günaydın kızlar
daha kimse uyanamadı galiba :CüvCüv:
ben de kızıma kahvaltısını yaptırayım...gelirim gene... (krispi böle diyo ya çok kıskanıyorum :roflol:)
günaydın tatlı annişler :)
günaydın hamarat hatınn ya o battaniyeden ben de yapmak istiyom zormu eliiif?günaydın kızlarrr.
günaydın cnmgünaydın kızlar
günaydın uniciimm hade doyur kızını da öle gell biz malum karga mokunu yimeden kafaltı edip yollara düşüyoz oohooo meyvemizi bile yedikk oğluşum kıpır kıpır oynuyo 10 dk. dır nan hemen acıkıyo velett anca meyve yesem istiyo yarın öbür gün elinden alamıcas meyveleri sanırımdaha kimse uyanamadı galiba :CüvCüv:
ben de kızıma kahvaltısını yaptırayım...gelirim gene... (krispi böle diyo ya çok kıskanıyorum :roflol:)
herkese günaydınnn
kızlar bişi soracağım
çalışanla için doğum izni hakkında bilgisi olan varmı.
benim. 32 haftam tam olarak 26 eylülde doluyor ama doktorumun maşallah ağzından laf almak ne mümkün zaten kimseye önermiyorum şu doktoru bir doğum yapsamda kurtulsam....
şimdi ben doğum önü iznimdeki 5 haftayı doğum sonrası kullancam ve dediğim gibi 26 ylülde 32 haftam doluyor doktorum bana 28 eylülde gel dedi
ama 28 eylülde 32+2 günlük hamile oluyorum sizce doktorun verdiği bu tarih doğrumu bilgisi olan varmııııı
günaydın hamarat hatınn ya o battaniyeden ben de yapmak istiyom zormu eliiif?
yok canım yaaa hiç zor değil
ben sadece keserken problem yaşadım o kadar onuda hallettim bi şekilde. bide birazcık kurdele dikmek uğraştırdı ama olcek o kadar
kesinlikle ör bi tanee tavsiye ediyorum canım
yumuşacık oluyor tam kış bebekleri için.
kartanesi canım ben 100 tane tefriciyeyi okudum haberin olsun.
ben de örcem ondan ama önce şu elbiseyi bitirem gerçi elbise kızıma sığmıcak muhtemelen ama :roflol: çerçeveletip asarun gaarii
allah kabul etsin canımm vereliniortak
yok canım yaaa hiç zor değil
ben sadece keserken problem yaşadım o kadar onuda hallettim bi şekilde. bide birazcık kurdele dikmek uğraştırdı ama olcek o kadar
kesinlikle ör bi tanee tavsiye ediyorum canım
yumuşacık oluyor tam kış bebekleri için.
kartanesi canım ben 100 tane tefriciyeyi okudum haberin olsun.
çok küçük geldiyse gözüne söküp yeniden ör canım
hiç kullanamamasından iyidir.
valla ben 32 yi zor beklediğim içünn bilmiyom zaten kontrolum 32 nin bitimine yakın olcak
elifsun bende yapıcam o battaniyeden farklı renkleri varmı o ipin :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?