2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: :roflol:
face de çakma isimle üye olmuş olum bu gacıı biz de güvendik bebemizin cicilerini emanet ettik nolcak bilmiyom gari kimlikte sahtecilikten içeri atabülülee cerini

:roflol: :roflol: :roflol: ulen cerın ne çakalsın heee :jeyyar: :jeyyar:

günaydın kızlarrr
ben güya erken kalkıcaktım dimi :)
hemen temiziliğe girişicim bi iş yapar gelirim hade görüşürüzzzz

slm şekerlerr a.s.
bugün çok radikal bi karar aldımdı onu uyguladım :roflol:
bütün evin işi bitmeden kk'yı açmadım.
süpürdüm,paspas yaptım,toz aldım,çamasır topladım,yenileri astım,çarşafları değiştim ve yemeği bilem yaptımm :lepi::lepi:

[

hakikaten değişik bir karar vermişin tebrikederim:roflol::roflol:

görmedim elifcim sağolasın

vıssshhhh maşallahhh o kaa işi nası yaptın gıııı akannehir anaaa bu süpermiş tam benlik akannehir
edoşum akşam arkadaşım vardı foto çekemedim gıı bu akşam çekcem taammıı

yaaaa nerdesiniz beeeeee
öğle arasında kendime bi atraksiyon bulem dedim ama bulamadımm gelin de iki lafın belini kırak edoooş geçmişe dalma gıı bişe yook

heeee sabah sabah neyn yordun kendünü iyi halt ettin :mymeka:
geçmişe dalacaaam emme korkim yaaa

nolcek ben o işleri yapana kadarda sen anca geçmişi okursun aynı hesap olur demi ama
:roflol::roflol::roflol:

nolcek ben o işleri yapana kadarda sen anca geçmişi okursun aynı hesap olur demi ama

:roflol: :roflol:
nan napıyonuz siz yaa annemmelek de halı silecem diyodu dün mü ne tööbe tööbeee ben alaturka wcye zor oturuyom nan :roflol: :roflol:

çok küçük geldiyse gözüne söküp yeniden ör canım
hiç kullanamamasından iyidir.
kız sökmez kartanem onu bee zaten zor örüyyyy
elifsun bende yapıcam o battaniyeden farklı renkleri varmı o ipin :uhm:
hem de ne renkler gıııı
evde olanlar euro d yiaçın kızlar hamilelikle ilgili konuşuyo doktorlar.
bize de annatın gıı ne deyoo
abuuuuuuuuuselam verdik kimse almiiiiii nan bende küstüm işte hııııhhhh:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
aleyküm selam cnm naber ?
ebiş gıııııııııııııı ne ediyonnnnnnn
arda aziziiiiiiiiiiiiiiiiimm nasıllllllllll
çok iyi teyzesi bu gün pek bi kuduruk olduk gııı tekme tokat girişti sabah beri sizden naber bakiiimm? canlizin gönderdiği hediyeyi topic e eklicen demi ?

ebiş naan sökmem tabii kapı süsü yaparım olmadı nan kaydirigubbakcemile3
ebiş nan eylülün sonuna uzatıldımı gıı şu adres işi haberin var mı yarın getirsek oluyomuu
bi güzellik yap ha hacı sizin bankada otomatik ödemelerim var gıı

[hakikaten değişik bir karar vermişin tebrikederim:roflol::roflol:

hee gıı radikal bi karar oldu kaydirigubbakcemile3

vıssshhhh maşallahhh o kaa işi nası yaptın gıııı akannehir anaaa bu süpermiş tam benlik akannehir
edoşum akşam arkadaşım vardı foto çekemedim gıı bu akşam çekcem taammıı

:lepi: bugün çekesin gııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

heeee sabah sabah neyn yordun kendünü iyi halt ettin :mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: he gıı caner yollamış ama ben hemen annadım o problem deel de nan kocan
cerin deyi yollamış kargocu vermiydi az daha nan zor kaptım elinden olumm kaydirigubbakcemile3

söylesene ne almış kızzz
çtlıcam burdaaa duygulandım deyip duruyon.

çok datlu bi etek tam bi zilli işii
bi tane de askılı bluz ama beter böcük yaa fotosunu çekemde yolliyam gıı tabi önce makine dilenmem lazım nan gene birinden :roflol:

nan oglummmmmmmmmmm cerin deılmı nan bu karının adı lülülülülülü facede de öle yazıyo ne ulen senın adın cerın tümden mıçtık desenee :roflol: :roflol:

safsi ben normalde face kullanmim ya sizin için açtım o yuzden rumuzumlan açtım
allan danası msn de konişik o kaa meel adresimde de mi görmedin adımı yuh ya :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…