tenleri
var çünkü korumak lazım.
büyüyünce farklı bi markada kullanılabilir.

evet omo matik kullandım 3 yaşına geldi halada kullanıyom ve onun çamaşırlarını hep ayrı yıkarım a.sa.sa.s

evet omo matik kullandım 3 yaşına geldi halada kullanıyom ve onun çamaşırlarını hep ayrı yıkarım a.sa.sa.s

ne güzel canım yaa çok istikrarlısın o zaman
benim tanıdığım çoğu annee uğraşmıyoo ayrı yıkamaya
bende senin gibi yapmayı istiyorum ama
bakalım ne zamana kadar yapabilicem.

kızlar buhar makinesi almayı düşünüyonuzmu
malum evlerin çoğu doğalgazlı doğal gazda kuruluk yapıyo ev ortamı nemsiz kalıyo
buhar makinesi ev ortamındaki kuruluğu alıyo hemde evdeki toz olmasını büyük oranda engelliyo bazı bebeklerin toza karşı alerjileri vardır onlarda çok iyi geliyo

ne güzel canım yaa çok istikrarlısın o zaman
benim tanıdığım çoğu annee uğraşmıyoo ayrı yıkamaya
bende senin gibi yapmayı istiyorum ama
bakalım ne zamana kadar yapabilicem.

ama şimdi kızımın giydiği bir badi diyelim ve eşimin akşama kadar ayağında giydiği çorap olurmu şimdi onlar aynı makinede ıyyyiii heç olmaz yaaaa

ama şimdi kızımın giydiği bir badi diyelim ve eşimin akşama kadar ayağında giydiği çorap olurmu şimdi onlar aynı makinede ıyyyiii heç olmaz yaaaa

hakkaten öyle hadi mesela beyazlar kaynamada yıkanıyo ama
renkliler düşük ısıda yıkanıyo mikropları ölmez ki çok kötü yaa

bizde yıkandık paklandık oturuoss oğlumla inque bana bak büyük alma kremi belki ii gelmeyecek sana benim gibi denemelik kücük boy al tatlım ii gelmezse baska krem alırsın bu arada bebişine maşallah canım

hımm doğru diyosun canım hiç aklıma gelmemişti... :1hug:

bende işte odada bırakamam tek başına, beşikler de çok az kullanılıyo diye park yatak alayım diyorum ama onun da yatağı falan alınıcak ayrıca gerek yok mu acaba diye düşündüm...neyse daha vakit var biraz daha düşüneyim :)

saol bitanemmm :1hug:

yorma kendini yaa ...yemekten sonra halı silinir mi dolu mideyle eğilicen yerlere klava:

arkadaşlar bebişlerinizin cicilerini yıkadınızmı kaç derecede neyle yıkadınız :kedi:

ben migrosun bebe deterjanıyla dalinin yumuşatıcısını aldım... ama şimdi migrosunki sinmedi içime (( kullanmasam mı ??

tatlım benim düzenli yaptırdığım tsh var 15 günde bir yapılıo bide her defasında idrar ve kansayımıda istio drum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…