2009 Kasm Anneleri

oy maşallah canım ne güze darısı hepimize inşallah. dün cerin bizi epey korkuttu. suyu geliyor sandı sonra ebede suyum geliyor deyince komple harap olduk. çok şükür değilmiş iyi şimdi bu arada karakızımız yine hastanede öle işte inşalah hep güze haberler duyarız artık canım a.s.

maşallah paşamızın keyfi yerinde

günaydın kızlar.
cerin yavrum aklımı başımdan aldın nan neyse geçmiş olsun sahip ol kendine.
şekercik maşallah kuzuna yerim ben onu ohhhhh keyfi yerinde ha eller ensede oyyyyyy sevsinleeeeeeeer

Anaaaaam cerinin suyu gelmdi dimi?
ben de geçen gün fazlaca akıntı oldu gibi geldiydi sonra kalbimi bozmayayım dediydim belki onun da ööle akıntısı birden fazlaca gelmiştirrr
karakız niye hast.de tekrar bi terslik mi var aman ben geçmişi mi okusam ne etsemmm

selams kizlar nasilsiniz?

cerincim dün beni baya bi korkuttun he.. sonunu merakla okudum yazilanlarin.. Allahim bebislerimizi zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin.. buaralar sanirim herseyi cok takiyoruz ondan oluyor.. karakizdan sonra bende daha cok korkmaya basladim.. su bi ayida atlatsaydik bi hayirlisiyla..

maşallah paşamızın keyfi yerinde
valla ya çok komikti görüntüsü:) her gidişimizde doktorumuzu güldürüyo yaramaz

günaydın kızlar.
cerin yavrum aklımı başımdan aldın nan neyse geçmiş olsun sahip ol kendine.
şekercik maşallah kuzuna yerim ben onu ohhhhh keyfi yerinde ha eller ensede oyyyyyy sevsinleeeeeeeer
günaydın canmmm darısı başınıza görün yavrularınızı bizim talihsizliğimiz heralde gene ultrason resmi çok çirkin çıktı kapkara:)

maşallah allah nazarlardan korusun kuzunu
amiin hepimizn yavrusunu nazardan korusun inşş

kizlar buarada ben dün 3D icin doktora gittim.. gecen hafta yogun ishal yüzünden hastaneye gitmistim.. bebis 1600gr di dün doktor bana demesinmi 1400gr bide bi hafta geriden geliyor diye.. ee dedim hastanede 1600gr dediler yanlis ölcmüsler dedi.. ben artik bu kilo olayina hicmi hic inanmiyorum hadi 20gr 50gr neysede 200 grda yanilma olurmu ya?
kizim dün cok güzel pozlar verdi ekleyebilirsem birini paylasayim sizlerle..

günaydın kızlar..

kızlar yaaa ben bir haftadır baş ağrısıyla uyanıyom sizde de oluyomu böyle... acaba uykum düzensiz olduğu için mi diyom..
cnm tansiyonunu tkp et bence

Günaydın tatlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canısıı
günaydın kızlar
selam cnm
topuklarını görmedim vallaa... ellerinde de eldiven vardı ama açtılar bi ara öyle gördümopuyorumnanaktan

günaydın canım
ay yerim ben onu yaa kaçıncı haftasında doğurdu normal mi oldu?
tchibo nun yeni temasında bi pijama takımı var... gördünüz mü...bi bakın baklalım sizce işe yarar mı acep?
cnm ben mark spencer a bakiyim diorum haftasonu çok güzel ve kaliteli şeyler varmış

ayse bence de takma ultrason yanlış ölçebiliyormuş gerçekten de dr sağlıklı dyosa geç boşver

gözünaydın:)

ayşecim kilo ölçümünde yanılma oluyo.ben geçenlerde doktora gittim ölçüm yaptı,bi hafta sonra kontrole gittiğimde ölçüm yapmayalım yanıltmasın bizi dedi.yani ölçüm farkı çıkıyo.hem çoğu yerde okudum bebişin kilosu ultrasonda farklı çıkıyomuş doğunca çok farklı arada 500 gram bile fark oluyomuş takma kafana.

şekercik benimde hep kapkara çıkıyodu en son gittiğimde çok net çıkmış şaşırdım.ayyy bende bayramdan önce gitcem o zaman iki kilo olur herhal

saol sekercik.. cok sükür bebisle ilgili bi sorun yok ama erken dogum tehlikem devam ediyor.. o yüzden bi an önce kilo almasini istiyorum melegimin..hakkimizda hayirlisi olsun..

dilmuh çok güzeldi be:)

benm de kilo normal dedi ya he ben kendim de 1,5 kilo almışım dr ii dedi geçen ayki deli gibi kilo alışım devam edecek diye çok korkuyordum ama sadece sabah ekmek yiyorum artık o da en fazla 2-3 dilim...
bayağı kıstım yani dengelendi şükür

he dr beni bi ay sonra çağırdı:)

zaten bayramdan sonra bi gidicem ama o zaman benm dr olmıcakmış başka bi dr olcak ona gönderdi beni o da bana doğum öncesi ücretli izin için rapor yazcak okullar açılmdan yetişsin diyorum da

ay kızlar bi uğursuzluk mu var ne anlamadım yaaaa
masamda dosyalar vardı bi sürü üst üste en üsttekini alırken oturduğum yerde dosyalar üstüme düştü ya tamda karnıma hemde ödüm koptu mafoldumben

doktor amcamiz baya bi ugrasti ama kizim inadindan vazgecti sonunda.. zaten kac günüdr tembihliyordum.. nolur yüzünü göster diye.. ilerisi icin cok güzel bi ani olcak bu resim.. dogduktan sonraki halini cok daha fazla merak ediyorum simdi..

canim gecmis olsun bende habire biseyler düsürüyorum.. elimde olan sey birden yere firliyor.. ama bi yerde okumustum.. bu aralar sakarlik olmasi normalmiskaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…