cersucum canım kocan 3gün yokmuş allah kavuştursun canım sıkma canını
narçiçeği canımya ben 10 marifet sitesine bakıyordum da
açıklamaları için hep yabancı siteye yönlendiriyorlar
acaba üye mi olmak lazım sen nasıl yapılışını görebiliyorsun cnm
ayy allahım okudukça bişey çıkıyo..içim şişti...mavişim sana da geçmiş olsun canım...
dilmuhcum geçenlerde ben de yaşadım aynı şeyi...önce ağlamaktan krize girdim sonra nefesim kesildi bu sefer de nefes alamıyorum diye korkup daha çok ağladım iyice tıkandımbu ara iyice hassaslaştık heralde... üzülme bi tanemm...bebiş de hissediyo...onu düşün...
saol canım amin
şimdi ağlarım kesin giderken mafoldumben
unem geldinmi kız
ne ettin dışarlarda canım
özgecimiz biraz canı sıkılmış olsa gerek şimdilik bizlerle takılmayacak cnm
ilerde ne olur bilemem.anlayışla karşılamak lazım
karakızımız tekrar hastaneye yatmış
solunum yetmezliğinden dolayı
yaın bir araycam hangi hastanedeymiş deyü
evt cnm erkek yeğenim geldi ilk olarak
durumları da çok iyiymiş
memleketimde olduklaırndan ben göremedim ama iyi haberlerini alıyorum
sen anlat bakalım
narçiçeği canımya ben 10 marifet sitesine bakıyordum da
açıklamaları için hep yabancı siteye yönlendiriyorlar
acaba üye mi olmak lazım sen nasıl yapılışını görebiliyorsun cnm
ödümüu pörtledi neyseki iyisin canimya kızlar beni de sizi de harap ettiler delircektim ya
gittim hastaneye doğumhaneye soktular hemen nst ye bağladılar ordan alttan muayene ebe bakıyo bu arada anam kadında bir hal dedim acaba kocam ben ameliyata alınmadan yetişir mi o kadar yane suyun gelio dedi zart diye neye uğradığımı şaşırdım sora tekrar nst ye bağladılar bu arada dr hala ameliyatta ben yapayalnız yatıyorum doğumhanede ay o 2 saat ömrümden ömür gitti ağlaya ağlaya nası olucak bebekim çok küçük diye karakız geldi aklıma ay neler neler kabus gibiydi....
neyse sora tahliller falan çıktı en son suyla iligili tekrar bi test yapıldı ve su deelmiş aşırı akıntı Çok üzgünüm çoook
idrar yollarında iltihap var ve mantar olmuş ilaç yazdı yani iki rahatsızlık çıktı ama ben bunlara şükrede ede çıktım hastaneden
ultrasonlada baktı dr um suyu gayet ii dedi bebekimde bi sorun yok 1500 gr olmuş güzel kızım
allahıma emanet olsun minik kuşumm ve tüm kasım kuşları
kızlar kendinize çok dikkat edin nolur gerçekten çok berbat duygular bunlar nasıl bi korku anlatılmaz yaşanırrr
Rabbim kimseye göstermesin herkes vakti zamanında sağlıklı evladını kucağına alır inşallahhhhh
canimcigim ayni resim bende de var converse modeline benzio örücem ama onu örmek icin sert ip lazim yoksa durmaz tig isi..yapimi cok kolay geldi bana deniyeyim bende paylasirim..alt tabai örücen önce yuvarlaya yuvarlaya sonra üst kisma gecicen..dikkatli bak anlarsinayy çok hoşsun bebemm kaydirigubbakcemile3
cersu nası gidiyo patik çalışmaları bende bugün yeni bi tane başladım
fotoyu eklemeye çalıştım ama inşallah olmuştur
epey zor bi model
nette araştırdım bunun gibi güzeli yok benim için
bide anlatımıda yok uğraşıyom bakalım nası olcek
nan ben düdüksem cerin karısıı zurna olmuştur beeee :roflol:
anladınız siz onuu :jeyyar:
narçiçeği kız o ayakkabı gibi bişey nasıl yapacan gız
çok zor valla
allah kolaylık versin cnm
ama yapınca eminim çok güsel olacaktır
ne renklerde yapcan de hele merak ettim
cerincim neler yaşamışsın sat kardeşüm beni
kız dur da ikimiz aynı zamanda doğurak cnm ne acele ediyon
o ebelere de gösteririm ben
ayy kıyamam sana cnm ya
şimdi doktora gitmeye de korkarız biz
anacım ne kdr meraklılar yawwwwwww
zamanı gelince kucağımıza alacaz işte
offf tekrar tekrar geçmiş olsun cnm
sana da bu ameliyathane duygusunu şimdiden yaşattılar ya daha ne diyim
aklına kötüşey geitrme cnm
mantar içinde o bölgeyi sürekli kuru tutman lazım
gerekirse sık sık değiştir eğer ped kullanıyorsan
benim de akıntım fazla oluyordu şimdi normal ama ben sık sık ped değiştiriyordum
çalışanlar için başka çare yok sanırsam
cerenimooomm günaydııınn ayy akşam mesajını aldım da rahatladım gıı zemuszemus
kardeşim de bilg.a el koydu girmedim topice mafoldumben nan o ebe manyak mııı yaa suyum geliyomuş diye msj atınca aklım yerinden oynadı vallaa
günaydın kızlar a.s.
cerin geçmiş olsun canım valla hepimizin ödü koptu bununla gelmiş geçmiş olsun
ivet bu arada herrrrrrrrkeşlere günaydınnnnnnnnnnnn
şu an işte olmak bile beni mutlu ediy ya rebbim az daha lohusa olacüdümm nannn :roflol:
dosyaları öpesim geliy falla naniknanik
geldim kafaltımı ediyomm kızçemi doyuram tosbaaaam büyüsün sağı solu belli olmuy bunnarınnn :jeyyar:
adamımmm senin emanetleri getüdüm gııı kargoya verecüm bugun hade gene insaflı zamanıma geldin şanslı velet kaydirigubbakcemile3
kız dün o kaa sıkıntıda aklıma geldiniz ha ula dedim karıların emanetini de göndermedim kaldı bende şimdi doğum moğum girerse araya sen gör napacam deyü düşündüm manyakmıyım ne laelaelaelaelae
ivet bu arada herrrrrrrrkeşlere günaydınnnnnnnnnnnn
şu an işte olmak bile beni mutlu ediy ya rebbim az daha lohusa olacüdümm nannn :roflol:
dosyaları öpesim geliy falla naniknanik
geldim kafaltımı ediyomm kızçemi doyuram tosbaaaam büyüsün sağı solu belli olmuy bunnarınnn :jeyyar:
adamımmm senin emanetleri getüdüm gııı kargoya verecüm bugun hade gene insaflı zamanıma geldin şanslı velet kaydirigubbakcemile3
kız dün o kaa sıkıntıda aklıma geldiniz ha ula dedim karıların emanetini de göndermedim kaldı bende şimdi doğum moğum girerse araya sen gör napacam deyü düşündüm manyakmıyım ne laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?