yarem geçmiş olsunnnnn
yarem sanada geçmiş olsun...
hamilelik zor iş.
sen hiç kg alamadın diye;
bende çoooooooook aldım diye hastalanıyoruz herhalde...
slm kızlar..
karakızı yine allah korumuş...
onu eşine ve annesine bebeğinide ona bağışlamış...
kalsiyum tablet kullanalar ney kullanıyo acaba..
ben daha yeni başladım.
adı arbos
gün aşırı içicem.
aynısını kullanan var mı??
ben aliyorum arada tabletini ama genellikle kalsiyumu süt ürünlerinden almami söyledi doktor...magnezyumu günde 3 kere aliyorum o daha önemli dedi..
1 kere demir iki kerede iyot aliyorum....
geçmiş olsun yaremcim
yarem geçmiş olsun
tşk güzeller sadece sizlerden dua bekliyom huzurum ve bebişimin sağlığı için
gidek cnm senin hs.ların hangi şubede ?iyi bee ne kızıyon :kedi:
gidek valla zaten bizim burda çıkan yemekte hayır yok
allaam yarın hemen getirem gııı
ben de utanıyom nanbu arada kizlar karakiz icin okunan tefriciyeler tamamlandi mi ben daha bitiremedim de :kedi:
cok utaniyorum valla
aynen ya b,itiremedim ben de akşamdan akşama okuyabiliyorumgel beraber utanalim ozaman:kedi::kedi::kedi:
kisacik duayi bile okuyup bitiremedim kendime cok kiziyorum....
niyetine girdik bikere onlar iyi olsa bile okumak sart
kramplar cok olmuyodu ama oluyodu tabiki geceleri kalcalarim uyusuyodu..doktora söylememistim ama kalcalarim uyusuyo diye....direk magnezyumu 3 e cikartti...bende tavsiyesien uyuyorum kramplar yok sayilir artik...mğ niye günde 3 defa alıyon kraplar çok oluyor
bitek ben degilmisim demekki:kedi::kedi::kedi:aynen ya b,itiremedim ben de akşamdan akşama okuyabiliyorum
ayy canım yaa allah yardımcın olsuun peki eşinle gitmiyomusunuz doktora yani o da duymuyo mu bunlarıııhadi ya ya 7 ayı bitmiş mi bende rahatsızım vucudum iflas etmiş hiç kilo almadığım için dok serum yazdı böyle devam ederse erken doğum olabilir dedi stresten tabi eeeeeeeeee nornal doğum mu yapmış ay canım ya
yok canım tamamlandı sadece alacklar okucak olcak bitcekcumaya kadar bitiricem allah izin verirse....
sayi tamamlandimi peki 1500 lerde falan kaldi diyodu kizlar
ayy canim cok gecmis olsun dikkat et kendine..bi erken dogumu daha kaldiramaz bu topik karakiz dogurdu hepimizin yüregi agzina geldi....cok cok dikkatli ol...
karakiz sezeryan dogurdu galiba
gidek cnm senin hs.ların hangi şubede ?
ben de utanıyom nan
aynen ya b,itiremedim ben de akşamdan akşama okuyabiliyorum
sen bana getir hacı ben hallederunayy canım yaa allah yardımcın olsuun peki eşinle gitmiyomusunuz doktora yani o da duymuyo mu bunlarııı
yok canım tamamlandı sadece alacklar okucak olcak bitcek
çetin emeçte canım ama belgeyi herhangi birine götürebilirsiniz diye msj gelmişti oraya mı götürmem gerekk kafamçokkarıştı
sen bana getir hacı ben hallederun
ceriiin sen de ver nan hallederunn
perşembe iyimi hacııolleeyy :lepi:
ee ne zaman gidiyoz yimeee gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?