ayyyyyyy canlis bağa hediye yollamış gıııııııııııııııııı çoh datluuuuuuuuu
cerin deyü yollamış bide kargocuyu ikna edene kaa göbemm çatladu gı soy isim tutuy die verdi sonunda kaydirigubbakcemile3
anam çillim ya ne kaa duygulandırdı beni yauwww :asigim:
var canım farklı güzel renkler hatta ikili renkleribile var.
kız cerin sende ona canlız diye yuolla hedayeyi accukta onun göbesi çatlasın belkim 1 gr erir yağları
:roflol::roflol::roflol:
kız cerin sende ona canlız diye yuolla hedayeyi accukta onun göbesi çatlasın belkim 1 gr erir yağları
abuuuuuuuuuselam verdik kimse almiiiiii nan bende küstüm işte hııııhhhh:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
heee valla yermi yer kargocu diycekki tamam abla tamam al senin olsun paket kanıta gerek yok yeterki düş yakamdan:roflol::roflol::roflol::roflol:günaydın çaturtum
yoh gıı canliz sora kargocuyu yer falla delikafadulden
he öle bi topic deliler topici kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
ne biçim topic nan burası kimin eli kimin cebinde belli deeel herkes birbirine hediye yolluyo nan :roflol:
aleyküm selaammmm laz garusuuu
kızlar bu arada yarem nerde yaaaa
ne biçim topic nan burası kimin eli kimin cebinde belli deeel herkes birbirine hediye yolluyo nan :roflol:
iyi o zaman beyaz örme battaniyemiz var o yüzden mavi yapmak istiyorum ne kadar ip gidiyor bide nasıl örücez tarifi nerden bulucam yardımcı olursun artık teyzesi
harbi ya yarem yok piyasada iyidir işallah
yoksam odamı doğurdu:1no2::1no2::1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?