2009 Kasm Anneleri

kızlar yeni haber doktor hala ameliyattaymış
ara ara nstye bağlıyolarmış cerini bi de kan almışlar tahlil sonuçlarını bekliyomuş dua ediiinn

offfff baska doktor yok sanki memlekette.....
biri hasta digeri degil mi sanki.....niye adam gibi ilgilenmiyolarklava:

simdiye kadar coktan ultrason yapmalari gerekliydi

ayy çok morfalim bozuldu yaa kızlar ne olur eve gidince hepimiz birer yasin okuyalım arkadaşlarımıza ya Allah ikisine de yardım etsin inşallah

ya allah aşkına kadın doğum dr.u bu ya kalp ameliyatı yapıyor sanki. çıkmak bilmedi valla gerildik biz burda cerin kimbilir ne durumda karnım kasıldı yemin ederim birazdan da çıkıcam hayırlı haberini alsaydımda çıksaydım yaa

eve gitmeyi beklemeden başlasak ayetel kürsiye falan koruma duasıdır hepimiz 7 şer tane okusak çok faydasını görürler eminim arkadaşlar.

kızlar sanırım hala haber yok ve benim çıkmam gerekiyor. Dualarım onlarla inşallah sabah güzel haberler alırım Allaha emanet olun kendinize ne olur çok dikkat edin hayırlı akşamlar

kızlarrrrrrrrrr
cerin doğurmuuuuuuuşşşşşşşşşşşş delikafadulden
ama dokuz doğurmuşşşş :roflol:
gelen su değilmişş ama hastanede bayaa korkutmuşlarr bunuu
şimdi gayet iyii
heç bi sorun yok
gelincee detaylı anlatırrr
merak etmeyin yaniii :lepi:

ulaaaannn ödümü pörtlettin manyak kari kalbim deli gibi carpti:mymeka:
demek gelen su degilmis ohhhh cok sükür...
ayy bu doktorlarada sinir oluyorum yani banada yapmislardi aynisini yok sizi doguma kadra hastanede yatirmamiz gerebilir tehlikeli durum su buklava:
önce bi anla bak test et sonra konus demi doktor olmuslar ama gebe kariyla nasil konusulur ögrenememisler

nan delü dubaaa ödümü kopardın gıııııııı ayy neyse çok şükür ki bişi yokmuşş rahatladım falla

aklım başımda gitti nan korkuttun benııı deli garuuuklava: Allah senii oh şükür iyiymişş cerinciğimiz...
nasılsınız bakalım bugün neler oldu başka bakalımm

kızlarr ben geldüm
ayyy ne gündü yaa kara çarşambaaaaaaaaaaaaaaa ama şükür sonu aydınlık olduuu

cerincimm şükür atlatmışsın yavrım boşuna korkutmuşlar canım yaa.geçmiş olsun mu diyim gözün aydın mı bılemedımmm şimdi
anam yaprak dökümü var buakşam çok heyecanlıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…