ya kızlar beni de sizi de harap ettiler delircektim ya
gittim hastaneye doğumhaneye soktular hemen nst ye bağladılar ordan alttan muayene ebe bakıyo bu arada anam kadında bir hal dedim acaba kocam ben ameliyata alınmadan yetişir mi o kadar yane suyun gelio dedi zart diye neye uğradığımı şaşırdım sora tekrar nst ye bağladılar bu arada dr hala ameliyatta ben yapayalnız yatıyorum doğumhanede ay o 2 saat ömrümden ömür gitti ağlaya ağlaya nası olucak bebekim çok küçük diye karakız geldi aklıma ay neler neler kabus gibiydi....
neyse sora tahliller falan çıktı en son suyla iligili tekrar bi test yapıldı ve su deelmiş aşırı akıntı Çok üzgünüm çoook
idrar yollarında iltihap var ve mantar olmuş ilaç yazdı yani iki rahatsızlık çıktı ama ben bunlara şükrede ede çıktım hastaneden
ultrasonlada baktı dr um suyu gayet ii dedi bebekimde bi sorun yok 1500 gr olmuş güzel kızım
allahıma emanet olsun minik kuşumm ve tüm kasım kuşları
kızlar kendinize çok dikkat edin nolur gerçekten çok berbat duygular bunlar nasıl bi korku anlatılmaz yaşanırrr
Rabbim kimseye göstermesin herkes vakti zamanında sağlıklı evladını kucağına alır inşallahhhhh
allah o ebeyi bildigi gibi yapsınn :mymeka::mymeka: aklımızı başımızdan aldıı :mymeka::mymeka:
allahım hiçbirirmizee yaşatmasın bi dahhaaa :Saruboceq::Saruboceq:
Geçmiş olsun tekrar tekrar kuşummm Şeniz
ammaa özet verdiler haaaaklava:
tubanın işine yaradııı kaydirigubbakcemile3
ya kızlar beni de sizi de harap ettiler delircektim ya
gittim hastaneye doğumhaneye soktular hemen nst ye bağladılar ordan alttan muayene ebe bakıyo bu arada anam kadında bir hal dedim acaba kocam ben ameliyata alınmadan yetişir mi o kadar yane suyun gelio dedi zart diye neye uğradığımı şaşırdım sora tekrar nst ye bağladılar bu arada dr hala ameliyatta ben yapayalnız yatıyorum doğumhanede ay o 2 saat ömrümden ömür gitti ağlaya ağlaya nası olucak bebekim çok küçük diye karakız geldi aklıma ay neler neler kabus gibiydi....
neyse sora tahliller falan çıktı en son suyla iligili tekrar bi test yapıldı ve su deelmiş aşırı akıntı Çok üzgünüm çoook
idrar yollarında iltihap var ve mantar olmuş ilaç yazdı yani iki rahatsızlık çıktı ama ben bunlara şükrede ede çıktım hastaneden
ultrasonlada baktı dr um suyu gayet ii dedi bebekimde bi sorun yok 1500 gr olmuş güzel kızım
kızlar kendinize çok dikkat edin nolur gerçekten çok berbat duygular bunlar nasıl bi korku anlatılmaz yaşanırrr
Rabbim kimseye göstermesin herkes vakti zamanında sağlıklı evladını kucağına alır inşallahhhhh
CERİNCİİİİİİİİM çok geçmiş olsun
nan bi sayfa ya çalıştım ya çalışmadımm :umursamaz:
ay bugun az zırladım ya bide yaprak dökümü eksikti haa :umursamaz:
ay evet kızlar ya o doğumhane psikolojisi ne kaa acaip yani moktan bişi oyyyyyyyy nası doğuracüük nan akannehirakannehirakannehir
nan foruma bi girdim şok oldum
zaten eşimde gdio bu gece 3 gün yok
dedim yoksa sıra banamı gelio
bi panik :1shok: :1shok: :1shok:
ay evet kızlar ya o doğumhane psikolojisi ne kaa acaip yani moktan bişi oyyyyyyyy nası doğuracüük nan akannehirakannehirakannehir
bununla geçmiş olsun yiwrımmm emme ödümüs koptu falla nan nası beymiş o öle töbe töbeeee:mymeka:ya kızlar beni de sizi de harap ettiler delircektim ya
ne demek nann aklımız başımızdan gitti fallaa akannehirhepiniz hakkınızı helal edin manevi olarak yanımda olduğunuz için hepinize çok çok çok teşekkür ederimmm
iyiki varsınız canlarım opuyorumnanaktan
ayyy ben gıcık oluyom ona yaaa benim heriff diykiii kadınların hepsi şeyy oluyyy adamlar da öbür şeyden bi düzgün insan yoh nesini seyredim diyyykaydirigubbakcemile3ayyy yaprak dökümü var çok heyecanlıı ona bakıyommm burası açık ama yokum ona göree akannehirakannehir
ayy korkutma nann düdükk :mymeka:
zamanı gelince doğumhaneye girsen korkmazsın
zamanından önce olduğu için korktun bebeeeeem Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?