2009 Kasm Anneleri

bu arada herkese selam vereyimma.s.

bugün benim dogum günüm hadi dogum günümü kutlayinkaydirigubbakcemile3
cok mu yüzsüzüm ne:roflol:
benim gibiside yoktur herhalde

iyiki doğdun elifff
iyiki doğdun eliiiiifffffffff
iyiki doğdun iyiki doğdunn
mutlu yıllaaaaaaar saaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaa a.s.

elifcim doğum günün kutlu olsun a.s. :1hug:
alman tchiboda o tema var türk sitesinde yok yaaaaaaaaaaa

iyiki doğdun elifff
iyiki doğdun eliiiiifffffffff
iyiki doğdun iyiki doğdunn
mutlu yıllaaaaaaar saaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaa a.s.

tesekkür ederim tubisimopuyorumnanaktan

nan çatlak hatunlar özendirdiniz gittim irmik aldım geldim yapamda yiyem bende.aha gelsin kilolar
amaannn iki tatli yemekten kilo alinmaz merak etme
ye gitsincokacimcoook

elifcim doğum günün kutlu olsun a.s. :1hug:
alman tchiboda o tema var türk sitesinde yok yaaaaaaaaaaa

sagol cersumm

canim bende kartanesi dedi diye baktim tchibo ya cok hosuma gitti o elbiseler hamileyken rahat oluyo öyle uzun seyler...
birkac hafta önce türkiyedekiyle ayni seyler vardi belki cikar türkiye de de bunlar takip etmek gerek

elifim dogum günün kutlu olsun tatlımmm
simdi gördüm nice senelere bebişinle eşinle tüm sevdiklerinleeeea.s.

ben dediiiimkaydirigubbakcemile3 sana komplo kurdum canım:1ninca:
görmedin mi pijama takımını bak linkini koyim de bak.adamlar en alta onu koymuşlar ben napiym anacım benim suçum yok... :roflol:

Tchibo

bilmem canım bunun fazlası vucuttan atılıyormus zaten ama kabızlık gibi bir problemin varsa en iyisi sabah ac karna ılık su iç canım

içtim canım.. hebişeyi yaptım ama nafileeee:1no2:

hee bi de adam bu kendi süsleme işi de yeni moda oldu dedi önceden bele bişe yoktu diyo kaydirigubbakcemile3 bi kadın da tül mül alıyodu ordan adam gıcık kapmış boş sepet alanlara :roflol:

:roflol::roflol: adamın ekmek kapısını kapatıyosunuz haklı tabi...onun için fiyatı yükseltmiştir kesin

ya kizlar ben size bisey sorcaktim simcik hani dogum cantasi hazirlicaz ya siz parfüm yada deo koycakmisiniz icine,
yani dogumda cok terliyo insan normal dogum olursa tabiki
e o can havliyle dusta alamiyosun hastanede ilk gün
parfüm yada deo nun bebege bi zarari olurmu acaba cook azcik hastane pijamalarimiza SIKsak ..

yok nan bişey olmazz heee
ölee pis pis mi kokcazz millet gelcekk öpücek falannn :sinifsinif:

ben kolonya götürücem bebek kolonyalarından birde stick goturucem yanımda bulunsun kullanamasamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…