2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: :roflol: cerin dyümüüü allaamm yaaa çatlak canliiizz :roflol:
ben bilioom ne gönderdiinii kayıtları inceledim :roflol:

kız cerin sende ona canlız diye yuolla hedayeyi accukta onun göbesi çatlasın belkim 1 gr erir yağları
:roflol::roflol::roflol:

kız cerin sende ona canlız diye yuolla hedayeyi accukta onun göbesi çatlasın belkim 1 gr erir yağları

ne biçim topic nan burası kimin eli kimin cebinde belli deeel herkes birbirine hediye yolluyo nan :roflol:

günaydın çaturtum
yoh gıı canliz sora kargocuyu yer falla delikafadulden
heee valla yermi yer kargocu diycekki tamam abla tamam al senin olsun paket kanıta gerek yok yeterki düş yakamdan:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne biçim topic nan burası kimin eli kimin cebinde belli deeel herkes birbirine hediye yolluyo nan :roflol:
he öle bi topic deliler topici kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi o zaman beyaz örme battaniyemiz var o yüzden mavi yapmak istiyorum ne kadar ip gidiyor bide nasıl örücez tarifi nerden bulucam yardımcı olursun artık teyzesi

5 ip gidiyor canım 100 gr lık
22 ilmekle başlıyorsun kenardaki dönüşlerle birlikte 24 oluyor
ponponların aralıklarına göre bir yada iki ilmek atıyorsun ben iki attım dah agüzel oluyo
ilmekleri değilde ponponları 22 tane olarak baza alırsın.
düz örgü örüyosun her iki taraftandan
keserken de rengi tutan bi iple aralara zincir çekerek kesiyosun..

Son düzenleme:
ebiş gıııııııııııııı ne ediyonnnnnnn
arda aziziiiiiiiiiiiiiiiiimm nasıllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…