2009 Kasm Anneleri

napem adamım yauww geldük gene zaaabaaan köründeee laelaelaelaelae
bende kafaltı edecümde millet kargo mokunu yimeden neen tepemde bitiy onu annamadım adam gibin yeyemedüm laa :mymeka:

:roflol::roflol::roflol: yalnız kargoylan bozdum kafayı ya karga dicemee kargo demişim :roflol:
ulan kabusum oldun nan senin şu malzemeleri gönderecudum bugun evde unutmuşum nan poşeti :tomato::tomato::tomato:
anam alarm kuram saate de bare yarın unutmiyamm haa :Saruboceq:

napem adamım yauww geldük gene zaaabaaan köründeee laelaelaelaelae
bende kafaltı edecümde millet kargo mokunu yimeden neen tepemde bitiy onu annamadım adam gibin yeyemedüm laa :mymeka:

ben terasa çıkıyom orda yiyom off ama çok sıkıştırıyo yaaa patlıcam nerdeyseeee
edoşa da sepetimin fotosunu çekecediim akşam arkadaşım varı çekemedim bu akşam koyacüüm arttıkk

ben de sevindiydim bi kargo lafını görünce emme arkasından mok görüncee hevesim kursağımda kaldı :roflol:
buyur işte unutmuş gene yok anam sen göz koydun o ganimetlere biliom ben :mymeka:
nan kalan kısmı gene aynı yolla hallediyom tımammııı annadın sen onu :jeyyar:

nan ne göz koyacüüm nan sağa aldığım herşeyden kendime de aldım delü çifter çifter mi giyderücüm bebeye kaydirigubbakcemile3
korkma nan hacı falla gönderecummm nan :lepi:

anaaa bankaya adres güncellemek için yarın son günmüş naaan oof kaç zamandır fatura götürcam unutuyom hesabıma ulaşamıcakmışım yoosaaa

nan dün boynerde %75 indirim varmış gıı bissürü bebiş eşyasına daa ama gidemedim aklım kaldı vallaa mafoldumben

nan dün boynerde %75 indirim varmış gıı bissürü bebiş eşyasına daa ama gidemedim aklım kaldı vallaa mafoldumben

Merak etme cok fazla birşey kalmamıştı ben boyner merkezdeyim ben de dun İstinyeparka gittim bulamadım ogluma birşey içinde kalmasın,
birşey kalmamış cunku kelebek cumartesi başladı Pazartesiye kadar surdu

her ayın son cumartesisi ve son gunu takip etmeni tavsiye ederim yine de

cumartesimiii hadi yaa tüh cts giderdim bilseydim vallaa
sağol arzu eylülün sonundaki cts gidem baarii vereliniortak

bu adres işini hem hesabımız olan hemde kredi kartını kullandığımız tüm bankalarla yaptırmamız mı gerekiyo gı
sadece maaş hesabımın olduğunu yapsam yetermiki acabaa

tüm bankalarda nan hesaba erişemicekmişiz yoksa yaaa mafoldumben

bu adres işini hem hesabımız olan hemde kredi kartını kullandığımız tüm bankalarla yaptırmamız mı gerekiyo gı
yaptırmazsak hesap bloke olurmuş elektrik su doğalgaz faturası da olurmuş adınıza kayıtlı
ben de yaptırmadım daha valla.

günaydın kızlaaar
günaydın adamıım nediyon nan
ben kafaltı ettim şimdi öleceeemm allam yaa nefes alamıyom
ne yedin nan o kaaa yufff
inme nan geçmişe kaf dağının ardı kiminn giden gelmiyy falla herifler iice gıcık olmaya başladı kk ya ne edecüükk
hayır hepsine cnm maaşını aldığın banka dışın da kart kullanmıyonmu hacıı
günaydın tatlı annişler :)
günaydın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…