2009 Kasm Anneleri

inş.yaaa dün karakızımada söylemiştim cerin hast.diye haberi olsun istedim artık mutlu haberi verebilirim yavrucağahihoyyyt

günaydın kızlar..

kızlar yaaa ben bir haftadır baş ağrısıyla uyanıyom sizde de oluyomu böyle... acaba uykum düzensiz olduğu için mi diyom..

Günaydın günaydın nerde bu millet hala uyuyor musunuz?

Cerincim tekrar çok geçmiş olsun kızına ve kendine çok iyi bak, bir daha bizide korkutma haa...

saol adacımmm zemuszemus

Cerin cim cok gecmiş olsun canım Allah kimseye göstermesin inşallah...

saol martcım demek o şortu ıslanan kişide sendin haa

günaydın kıslarrrrr
cerin kıs ödümüzü kopardın beeee
neyseki önemli birşey yokmuş canım yaaa
bende hast.gideceğim eşimin yanındayım şimdi

öd kopması nası olurmuş sen benim doğumhanedeki bekleyişimde görcektin itekimmm akannehir

amin tatlım ya herkese vakti zamanında hayırlısıylan nasip etsin allahımmm :Saruboceq:

Son düzenleme:
hemde haberlerini almış olursun karakızında nasıl oldu acaba oda hastanedeydi. bizede haber ver canım ya

ewet 2 gün önce yeniden yatırmışlar hast.inş.kısa zamanda sağlığına kavuşur
ben bugün görüştükten sonra haber veririm size

30 haftayı dolduruyoruz bugüünnn.. geriye kaldı 10 haftaaaakannehir.. tabi kızımız o kadar sabredersekaydirigubbakcemile2

bu arada dün bir arkadaşımın oğlu oldu... yeni doğan bebek nasıl olur diye merak ettim ve görmeye gittim... anaaaaam minnacık bişe yaaaa.. gözlerini küçükük açıyo,kısık kısık bakıyo etrafa...kulakları çok tatlıydı bi de elleriynen tırnaklarıopuyorumnanaktan hiç dokunmadım bebişeee öle uzaktan uzaktan bakabildim sadece

canııım yaaa tahmin edebiliyorum walla gerçekten zor bir durum ben haftaya valizimi hazırlamaya karar verdimkaydirigubbakcemile3

allah analı babalı büyütsün ben topuklarına bayılıyorum puf puf

kızlar dün eğer bi aksilik olupta allah korusun acil doğum falan olsaydı kızın adını değişcektim özge deel eylül olcekti kaydirigubbakcemile3

tchibo nun yeni temasında bi pijama takımı var... gördünüz mü...bi bakın baklalım sizce işe yarar mı acep?

kızlar günaydınnn

ben dün hiç bakamadım eve gece yarısı geldik çünkü

ne var ne yok

kötü haberler yoktur inş?

ben dün dr.a gittim

ultrasonla bakyıodu dr bi kahkaha patlattı beyefendinin keyfi yerinde, ellerinin ensesine koymuş bacak bacak üstüne de atmış yatıyor dedi:) biz de güldük baya bi
her şey yolunda
bebiş 1376 gr olmuş ama boyunu söylmedi

sonra da hazır çıkmışken az alışverişe vurdum kndimi

bebişe kadife bi tulum aldım çok hoşuma gitti üstünde bi horoz resmi var:) çok matraktı ya:))

iki body aldım çıtçıtlı

kendime bi gecelik bakayım dedim evde var ama yarıya kadar düğmeli almış annem tümden düğmeli bulurmuyum dedim yoktu beğenemedim

önden açılan sütyen, emzirme atleti, pişik kremi sebamedin, külot filan aldım nolur nolmaz dedim

küveti de eşime tembihledim bi gün gelirken al dedim tekrar 1 saat yol gidemicem doğrusu

dr bayramda gitmeme de çok iyi dinlenmen lazım yolda, sık sık mola verin yürü dedi öylelikle izin verdi bi de nereye gitçeğimizi sordu yoksa izin vermiydi

ayrıca doğum belirtisi yok henüz dedi ama sık sancıların olursa hemen haber ver bana doğumu engelleriz dedi

ellerimde ve ayaklarımda olan kaşıntıyı da sıcağa bağladı bu dönemde hamilelerde olabiliyor dedi

kısacası her şey güllük gülistanlık bnim cephede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…