2009 Kasm Anneleri

:gitme::gitme:............... Allahım sen şifa ver güzel arkadaşımıza .......... nazara geldiniz onun diyeyim ....... çünkü başka yakın arkdaşımda hamile o bile dedi siizn gibi sohbet eden yok acayip samimi ve aktif 2009 kasım anneleri dedi ........... nazar ettiler işde .......

yaaa bende duyunca çok kötü oldum yaaa rabbim yardımcısı olsun:Saruboceq:

offff cok zort bi durum yaaaa bende yasadim aynisini onu cok iyi anliyorum.....:çok üzgünüm:
yapilantetkikler simdilik normal yapilmasi gereken tetkikler....
insallah sancisi yoktur
sanci olmazsa dikis atiyolar rahim agzina hastaneye yatirip kontrol ediyolar....
insallah suyun akmasini durdurabilirler

offff offff annelik ne kadar zormuş yaaa inan insanın başına birşey gelince tek ben çekmeye razıyım ona birşey olmasın diyoruz rabbim korusun meleklerimizi:Saruboceq:

ay edoşummmm sendeki haberler daha taze galibaa ayy inş. elifin dediği gibidir sızma vardır toparlanır yaa öyle düşünelim öyle olsun

kızlaaar ay elim ayağım titredi yaa
cerinden msj geldi şimdi suyu geliyomuş dr ameliyattaymış onu bekliyomuş dua edin dedi

nan cerin kaç haftalıktı yaa

ben de şimdi cerinden haber yokmu dicektim yaa.. ay ne dicemi şaştım haaaamafoldumben
inşallah bişe olmaz yaaa :Saruboceq:

offffff bende başladım ağlamaya. inşallah güzel haberlerini alalım canım yaa. dualarımız onunla. çok kötü oldum çok .Allahım yardımcınsı olsun mafoldumben

ebişim işte en son doktoru bekliyodu suyum geliyomuş yazmış edoşa da nstye bağladılar bebeği dinliyolar yazmış bi msj daha atim bari yaa ben de çok merak ettim

kıslar şimdi karakızımla konuştum dün solunum yetmezliği çıkmış o yüzden hastaneye yatırmışlar başka bir hast.tedavi oluyormuş durumuz hala yoğum bakımdaymış
hepimizden dualarımızı bekliyor

tekrar mııı yatmıış? ay canım kıyamam yaaa
sesini duydun ana dimi... allah hepsine sağlık versin ay stresten hepimiz erken doğurcaz bee kızlar dikkat edin hee üzmeyin kendinizi edoş nereye gitti yaaa

Allahım yardımcısı olsun inşallah. Sağlıkla sıhhatle kavuşsun yavrusuna mafoldumbenmafoldumben

Kızlar lütfen beni yanlıs anlamayın ama lütfen hepimiz iyi düşünelim ki herseyler cok iyi olsun...

allah allaaaahhhhh :1shok::1shok:
inşallah iyi olur karakızımda yaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tekrar mııı yatmıış? ay canım kıyamam yaaa
sesini duydun ana dimi... allah hepsine sağlık versin ay stresten hepimiz erken doğurcaz bee kızlar dikkat edin hee üzmeyin kendinizi edoş nereye gitti yaaa

valla sorma bende korktum yaa herşeyde kendimi dinlemeye başladım. Artık heran hazır olmak gerekicek sanırım. kıyamam yaa düşündükçe içim çok kötü oluyor bebeğinden ayrı psikolojisi iyice bozulmuştur karakızın inşallah bir an önce kavuşur yavrusuna. kendi durumu iyiymiş ama demi neden solunum yetmezliği olmuşki :1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar yeni haber doktor hala ameliyattaymış
ara ara nstye bağlıyolarmış cerini bi de kan almışlar tahlil sonuçlarını bekliyomuş dua ediiinn

canim yaaa bidaha mi yatmis hastaneye allah yardimcisi olsun ..rabbim saglikla bir anönce kavsutursun kizina....durumuzada saglik nasip etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…