:roflol: :roflol: :roflol:
face de çakma isimle üye olmuş olum bu gacıı biz de güvendik bebemizin cicilerini emanet ettik nolcak bilmiyom gari kimlikte sahtecilikten içeri atabülülee cerini
slm şekerlerr a.s.
bugün çok radikal bi karar aldımdı onu uyguladım :roflol:
bütün evin işi bitmeden kk'yı açmadım.
süpürdüm,paspas yaptım,toz aldım,çamasır topladım,yenileri astım,çarşafları değiştim ve yemeği bilem yaptımm :lepi::lepi:
kız sökmez kartanem onu bee zaten zor örüyyyy
hem de ne renkler gıııı
bize de annatın gıı ne deyoo
aleyküm selam cnm naber ?
çok iyi teyzesi bu gün pek bi kuduruk olduk gııı tekme tokat girişti sabah beri sizden naber bakiiimm? canlizin gönderdiği hediyeyi topic e eklicen demi ?
heeee sabah sabah neyn yordun kendünü iyi halt ettin :mymeka:
nolcek ben o işleri yapana kadarda sen anca geçmişi okursun aynı hesap olur demi ama
:roflol::roflol::roflol:
offff yaaa amma sıkıldım su testler cıksada gitseekkk
ulan şu görmemiş karunun emanetlerini bi yollasaydım adımı çıkardı nan şimdi ev yakın olsa gidip alacum haaa yetti beeeeeeeeeeeee :dilcikar:
yollamiyom nan ahanda kıl oldum abiiiiiii yollamicüm daha adımı bile bilmisizzzzz muhahaha napacan nan lülülülülülü
oooooo hacıı çok iddialı gördüm nan seni vereliniortak
kaçta gitcen özgecik senn kaydirigubbakcemile2
ulaaa kartaneemmm kızz bu karı daa benimkileride yollamadı haaa kötükedihüso
:lepi:
:dilcikar:ulan şu görmemiş karunun emanetlerini bi yollasaydım adımı çıkardı nan şimdi ev yakın olsa gidip alacum haaa yetti beeeeeeeeeeeee :dilcikar:
yollamiyom nan ahanda kıl oldum abiiiiiii yollamicüm daha adımı bile bilmisizzzzz muhahaha napacan nan lülülülülülü
aaaaa güzel bi haber buu ama keşke karakızımızı gören biri çıksaydı yaaakızlar şimdi zeytün msj attı banaa kaydirigubbakcemile2
Karakızımızı görmek için hastaneye gitmiş ama Karakızımız iyiyiymiş ve akşam hastaneden çıkmış :lepi:
Durumuzunda durumu iyiye gidiyomuş şuan için hala hastanede küvezdeymiş..
Çok şükür rabbimee :Saruboceq:
:lepi:
:roflol: :roflol: :roflol:18 yasindaki kiz, annesine hamile olabileceğini söyler.
Annesi çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar kızın hamile olduğunu gösterir.
Anne çıldırmıştır. Bağırır, çağırır ve ' Bunu yapan hangi domuz, bilmek istiyorum!!!' der.
Kız telefon açar ve yarım saat icinde bir Ferrari evin önünde durur, icinden hafif kırlanmış saçları ve çok pahalı bir elbisenin içinde çok yakışıklı biri iner ve kapıdan içeri girer.
Anne, baba ve kızla beraber otururlar.
Adam:
- Kızınız durumu anlattı' der. 'Kişisel durumumdan dolayı kızınızla evlenemem, Ancak tüm sorumluluğu alıyorum' der.
- Eğer bir kız çocuğu doğarsa, annesine bir ev, bir yazlık villa ve 1 milyon dolarlık bir banka hesabı...
- Eğer bir erkek çocuk olursa, birkac fabrika ve bir milyon dolarlık bir hesap...'
- Eğer ikiz doğarsa, her ikisine de 500 bin dolarlık hesap ve birer fabrika verecegim.' der.
- Ancak düşük olursa?...'
O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostca adamin omuzuna koyar ve;
- O zaman tekrar denersiniz evladım, daha çok gençsiniz ' der.
nan foto makine alacum yetti artık ha bugun ha yarın derken kız evlenip gidecek ben hala makine alacum
2 gunden problem olmaz herhalde sskdan rapor alıyorsun değil mi?herkese günaydınnn
kızlar bişi soracağım
çalışanla için doğum izni hakkında bilgisi olan varmı.
benim. 32 haftam tam olarak 26 eylülde doluyor ama doktorumun maşallah ağzından laf almak ne mümkün zaten kimseye önermiyorum şu doktoru bir doğum yapsamda kurtulsam....
şimdi ben doğum önü iznimdeki 5 haftayı doğum sonrası kullancam ve dediğim gibi 26 ylülde 32 haftam doluyor doktorum bana 28 eylülde gel dedi
ama 28 eylülde 32+2 günlük hamile oluyorum sizce doktorun verdiği bu tarih doğrumu bilgisi olan varmııııı
:mymeka::mymeka::mymeka:
ulan edaaaaaaaaaa senin daha siparişlerin bitti mi de yollamadı deyu çemkiriysin nannnnnnnnnnnnn allan cezasuu taaam nan hediyeni yollamıştım yarında siparişlerini yollarun mahmutpaşadan istediklerinide unutttt hıhhhhhhhhhhhh :dilcikar:
nan yaranamazsın zaten bu insanooğluna nan yemedim yedirdim giymedim giydirdim yok anam yohhhhhhhhhh
selam kızlar
2 aydan sonra bugün okula gittim geldim. yoruldum valla. bişeyde yapmadık ama sabah erken kalkmak bile zorladı beni.
anaamm işemi gidin kızzz :kedi: sendee bunca aradan sonraa emme zor olur heee :kedi:
ulaaaaannn karılarr mutlu haber yazdık dut yemiş bülbül gibin heç ses eden yok haaaaa kötükedihüsokötükedihüso
ŞenizŞeniz ulaaa şaka ettim nannnn neyeen bağırıınn heee Şeniz
küsme bağaaa :kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?