:roflol: :roflol: :roflol:
face de çakma isimle üye olmuş olum bu gacıı biz de güvendik bebemizin cicilerini emanet ettik nolcak bilmiyom gari kimlikte sahtecilikten içeri atabülülee cerini
bence bu karı hediyeleri toplamak için öle yapiii bak görürsünüz:roflol: :roflol: :roflol: ulen cerın ne çakalsın heee :jeyyar: :jeyyar:
günaydın kızlarrr
ben güya erken kalkıcaktım dimi :)
hemen temiziliğe girişicim bi iş yapar gelirim hade görüşürüzzzz
slm şekerlerr a.s.
bugün çok radikal bi karar aldımdı onu uyguladım :roflol:
bütün evin işi bitmeden kk'yı açmadım.
süpürdüm,paspas yaptım,toz aldım,çamasır topladım,yenileri astım,çarşafları değiştim ve yemeği bilem yaptımm :lepi::lepi:
4.5 la ördüm ben canım ekleme yapmıştım yazıma ama görmedin sanırım
ponponların aralıklarına göre bir yada iki ilmek atıyosun
ben iki ilmek attım daah sıkı oluyoo böylece
22 olarak ilmekleri değilde ponponları baza alırsın ok?
vıssshhhh maşallahhh o kaa işi nası yaptın gıııı akannehir anaaa bu süpermiş tam benlik akannehirslm şekerlerr a.s.
süpürdüm,paspas yaptım,toz aldım,çamasır topladım,yenileri astım,çarşafları değiştim ve yemeği bilem yaptımm :lepi::lepi:
heeee sabah sabah neyn yordun kendünü iyi halt ettin :mymeka:slm şekerlerr a.s.
geçmişe dalacaaam emme korkim yaaa
nolcek ben o işleri yapana kadarda sen anca geçmişi okursun aynı hesap olur demi ama
:roflol::roflol::roflol:
kız sökmez kartanem onu bee zaten zor örüyyyyçok küçük geldiyse gözüne söküp yeniden ör canım
hiç kullanamamasından iyidir.
hem de ne renkler gııııelifsun bende yapıcam o battaniyeden farklı renkleri varmı o ipin :uhm:
bize de annatın gıı ne deyooevde olanlar euro d yiaçın kızlar hamilelikle ilgili konuşuyo doktorlar.
aleyküm selam cnm naber ?abuuuuuuuuuselam verdik kimse almiiiiii nan bende küstüm işte hııııhhhh:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
çok iyi teyzesi bu gün pek bi kuduruk olduk gııı tekme tokat girişti sabah beri sizden naber bakiiimm? canlizin gönderdiği hediyeyi topic e eklicen demi ?ebiş gıııııııııııııı ne ediyonnnnnnn
arda aziziiiiiiiiiiiiiiiiimm nasıllllllllll
[hakikaten değişik bir karar vermişin tebrikederim:roflol::roflol:
vıssshhhh maşallahhh o kaa işi nası yaptın gıııı akannehir anaaa bu süpermiş tam benlik akannehir
edoşum akşam arkadaşım vardı foto çekemedim gıı bu akşam çekcem taammıı
heeee sabah sabah neyn yordun kendünü iyi halt ettin :mymeka:
nolcek ben o işleri yapana kadarda sen anca geçmişi okursun aynı hesap olur demi ama
:roflol::roflol::roflol:
güle kullansın özge bebek kaydirigubbakcemile3 ya cerın ınan vaktım yok rahat rahat gezıp alamadım valla kargoyu bıle kocam verdı yüzüme gözume bulastırmısım zaten sanırım kocamın adına gelmıs kargo demı:lepi: elım şetyıme gıtmıo nan bu ara cok fena yogunum dah aıyılerını ınsallah gıyer güzel kızın :teytey:
söylesene ne almış kızzz
çtlıcam burdaaa duygulandım deyip duruyon.
nan oglummmmmmmmmmm cerin deılmı nan bu karının adı lülülülülülü facede de öle yazıyo ne ulen senın adın cerın tümden mıçtık desenee :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?