2009 Kasm Anneleri

dilmuhcum ablam değil cnm
kardeşim benden hızlı davrandı da
çok korkuyordu özellikle sezaryan istedi
üniversite hastanesinde oluyor ameliyatı
aslında bugün normal doğumu gelmiş
sancılar kan suyu boşalma falan ama yine de sezaryan istemiş
bacakları titreyerek ameliyata girdidedi ablam da yazıkkk kardeşüme yaww

ayy canım kıyamam yaa inş. sorunsuz gecer canım ameliyatı dua ediyorum agrısız sızısız kavussunlar birbirlerine :Saruboceq:

ahhh canım yaaaa allah yardımcıları olsun.çıktıklarında bizede haber ver canım.dualarımız onlarla

ızlar dr dan geldım
29 eylulde ıznımı acacak.
aynı zamanda 29 eylulde gıttıgımde cıger gelstırıcı ıgne verıcek
dogumda 27 ekım-5 kasım arası olacamıs
bebıslerım basa bas gelıormus
cok zorda kalırsam normal dogum
bıle yapabılrmısım
ama sezaryen olucammm
bebişlerim 38 cm olmus
kızım 1138 gr
oglusum 1050 gr
oglum hıçkıryodu teyzelerı bı gorsenız
dr herkese nasıp olmaz bu hıckırık sesı dedıı
çok tatlılardı yaaaaaaaa yavrularım

offf ya memlekette olunca kardeş yanında bulunamamak ne kötü
ameliyathaneye gitmeden doktoru bekleyene kdr suyu tamamen bitmiş
sorun olmaz inşallah demi kıslar.
bişi olmas cnm merak etme bol bol dua et ayetel kürsü oku kuşumm tmammıı iyi düşün iyi olsun kardeşin başarıyla çıkar ameliyattan evelallahh :lepi: bizi haberdar et çıkınca ama

allah bağışlasın yavrularını cnm çokk tatlıııı yerim onnarı ben yaa yalnız kız resmen zilli maşa baksana kilosu bile oğluşu geçmişş kaydirigubbakcemile3

ayy canım hayırlısı ile kavusursunuz inş. bebişlerinize masallah ikisinede

ayy canım kıyamam yaa inş. sorunsuz gecer canım ameliyatı dua ediyorum agrısız sızısız kavussunlar birbirlerine :Saruboceq:

ahhh canım yaaaa allah yardımcıları olsun.çıktıklarında bizede haber ver canım.dualarımız onlarla

bişi olmas cnm merak etme bol bol dua et ayetel kürsü oku kuşumm tmammıı iyi düşün iyi olsun kardeşin başarıyla çıkar ameliyattan evelallahh :lepi: bizi haberdar et çıkınca ama

saolun kıslar ya
inşallah sağlıcakla kavuşur birbirlerine
çıkınca haber veririm henüz ameliyathaneymiş bekliyoruz

incisum hadi gözün aydın
zamanı geldiğinde de kucağına alacaksın bebişlerini
ne güsel ya bide hıçkırırmış yerim onu teyzesi
ne güsel az çok zamanın belli
ben önümü göremiyom bile
normal için inatlaşıyom bakalım hayırlısı cnm

nehircim bebişini yarın görecekmişsin heveslendiydin o kadarda olsun bigün sora kavusursunuz opuyorumnanaktan
test sonucların nasıldı

maşallah canım kocaman olmuşlar
ayy çıkıyom kıslar yatmadan gene gelirim herüfnen ilgilenem biras huysuzlanıy
güle güle canım

hoşgeldin yiivrum kız merakla okuyodum geçmişi doktordan gelmiş yazmıştır diye.neyse ya artık yarın görürsün kuzunu

inşallah canım

nehircim bebişini yarın görecekmişsin heveslendiydin o kadarda olsun bigün sora kavusursunuz opuyorumnanaktan
test sonucların nasıldı

maşallah canım kocaman olmuşlar

güle güle canım

hoşgeldin yiivrum kız merakla okuyodum geçmişi doktordan gelmiş yazmıştır diye.neyse ya artık yarın görürsün kuzunu

saolun kızlar malesef göremedim yarına inşallahhhkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kenyacım testlerde ufak bi iki pürüz var bakalım doktor yorumlasın yarın tam sonucu sölerim opuyorumnanaktan

slm cnm hoşgeldin
kız tahlillerin ne oldu ben yoktum geçmişe de bakmadım cnm

kardeşin doğurdumu kız hayırlsıı olsun şekerimopuyorumnanaktan testlerimi yarın doktorum bi yorumlasın bakalım ozaman sölerim sizeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…