2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: :roflol:
face de çakma isimle üye olmuş olum bu gacıı biz de güvendik bebemizin cicilerini emanet ettik nolcak bilmiyom gari kimlikte sahtecilikten içeri atabülülee cerini

ulan şu görmemiş karunun emanetlerini bi yollasaydım adımı çıkardı nan şimdi ev yakın olsa gidip alacum haaa yetti beeeeeeeeeeeee :dilcikar:
yollamiyom nan ahanda kıl oldum abiiiiiii yollamicüm daha adımı bile bilmisizzzzz muhahaha napacan nan lülülülülülü

oooooo hacıı çok iddialı gördüm nan seni vereliniortak

eklicem canımmmmmmm en kısa zamanda işalahh

kızlar şimdi zeytün msj attı banaa kaydirigubbakcemile2
Karakızımızı görmek için hastaneye gitmiş ama Karakızımız iyiyiymiş ve akşam hastaneden çıkmış :lepi:
Durumuzunda durumu iyiye gidiyomuş şuan için hala hastanede küvezdeymiş..
Çok şükür rabbimee :Saruboceq:

THY

Bir kadının üç tane kız çocuğu vardır. Tesadüfen üçüne de aynı zamanda talip çıkar. Tek bir düğünle de evlenir ve yuvadan uçup gderler. Kızların hepsi de farklı şehirlere gitmişlerdir.
Anneleri, el bebek gül bebek büyüttüğü kızlarının evlilik yaşamlarını özellikle aşk hayatlarını merak etmektedir. Ancak kızları yatak olaylarını açıkaçık anlatmaktan çekindikleri için bir yöntem geliştirirler. Kızlar annelerine, o günkü Hürriyet gazetesinde çıkan gazete ilanlarına atıfta bulunarak, aşk hayatları hakkında, e-mail yoluyla bilgi vereceklerdir..

Evliliğin birinci haftasında büyük kızdan mesaj gelir. Mesajda RUFFLES yazmaktadır. Kadın merakla Hürriyet gazetesini alır ve ilana bakar:
'RUFFLES. HEM EĞLENCELİ, HEM DE DOYURUCU'

Kadın çok mutlu olur ve yeniden mesaj beklemeye başlar. Bir süre sonra ortanca kızından bir e-mail mesajı gelir. Mesajda 'MAXWELL COFFEE' yazmaktadır. Hemen gazeteyi eline alır ve ilanı bulur:
'MAXWELL...HER DAMLADA BÜYÜK ZEVK'

Kadın yine çok mutlu olur ve bu kez küçük kızından mesaj beklemeye başlar. Uzun süre mesaj gelmez.Kadın tedirgin olur, ama beklemeye devam eder. En sonunda küçük kızından da beklediği mesaj gelir:

'TURKISH AIRLINES'

Kadın merak ve heyecanla Hürriyet gazetesini eline alır ve ilanı okuduktan sonra düşüp bayılır:
'TURKISH AIRLINES , HAFTADA 7 GÜN,
GÜNDE 3 SEFER...ÜSTELİK HER TARAFA'
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

offff yaaa amma sıkıldım su testler cıksada gitseekkk

kaçta gitcen özgecik senn kaydirigubbakcemile2

ulaaa kartaneemmm kızz bu karı daa benimkileride yollamadı haaa kötükedihüso

oooooo hacıı çok iddialı gördüm nan seni vereliniortak

:lepi:

18 yasindaki kiz, annesine hamile olabileceğini söyler.
Annesi çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar kızın hamile olduğunu gösterir.
Anne çıldırmıştır. Bağırır, çağırır ve ' Bunu yapan hangi domuz, bilmek istiyorum!!!' der.
Kız telefon açar ve yarım saat icinde bir Ferrari evin önünde durur, icinden hafif kırlanmış saçları ve çok pahalı bir elbisenin içinde çok yakışıklı biri iner ve kapıdan içeri girer.
Anne, baba ve kızla beraber otururlar.
Adam:
- Kızınız durumu anlattı' der. 'Kişisel durumumdan dolayı kızınızla evlenemem, Ancak tüm sorumluluğu alıyorum' der.
- Eğer bir kız çocuğu doğarsa, annesine bir ev, bir yazlık villa ve 1 milyon dolarlık bir banka hesabı...
- Eğer bir erkek çocuk olursa, birkac fabrika ve bir milyon dolarlık bir hesap...'
- Eğer ikiz doğarsa, her ikisine de 500 bin dolarlık hesap ve birer fabrika verecegim.' der.
- Ancak düşük olursa?...'

O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostca adamin omuzuna koyar ve;
- O zaman tekrar denersiniz evladım, daha çok gençsiniz ' der.

nan foto makine alacum yetti artık ha bugun ha yarın derken kız evlenip gidecek ben hala makine alacum

:dilcikar:
ben biliim senin adını bi keremm :mymeka:
aaaaa güzel bi haber buu ama keşke karakızımızı gören biri çıksaydı yaaa
bebiş de iyi olcak inşallaah

:lepi:

neyse tel nosu var gıı bi şekilde ulaşırız gerçek kimliğine :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
nan foto makine alacum yetti artık ha bugun ha yarın derken kız evlenip gidecek ben hala makine alacum

al tabi nan manyak karuu
bebiş doğunca netcen nan en çok foto çekcemiz zamanlar elini çabuk tut doğurmadan al bi deneee

:mymeka::mymeka::mymeka:
ulan edaaaaaaaaaa senin daha siparişlerin bitti mi de yollamadı deyu çemkiriysin nannnnnnnnnnnnn allan cezasuu taaam nan hediyeni yollamıştım yarında siparişlerini yollarun mahmutpaşadan istediklerinide unutttt hıhhhhhhhhhhhh :dilcikar:
nan yaranamazsın zaten bu insanooğluna nan yemedim yedirdim giymedim giydirdim yok anam yohhhhhhhhhh

2 gunden problem olmaz herhalde sskdan rapor alıyorsun değil mi?
sonra 37. hafta tekrar gidiliyorum izne ayrılıyorum diye eger calışacaksan 5 hafta daha

selam kızlar
2 aydan sonra bugün okula gittim geldim. yoruldum valla. bişeyde yapmadık ama sabah erken kalkmak bile zorladı beni.

ŞenizŞeniz ulaaa şaka ettim nannnn neyeen bağırıınn heee Şeniz
küsme bağaaa :kedi::kedi:

selam kızlar
2 aydan sonra bugün okula gittim geldim. yoruldum valla. bişeyde yapmadık ama sabah erken kalkmak bile zorladı beni.

anaamm işemi gidin kızzz :kedi: sendee bunca aradan sonraa emme zor olur heee :kedi:

ulaaaaannn karılarr mutlu haber yazdık dut yemiş bülbül gibin heç ses eden yok haaaaa kötükedihüsokötükedihüso

aman edaaa mutlu haberi bırak geçmiş olsun diyen yokk öğlen uykusu bastı bunlarııı

ŞenizŞeniz ulaaa şaka ettim nannnn neyeen bağırıınn heee Şeniz
küsme bağaaa :kedi::kedi:

Küstüm nan sağa da o şuursuza da :çok üzgünüm:
yarın kargolarınızı yolliyamda çeneniz kapansın hıh :1closedeyes:
sorada tanımam nan sizi bidaaa aslında şimdi de tanımamdaaaa yine malların üstüne yatmak için böle yapıy dersinizz falla bu sefer katil olurunnnnnnn kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…