çok şükür cerencim yaaa. valla akşam seninle yattım sabah seninle uyandım. Allaha çok şükür iyisin yaa. :Saruboceq: o ne biçim ebeymiş öle ya. hayret bişey yaşayacağın psikolojiyi hiçmi düşünmüyo sallamış hemen suyun geliyo diye. bugünümüze çok şükür iyisin ya. Ayaklarını sıcak tut. bol bolda su iç canım ya. Allah acil şifalar versin. Birdahada topicimiz böle bişey yaşamasın inşallah. :1hug:a.s.
Günaydın günaydın nerde bu millet hala uyuyor musunuz?
Cerincim tekrar çok geçmiş olsun kızına ve kendine çok iyi bak, bir daha bizide korkutma haa...
Cerin cim cok gecmiş olsun canım Allah kimseye göstermesin inşallah...
günaydın kıslarrrrr
cerin kıs ödümüzü kopardın beeee
neyseki önemli birşey yokmuş canım yaaa
bende hast.gideceğim eşimin yanındayım şimdi
çok şükür cerencim yaaa. valla akşam seninle yattım sabah seninle uyandım. Allaha çok şükür iyisin yaa. :Saruboceq: o ne biçim ebeymiş öle ya. hayret bişey yaşayacağın psikolojiyi hiçmi düşünmüyo sallamış hemen suyun geliyo diye. bugünümüze çok şükür iyisin ya. Ayaklarını sıcak tut. bol bolda su iç canım ya. Allah acil şifalar versin. Birdahada topicimiz böle bişey yaşamasın inşallah. :1hug:a.s.
inş.yaaa dün karakızımada söylemiştim cerin hast.diye haberi olsun istedim artık mutlu haberi verebilirim yavrucağahihoyyyt
hemde haberlerini almış olursun karakızında nasıl oldu acaba oda hastanedeydi. bizede haber ver canım ya
saol adacımmm zemuszemus
saol martcım demek o şortu ıslanan kişide sendin haa
öd kopması nası olurmuş sen benim doğumhanedeki bekleyişimde görcektin itekimmm akannehir
amin tatlım ya herkese vakti zamanında hayırlısıylan nasip etsin allahımmm :Saruboceq:
ewet 2 gün önce yeniden yatırmışlar hast.inş.kısa zamanda sağlığına kavuşur
ben bugün görüştükten sonra haber veririm size
30 haftayı dolduruyoruz bugüünnn.. geriye kaldı 10 haftaaaakannehir.. tabi kızımız o kadar sabredersekaydirigubbakcemile2
bu arada dün bir arkadaşımın oğlu oldu... yeni doğan bebek nasıl olur diye merak ettim ve görmeye gittim... anaaaaam minnacık bişe yaaaa.. gözlerini küçükük açıyo,kısık kısık bakıyo etrafa...kulakları çok tatlıydı bi de elleriynen tırnaklarıopuyorumnanaktan hiç dokunmadım bebişeee öle uzaktan uzaktan bakabildim sadece
olur tatlııım söylerimbizdende çok çok selam söyle itekçim iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız onlarla
allah analı babalı büyütsün ben topuklarına bayılıyorum puf puf
neyse kıslar ben kaçıyım dua edin inş.birşey çıkmaz yaa
günaydın kızlarr
allah analı babalı büyütsün ben topuklarına bayılıyorum puf puf
günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?