2009 Kasm Anneleri

yarem sanada geçmiş olsun...
hamilelik zor iş.
sen hiç kg alamadın diye;
bende çoooooooook aldım diye hastalanıyoruz herhalde...

yarem geçmiş olsunnnnn

saolun kızlar gebelikte moral çok önemli bende bir ay içinde çok yıprandım .gebelikten bu yana sadec 3 kilo alabilmiş oda çok şüküğr bebişin kilosu iyi dedi 1200 gr ama ben zayıfladım ayağı kalkamıyom vucudum dirençsiz kaldı aslında benim içinde tefriciye okusanız ne iyi olur malum sorunlarım var ya ondan dolayı biri bunu üstlense ve dağıtım yapsak

cerenimo beni merak etmişsin gülüm bende sizleri merak ediyordum karakıza üzüldüm ya ben ne yapacam ya iş yapmıyorum dok banada dedi çok stres yaşarsan erken doğum olabilir ay Allah korusun

ben aliyorum arada tabletini ama genellikle kalsiyumu süt ürünlerinden almami söyledi doktor...magnezyumu günde 3 kere aliyorum o daha önemli dedi..
1 kere demir iki kerede iyot aliyorum....

tşk güzeller sadece sizlerden dua bekliyom huzurum ve bebişimin sağlığı için

tabiki dualarımız seninle ve tüm hamişlerle ve kuzucuklarla şimdi nasılsın?
benim drda beslenme konusunda çok uyardı bu haftadan itibaren sütü 2 bardağa çıkardı vitamin verdi kırmızı et çok önemli günde bir öğün yemen lazım dedi yumurta yemiyordum sabahları artık mecburen yiyiyorum haftada 200-250 gr alması gerekirmiş bebişin ama seninkinin kilosu iyi biz geçen perşembe 1050 grdık normal dedi ama bundan sonrası önemli dedi kendine dikkat et

iyi bee ne kızıyon :kedi:

gidek valla zaten bizim burda çıkan yemekte hayır yok
allaam yarın hemen getirem gııı
gidek cnm senin hs.ların hangi şubede ?
bu arada kizlar karakiz icin okunan tefriciyeler tamamlandi mi ben daha bitiremedim de :kedi:
cok utaniyorum valla
ben de utanıyom nan
gel beraber utanalim ozaman:kedi::kedi::kedi:
kisacik duayi bile okuyup bitiremedim kendime cok kiziyorum....
niyetine girdik bikere onlar iyi olsa bile okumak sart
aynen ya b,itiremedim ben de akşamdan akşama okuyabiliyorum

mğ niye günde 3 defa alıyon kraplar çok oluyor
kramplar cok olmuyodu ama oluyodu tabiki geceleri kalcalarim uyusuyodu..doktora söylememistim ama kalcalarim uyusuyo diye....direk magnezyumu 3 e cikartti...bende tavsiyesien uyuyorum kramplar yok sayilir artik...

bitek ben degilmisim demekki:kedi::kedi::kedi:

ayy canım yaa allah yardımcın olsuun peki eşinle gitmiyomusunuz doktora yani o da duymuyo mu bunlarııı
yok canım tamamlandı sadece alacklar okucak olcak bitcek
gidek cnm senin hs.ların hangi şubede ?
ben de utanıyom nan

çetin emeçte canım ama belgeyi herhangi birine götürebilirsiniz diye msj gelmişti oraya mı götürmem gerekk kafamçokkarıştı

midemdekini bebişin kafası sanıyodum meğer poposuymuş dayadı gene kaydirigubbakcemile3

sen bana getir hacı ben hallederun
ceriiin sen de ver nan hallederunn

slm millet ben geldim biraz geç oldu emme
bugün annemdeyim ondan giremedim karakızım çıkmış hast.çok sevindim inş.durumuzda sağlucakla çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…