oy maşallah canım ne güze darısı hepimize inşallah. dün cerin bizi epey korkuttu. suyu geliyor sandı sonra ebede suyum geliyor deyince komple harap olduk. çok şükür değilmiş iyi şimdi bu arada karakızımız yine hastanede öle işte inşalah hep güze haberler duyarız artık canım a.s.ben dün dr.a gittim
ultrasonla bakyıodu dr bi kahkaha patlattı beyefendinin keyfi yerinde, ellerinin ensesine koymuş bacak bacak üstüne de atmış yatıyor dedi:) biz de güldük baya bi
her şey yolunda
bebiş 1376 gr olmuş ama boyunu söylmedi
sonra da hazır çıkmışken az alışverişe vurdum kndimi
bebişe kadife bi tulum aldım çok hoşuma gitti üstünde bi horoz resmi var:) çok matraktı ya:))
iki body aldım çıtçıtlı
kendime bi gecelik bakayım dedim evde var ama yarıya kadar düğmeli almış annem tümden düğmeli bulurmuyum dedim yoktu beğenemedim
önden açılan sütyen, emzirme atleti, pişik kremi sebamedin, külot filan aldım nolur nolmaz dedim
küveti de eşime tembihledim bi gün gelirken al dedim tekrar 1 saat yol gidemicem doğrusu
dr bayramda gitmeme de çok iyi dinlenmen lazım yolda, sık sık mola verin yürü dedi öylelikle izin verdi bi de nereye gitçeğimizi sordu yoksa izin vermiydi
ayrıca doğum belirtisi yok henüz dedi ama sık sancıların olursa hemen haber ver bana doğumu engelleriz dedi
ellerimde ve ayaklarımda olan kaşıntıyı da sıcağa bağladı bu dönemde hamilelerde olabiliyor dedi
kısacası her şey güllük gülistanlık bnim cephede
ben dün dr.a gittim
ultrasonla bakyıodu dr bi kahkaha patlattı beyefendinin keyfi yerinde, ellerinin ensesine koymuş bacak bacak üstüne de atmış yatıyor dedi:) biz de güldük baya bi
her şey yolunda
bebiş 1376 gr olmuş ama boyunu söylmedi
sonra da hazır çıkmışken az alışverişe vurdum kndimi
bebişe kadife bi tulum aldım çok hoşuma gitti üstünde bi horoz resmi var:) çok matraktı ya:))
iki body aldım çıtçıtlı
kendime bi gecelik bakayım dedim evde var ama yarıya kadar düğmeli almış annem tümden düğmeli bulurmuyum dedim yoktu beğenemedim
önden açılan sütyen, emzirme atleti, pişik kremi sebamedin, külot filan aldım nolur nolmaz dedim
küveti de eşime tembihledim bi gün gelirken al dedim tekrar 1 saat yol gidemicem doğrusu
dr bayramda gitmeme de çok iyi dinlenmen lazım yolda, sık sık mola verin yürü dedi öylelikle izin verdi bi de nereye gitçeğimizi sordu yoksa izin vermiydi
ayrıca doğum belirtisi yok henüz dedi ama sık sancıların olursa hemen haber ver bana doğumu engelleriz dedi
ellerimde ve ayaklarımda olan kaşıntıyı da sıcağa bağladı bu dönemde hamilelerde olabiliyor dedi
kısacası her şey güllük gülistanlık bnim cephede
valla ya çok komikti görüntüsü:) her gidişimizde doktorumuzu güldürüyo yaramazmaşallah paşamızın keyfi yerinde
günaydın canmmm darısı başınıza görün yavrularınızı bizim talihsizliğimiz heralde gene ultrason resmi çok çirkin çıktı kapkara:)günaydın kızlar.
cerin yavrum aklımı başımdan aldın nan neyse geçmiş olsun sahip ol kendine.
şekercik maşallah kuzuna yerim ben onu ohhhhh keyfi yerinde ha eller ensede oyyyyyy sevsinleeeeeeeer
amiin hepimizn yavrusunu nazardan korusun inşşmaşallah allah nazarlardan korusun kuzunu
cnm tansiyonunu tkp et bencegünaydın kızlar..
kızlar yaaa ben bir haftadır baş ağrısıyla uyanıyom sizde de oluyomu böyle... acaba uykum düzensiz olduğu için mi diyom..
günaydın canısııGünaydın tatlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam cnmgünaydın kızlar
ay yerim ben onu yaa kaçıncı haftasında doğurdu normal mi oldu?topuklarını görmedim vallaa... ellerinde de eldiven vardı ama açtılar bi ara öyle gördümopuyorumnanaktan
günaydın canım
cnm ben mark spencer a bakiyim diorum haftasonu çok güzel ve kaliteli şeyler varmıştchibo nun yeni temasında bi pijama takımı var... gördünüz mü...bi bakın baklalım sizce işe yarar mı acep?
ay kızlar bi uğursuzluk mu var ne anlamadım yaaaa
masamda dosyalar vardı bi sürü üst üste en üsttekini alırken oturduğum yerde dosyalar üstüme düştü ya tamda karnıma hemde ödüm koptu mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?