2009 Kasm Anneleri

canım benim ki kraftın park yatağı. onuda ablamdan aldım. onun bebişi biraz tombul olduğundan çok kullanamamıştı. ama kumaşı falan çok güzel öyle naylonumsu değil. yükseltme aparatı var. bebiş küçükken onu kullanacağız hareketlenmeye başladığında onu çıkarıp alt katı kullanacağız. ama takım alacaksan ve bebeiş odasında uyuyacaksa gerek yok canım almaya boşuna 200-300 lira verme

ayyy bu grip beni mahvetti yaaaa.boğazım ağrıyo burnum tıkalı nefes alamıyom of yaaaa hamielikte de çekilmiyo grip mrip
kız iyi bak kendine. oralar serindir çorapsız gezme.

dilmuh dikkat et canım kendine ben grip olunca hemen bi limon yerim yada sıkar suyunu içerim cok ii gelir denesene canım

bacım dün akşamdan beri limonlu çay içip duruyom.gündüz iyiydim biraz ama yine başladı yaaa.ben gene limon falan içem madem sağol canım

gurbetcim geldiğimden beri çorap terlik olmadı patik mutlaka giyerim yoksa donuyo ayaklarım gerçekten soğuk.

bizde yıkandık paklandık oturuoss oğlumla inque bana bak büyük alma kremi belki ii gelmeyecek sana benim gibi denemelik kücük boy al tatlım ii gelmezse baska krem alırsın bu arada bebişine maşallah canım

unı maşallah cnm kızınaa
benim dr.da normalde olsa epidurali öneriyor çatır çatır doğurmana gerek yok dedii kaydirigubbakcemile3
benim odamda beyaz ağırlıklı cnm mavi eskitmesi var üzerinde sende kendin renklendirebilirsin cnm.
Ben bi tanede beşik alıcam annemde doğum yapıcağım için mutlak lazım bide ilk zaman gece odasında bırakamam tek başına yatak odamda kullanırım diyorum..

bacım dün akşamdan beri limonlu çay içip duruyom.gündüz iyiydim biraz ama yine başladı yaaa.ben gene limon falan içem madem sağol canım

babannem öle derdi her dertler gece artat diye gercekten gündüz iyi hissediyo insan kendini gece daha kötü oluyo
Allah acil sifalar versin canımm

oy maşallah bebişinee..güle güle günlerde kullansın canım bebişin odasını.bence sade olman ii olmuş canım istediğin gibin renklendirirsin
ayyy bu grip beni mahvetti yaaaa.boğazım ağrıyo burnum tıkalı nefes alamıyom of yaaaa hamielikte de çekilmiyo grip mrip
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendıne canım benım.tez zamanda iyileşirsin inşşşopuyorumnanaktan
bizde yıkandık paklandık oturuoss oğlumla inque bana bak büyük alma kremi belki ii gelmeyecek sana benim gibi denemelik kücük boy al tatlım ii gelmezse baska krem alırsın bu arada bebişine maşallah canım
saatler olsun tatlımmmmmm...
bende daha yemek yıyemedımm yaa bakalım 15-20 dk hazır olur heral düdüklüye koydum bişiler.süpürge yaptım.yemekten sonrada halı silcem hazır evde koçiş yokken tam zamanııı....süprizzzzz

valla canım bende aynı şeyi düşndüm hafızamı yokluyorum ama
gözümünönüne getiremiyorum bi türlü
siyah giyinmiştim canım öyle dikkat çkemiyodum yaneee
bide rahatsızlandım çok fazla kalmadıkbebiş bölümünebakıp çıktık hemen.

yaa bende şaşırdım vallaa herkes farklı konuşuyo
en iyisii kimseyi dinlememek kendi bildiğingibi hareket ediceksin.

slm hatunlar iyi akşamlar hayırlı iftarlar hepinize
çok şükür karakızımızdan iyi haberler alıyoruz
çok sevindim ne kadar açığımız kaldı tefriciye duasından bende okumak isterim
arkadaşlar bebişlerinizin cicilerini yıkadınızmı kaç derecede neyle yıkadınız :kedi:

slm canım ya ben daha yıkayamadım dalin in bebe deterjanı var diolar bide hacışakirin bebe sabun tozu varmış makina için ama daha bakamadım markete buralarda yok büyük markt.lerde vardır heralde die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…