napem adamım yauww geldük gene zaaabaaan köründeee laelaelaelaelae
bende kafaltı edecümde millet kargo mokunu yimeden neen tepemde bitiy onu annamadım adam gibin yeyemedüm laa :mymeka:
napem adamım yauww geldük gene zaaabaaan köründeee laelaelaelaelae
bende kafaltı edecümde millet kargo mokunu yimeden neen tepemde bitiy onu annamadım adam gibin yeyemedüm laa :mymeka:
ben de sevindiydim bi kargo lafını görünce emme arkasından mok görüncee hevesim kursağımda kaldı :roflol::roflol::roflol::roflol: yalnız kargoylan bozdum kafayı ya karga dicemee kargo demişim :roflol:
ulan kabusum oldun nan senin şu malzemeleri gönderecudum bugun evde unutmuşum nan poşeti :tomato::tomato::tomato:
anam alarm kuram saate de bare yarın unutmiyamm haa :Saruboceq:
ben de sevindiydim bi kargo lafını görünce emme arkasından mok görüncee hevesim kursağımda kaldı :roflol:
buyur işte unutmuş gene yok anam sen göz koydun o ganimetlere biliom ben :mymeka:
nan kalan kısmı gene aynı yolla hallediyom tımammııı annadın sen onu :jeyyar:
nan ne göz koyacüüm nan sağa aldığım herşeyden kendime de aldım delü çifter çifter mi giyderücüm bebeye kaydirigubbakcemile3
korkma nan hacı falla gönderecummm nan :lepi:
anaaa bankaya adres güncellemek için yarın son günmüş naaan oof kaç zamandır fatura götürcam unutuyom hesabıma ulaşamıcakmışım yoosaaa
anaam nan bende yapmadım abuu ama hacı benim ustume heç fatura yoh nan ben ne verecum bu adamlara :uhm:
nan dün boynerde %75 indirim varmış gıı bissürü bebiş eşyasına daa ama gidemedim aklım kaldı vallaa mafoldumben
Merak etme cok fazla birşey kalmamıştı ben boyner merkezdeyim ben de dun İstinyeparka gittim bulamadım ogluma birşey içinde kalmasın,
birşey kalmamış cunku kelebek cumartesi başladı Pazartesiye kadar surdu
her ayın son cumartesisi ve son gunu takip etmeni tavsiye ederim yine de
İKAMETGAH -tatlicadiarzu-
öff yaa :1ninca:
bu adres işini hem hesabımız olan hemde kredi kartını kullandığımız tüm bankalarla yaptırmamız mı gerekiyo gı
sadece maaş hesabımın olduğunu yapsam yetermiki acabaa
yaptırmazsak hesap bloke olurmuş elektrik su doğalgaz faturası da olurmuş adınıza kayıtlıbu adres işini hem hesabımız olan hemde kredi kartını kullandığımız tüm bankalarla yaptırmamız mı gerekiyo gı
ne yedin nan o kaaa yufffgünaydın adamıım nediyon nan
ben kafaltı ettim şimdi öleceeemm allam yaa nefes alamıyom
inme nan geçmişe kaf dağının ardı kiminn giden gelmiyy falla herifler iice gıcık olmaya başladı kk ya ne edecüükkayyyy geçmiş denen dipsiz kuyuya inemicumm şimci gözüm yemedi nan geveze karularr
ağşam bi selam verdim gerisini getiremeden kociş pc ye el koydu nannnnnlmaz:
bende çemkiremedim falla adam zaten sinir oluy bu kk ya eice dellendirmiyem dedim kaydirigubbakcemile3 ama aklım hep burdaydı nan nolucuk bu işin sonu bilmim haa delikafadulden
hayır hepsine cnm maaşını aldığın banka dışın da kart kullanmıyonmu hacııbu adres işini hem hesabımız olan hemde kredi kartını kullandığımız tüm bankalarla yaptırmamız mı gerekiyo gı
günaydın canımmgünaydın tatlı annişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?