2009 Kasm Anneleri

bende baktım hafta sonu ama hep yazlıklar var eylül ortası veya sonu gibi gelicek yeni sezon diyorlar o yüzden beklemedeyim.bebek için alışverişimiz bitti gibi en gereklileri aldık.bebek odamız hazırlanacak onun içinde eylül sonunu bekliyoruz.kendim içinde iç çamaşırları göğüs pedi ve kremi aklıma gelen bazı şeyleri aldım işte.hayırlısı bakalım artık

ha birde şey sorayım kaydirigubbakcemile3 gecelik ve pijama alırken lohusa için olanlardan mı yoksa normal düğmeli mi almayı düşünüyosunz arkadaşlar

canlizim cok tesekkür ederiz cok güzel gönderdiğin hediyelere bayıldık :) asyada teyzesine tesekkür ediyooo opuyorumnanaktan

İnşallah benim dualarımıda tefriciyeleride kabul etmiştir
karakızdan son haberler neler
kaçgündür hep aklımda girip bi bakıyorum nası olmuş diye çok kalamadan çıkıyorum maşallah senin çok galiba benim sabit renklilerle bi makine oldu 40 derecede sabun tozuyla yıkadım güneşe serdim hemen kuruyanları topladım
daha iyi dezenfekte olsun diye :kedi:
şimdide ütülicem
güle güle kullanalım inşallah
arkadaşlar cvp yazmış hepsini okudum çok teşkkür ederim kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 yok kız benim adımı yazmıss

delikafadulden inanmam nann :roflol::roflol::roflol:

ayhhh bayılazaaaam akannehir
kesin nan kesin ama sen kargocuyu nası ikna ettin o zaman nan esmersin ya belki ordan yırtmışındır kenyalımmm :roflol:

:roflol::roflol: hee gııı :roflol::roflol:

selam kizlar nasilsiniz
ben kac gündür giremiyodum ama siteyi acik unutmusum salak kafam..
karakiz nasil oldu duru nasil oldu
yeni haberler varmi

ha birde şey sorayım kaydirigubbakcemile3 gecelik ve pijama alırken lohusa için olanlardan mı yoksa normal düğmeli mi almayı düşünüyosunz arkadaşlar
valla ben normal olanlardan alcam bulursam tabi öndden düğmeli olsun yeter
kenya kızz sağada kenya diyemi yollamış bu çilli hediyeyiiii :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
karakız hastaneden çıkmış durumuz da iyiye gidiyomuş zeytin hastaneye gitmiş ama çıktığı için görmemiş bu kaa

selam güzel anneler. işlerden başımı alamıyorum yaa. karakızımızla durumuzdan haber varmı geçmişi okuyacak pek vakit yokta. bide benim dün akşamdan beri karnım ağrıyor. normalmidir acaba yaa sanki regl olucakmışım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…