ya kizlar ben size bisey sorcaktim simcik hani dogum cantasi hazirlicaz ya siz parfüm yada deo koycakmisiniz icine,
yani dogumda cok terliyo insan normal dogum olursa tabiki
e o can havliyle dusta alamiyosun hastanede ilk gün
parfüm yada deo nun bebege bi zarari olurmu acaba cook azcik hastane pijamalarimiza SIKsak ..
ya kizlar ben size bisey sorcaktim simcik hani dogum cantasi hazirlicaz ya siz parfüm yada deo koycakmisiniz icine,
parfüm yada deo nun bebege bi zarari olurmu acaba cook azcik hastane pijamalarimiza SIKsak ..
parfümsüz deosz olurmu hiç ben kesin koyarım koltuk altı deo bide parfümya kizlar ben size bisey sorcaktim simcik hani dogum cantasi hazirlicaz ya siz parfüm yada deo koycakmisiniz icine,
kızlar ben kactım anama gidiyom salca yapıyo kadıncagız bende tatlımı alam bide yemek yapam hade optmmmm
bebek kolonyasi bedne alicam yanima islak mendil falan ama parfüm iste kafami kurcaliyoben kolonya götürücem bebek kolonyalarından birde stick goturucem yanımda bulunsun kullanamasamda
gülsuyunun kokusunu hic begenmiyorum benbence de bişey olmaz ama içinize sinmiyosa gülsuyu filan da alabilirsiniz yanınıza o daha doğal son uçta
sagol canimopuyorumnanaktanmutlu yıllar elif bebişinle eşinle sevdiklerinle mutlu sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle
ben sıkmam diye düşünüyoum bebişe zarar vermez belki ama kokusu rahatsız eder balki diyorum... zaten odaya gelince üzerimizi değiştirecez.. giyinmeden önce ıslak sabunlu havluyla yada ıslak mendille sileriz heryerimizi, temiz cicilerimizi de giyeriz... gayet mis kokarız...
tesekkürler kediopuyorumnanaktanelif nice mutlu senelere canım tüm sevdiklerinle a.s.
yok canim kaymaga seker koymuyosun zaten serbete yatircagin icin o cekiyo sekeri icinden..sadece kaymagi pisirip azcik sogutucan arada karistir ki donmasinya şü şöbiyeti bence yapıcam canımm çekti içindeki o kaymağı yaparken şeker koymuyoruz demi arkadaşlar
ben koycam deo.bebişin yanında sıkmayız canım ya gider lavaboda sıkarız ne bilem hallederiz.
parfümsüz deosz olurmu hiç ben kesin koyarım koltuk altı deo bide parfüm
nasıls yıkanamıycam bende vücudumu ıslak havluyla silmeyi düşünüyorum
annemde hafif makyaj yaptırtırım öle hortlak gibi olmak istemem bebişim korkar sonra benden kaydirigubbakcemile3
neyseki herkes benim kafadan düsünüyomuskaydirigubbakcemile3
cersum niye yikanamiyon ki ilk gün degil tamam ama ikinci gün normal dogum olursa dus alabilirsin...makyaj malz bende alicam kirmizi parlatici azcik yanaklarima allik falan güzel olalim demizemuszemus
bizim burda 4 gün tutuyolar hastanede ben yikanmazsam deli olurum herhalakannehir
neyseki herkes benim kafadan düsünüyomuskaydirigubbakcemile3
cersum niye yikanamiyon ki ilk gün degil tamam ama ikinci gün normal dogum olursa dus alabilirsin...makyaj malz bende alicam kirmizi parlatici azcik yanaklarima allik falan güzel olalim demizemuszemus
bizim burda 4 gün tutuyolar hastanede ben yikanmazsam deli olurum herhalakannehir
selam kızlar nasılsınız
valla bugün yemek yapmayacam aklımda heç bişe yok yav
pide yaptıracam
yarında yapmıycam yemek zira yarın evlilik yıl dönümüm yarın kocişi dışarı çıkaram 2 gün yemekten kurtulmuş olurum he he he:lepi:
nan makyajı yapıp resmünüde sana yollayacam :roflol:hey allahım yaaa kızlar delimisiniz nesiniz makyajmı nan doğurmayamı gidiyonuz yoksam
güzelleşmeymiii eee ben sizin halinizi görmek isterdim belinizi doğrultabilirseni ne ala makyaj diyosunuz yaaa
hey allahım yaaa kızlar delimisiniz nesiniz makyajmı nan doğurmayamı gidiyonuz yoksam
güzelleşmeymiii eee ben sizin halinizi görmek isterdim belinizi doğrultabilirseni ne ala makyaj diyosunuz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?