2009 Kasm Anneleri

ayy allahım okudukça bişey çıkıyo..içim şişti...mavişim sana da geçmiş olsun canım...

dilmuhcum geçenlerde ben de yaşadım aynı şeyi...önce ağlamaktan krize girdim sonra nefesim kesildi bu sefer de nefes alamıyorum diye korkup daha çok ağladım iyice tıkandım bu ara iyice hassaslaştık heralde... üzülme bi tanemm...bebiş de hissediyo...onu düşün...

narçiçeği canımya ben 10 marifet sitesine bakıyordum da
açıklamaları için hep yabancı siteye yönlendiriyorlar
acaba üye mi olmak lazım sen nasıl yapılışını görebiliyorsun cnm

her tür patiği ördün bitirdin
tığ işi converse kaldı zeytün dimi :roflol:

canım ben hassaslıktan değil aslında.bana çok çektirdiler bu ailem olacak insanlar artık sabrım taştı ondan.sıkıldım bıktım offff offfff.ben hiç ağlamıyom bu hamilelik döneminde galiba çok sıkmışım patladım.doğru diyon etkileniyo bebek ama bak sende ağlamışın elinde değilki insanın
saol canım amin
şimdi ağlarım kesin giderken mafoldumben

ayyyyy alah uzun ömür versin kocişlere.

yaa noldu böyle herkese nazar değdi sanki birden kara bulutlar dolaşmaya başladı ( gerçi gene de şükredelim halimize...allah beterinden saklasın...

canım ben napim koşturup duruyorum...bi türlü bitmiyo işler...
pazar günü mobilyaları almıştık ikeadan büyük bi şifonyer almıştım sonra eve gelince içime sinmedi bugün onu değiştirmeye gittik... ordan teyzemle buluştuk yeşilköye pazara gittik... öldüm yorgunluktan...

daha yatak alıcam...uyku seti, nevresim takımı...halı, avize...bitmiyo valla...
sen uyku setini ne kadar aldın bu arada ?? ne kadar pahalı yaa nevresim takımları bizimkilerle aynı fiyat nerdeyse ....

narçiçeği canımya ben 10 marifet sitesine bakıyordum da
açıklamaları için hep yabancı siteye yönlendiriyorlar
acaba üye mi olmak lazım sen nasıl yapılışını görebiliyorsun cnm

canım ya bu patiğin yapılışı hiç bi sitede yok onların anlattığı bundan değil ve hiç güzel değiller ben bu modeli çıkardım gibi eğer başarabilirsem yazarım anlatırım adım adım
ayy son birleştirmesi kaldı ama şimdi uyumam gerek çünkü sabah uyanamıyom yani sahurda eşimi uyandırıp yedirmem gerek yazık akşama kadar çalışıyo
hepinize iyi geceler
cersu cum Allah kavuştursun
hadi uyun gari akşam yatmıyonuz sabah kalkmıyonusss kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

ödümüu pörtledi neyseki iyisin canim
allah saglikla zaman inda kavustursun yavrularimiza

canimcigim ayni resim bende de var converse modeline benzio örücem ama onu örmek icin sert ip lazim yoksa durmaz tig isi..yapimi cok kolay geldi bana deniyeyim bende paylasirim..alt tabai örücen önce yuvarlaya yuvarlaya sonra üst kisma gecicen..dikkatli bak anlarsin

narçiçeği kız o ayakkabı gibi bişey nasıl yapacan gız
çok zor valla
allah kolaylık versin cnm
ama yapınca eminim çok güsel olacaktır
ne renklerde yapcan de hele merak ettim

ya tığla yapılıyosa bende yaparım ondan ama tabi birinin anlatması lazımmmm -tatlicadiarzu-

saol sat kardeşümmm rabbim herkese vakti zamanında sağlıkla nasip etsin işallahhhhh :Saruboceq:

cerenimooomm günaydııınn ayy akşam mesajını aldım da rahatladım gıı zemuszemus
kardeşim de bilg.a el koydu girmedim topice mafoldumben nan o ebe manyak mııı yaa suyum geliyomuş diye msj atınca aklım yerinden oynadı vallaa

ivet bu arada herrrrrrrrkeşlere günaydınnnnnnnnnnnn
şu an işte olmak bile beni mutlu ediy ya rebbim az daha lohusa olacüdümm nannn :roflol:
dosyaları öpesim geliy falla naniknanik
geldim kafaltımı ediyomm kızçemi doyuram tosbaaaam büyüsün sağı solu belli olmuy bunnarınnn :jeyyar:
adamımmm senin emanetleri getüdüm gııı kargoya verecüm bugun hade gene insaflı zamanıma geldin şanslı velet kaydirigubbakcemile3
kız dün o kaa sıkıntıda aklıma geldiniz ha ula dedim karıların emanetini de göndermedim kaldı bende şimdi doğum moğum girerse araya sen gör napacam deyü düşündüm manyakmıyım ne laelaelaelaelae

günaydın adamım ya dün valla yemin ediyom ömrümden ömürler gitti doğumhaneye girmişken dokuz doğurttular yane haa akannehir

Günaydın günaydın nerde bu millet hala uyuyor musunuz?

Cerincim tekrar çok geçmiş olsun kızına ve kendine çok iyi bak, bir daha bizide korkutma haa...

günaydın kıslarrrrr
cerin kıs ödümüzü kopardın beeee
neyseki önemli birşey yokmuş canım yaaa
bende hast.gideceğim eşimin yanındayım şimdi

ulen nasıl ebeymiş beeee
bi ebenin acizliğine uğradın anam sen kendi dr.dan başkasına muane olma birdaha

çok şükür cerencim yaaa. valla akşam seninle yattım sabah seninle uyandım. Allaha çok şükür iyisin yaa. :Saruboceq: o ne biçim ebeymiş öle ya. hayret bişey yaşayacağın psikolojiyi hiçmi düşünmüyo sallamış hemen suyun geliyo diye. bugünümüze çok şükür iyisin ya. Ayaklarını sıcak tut. bol bolda su iç canım ya. Allah acil şifalar versin. Birdahada topicimiz böle bişey yaşamasın inşallah. :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…