2009 Kasm Anneleri

ben sıkmam diye düşünüyoum bebişe zarar vermez belki ama kokusu rahatsız eder balki diyorum... zaten odaya gelince üzerimizi değiştirecez.. giyinmeden önce ıslak sabunlu havluyla yada ıslak mendille sileriz heryerimizi, temiz cicilerimizi de giyeriz... gayet mis kokarız...

kızlar ben kactım anama gidiyom salca yapıyo kadıncagız bende tatlımı alam bide yemek yapam hade optmmmm

kenyaa güle güle cnm kolay gelsiiinnn
bende bi pazara gidem diyom kalkabilsem bi yerimden öfff cnm hiçbişey istemiyo bugünnnn

ben koycam deo.bebişin yanında sıkmayız canım ya gider lavaboda sıkarız ne bilem hallederiz.

parfümsüz deosz olurmu hiç ben kesin koyarım koltuk altı deo bide parfüm
nasıls yıkanamıycam bende vücudumu ıslak havluyla silmeyi düşünüyorum
annemde hafif makyaj yaptırtırım öle hortlak gibi olmak istemem bebişim korkar sonra benden kaydirigubbakcemile3

ben kolonya götürücem bebek kolonyalarından birde stick goturucem yanımda bulunsun kullanamasamda
bebek kolonyasi bedne alicam yanima islak mendil falan ama parfüm iste kafami kurcaliyo

bence de bişey olmaz ama içinize sinmiyosa gülsuyu filan da alabilirsiniz yanınıza o daha doğal son uçta
gülsuyunun kokusunu hic begenmiyorum ben

mutlu yıllar elif bebişinle eşinle sevdiklerinle mutlu sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle
sagol canimopuyorumnanaktan

kokusu bebege zarar verir kesin cünkü yeni oksijen almis cigerlerine agir gelebilir....

elif nice mutlu senelere canım tüm sevdiklerinle a.s.
tesekkürler kediopuyorumnanaktan

ya şü şöbiyeti bence yapıcam canımm çekti içindeki o kaymağı yaparken şeker koymuyoruz demi arkadaşlar
yok canim kaymaga seker koymuyosun zaten serbete yatircagin icin o cekiyo sekeri icinden..sadece kaymagi pisirip azcik sogutucan arada karistir ki donmasin

selam kızlar nasılsınız
valla bugün yemek yapmayacam aklımda heç bişe yok yav
pide yaptıracam
yarında yapmıycam yemek zira yarın evlilik yıl dönümüm yarın kocişi dışarı çıkaram 2 gün yemekten kurtulmuş olurum he he he:lepi:

ben koycam deo.bebişin yanında sıkmayız canım ya gider lavaboda sıkarız ne bilem hallederiz.

neyseki herkes benim kafadan düsünüyomuskaydirigubbakcemile3

cersum
niye yikanamiyon ki ilk gün degil tamam ama ikinci gün normal dogum olursa dus alabilirsin...makyaj malz bende alicam kirmizi parlatici azcik yanaklarima allik falan güzel olalim demizemuszemus
bizim burda 4 gün tutuyolar hastanede ben yikanmazsam deli olurum herhalakannehir

hey allahım yaaa kızlar delimisiniz nesiniz makyajmı nan doğurmayamı gidiyonuz yoksam
güzelleşmeymiii eee ben sizin halinizi görmek isterdim belinizi doğrultabilirseni ne ala makyaj diyosunuz yaaa

tabi orda öle ama burda normal doğumda 1 gün tutup yolluyolar
sezeryanda 2 gün kalıosun ondada banyo yapamıosun sanırım 1 hafta felan ööööö
benimde çok güsel bi allığım var almanyadan almıştım hemde onu koycam bide rujum var
koyu krem onu koyarım öle palnlıom işte yaaaa

selam canim
aklinda yemek yoksa kk nin ymek tarfileri bölümünü gez ben hep öle yapiyorum ille cikiyo hosuma giden biseyler...

hey allahım yaaa kızlar delimisiniz nesiniz makyajmı nan doğurmayamı gidiyonuz yoksam
güzelleşmeymiii eee ben sizin halinizi görmek isterdim belinizi doğrultabilirseni ne ala makyaj diyosunuz yaaa
nan makyajı yapıp resmünüde sana yollayacam :roflol:

abooo tchiboya baktım da eski günleirm aklıma geldi gıı :çok üzgünüm: özlemişim hee kaydirigubbakcemile3
hee zeren nan en alttaki pijama güzelmiş gıı kullanışlı gibi ben bi kere tchibodan kadife gibi bi pijama aldımdı güzeldi aslında kumaşı :icecream:

makyajı biz yapmıycaazz ama birini bu konuda görevlendiricez... hem makyaj dediysek ece makyajı diil ya.. şöle hafif renklendiricez yüsümüzüzemuszemus

ayyyyy yemek düşünmekten nefret ediyom.gerçi bugünlük sadece çorba ne yapcam onu bilemiyom yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…