2009 Kasm Anneleri

keşke ben de de yapsakaydirigubbakcemile3ben günde 1 alıyom ama öyle bi etkisi olmadı malesef

ben de günde iki tane alsammı acabaa?

bilmem canım bunun fazlası vucuttan atılıyormus zaten ama kabızlık gibi bir problemin varsa en iyisi sabah ac karna ılık su iç canım

ne sepeti lannn o :1shok:

bendeeeeeeeeeee kolbastıynan zayıflayacam.bebiş uyuduğu zamanlarda kolbastı oynarık anlaşıpkaydirigubbakcemile3

yok canım yaa hiö bi faydası yok aynı tas aynı hamam devam gecmeyecek dogumdan sonra gecse bari yaaa
bende senin sobiyet tatlısını yaptım simdi serbetini doktum
ceksin serbetini anneme gidicem
kabızlıgın varsa canım sabahları ılık su iç iyi geliyor ac karnına benim doktorum soylemişti

canım 32.haftadan sonra nst yapılabilirmiş normal yani.

iyiki doğdun eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif
iyiki doğdun eliiiiiiiiiiiiiiif
bebişinle ve kocişinle nice yıllara yavruuuuuuuum
sagol dadlum hep birlikte insallah....

kim dedi bilmiyom ama kartanem iyiki hatirlattin baktim tchibo ya bu hafta süper seyler varmis bizim burdada
bi bakin valla cok güzel uzun elbiseler..
Paris, Rom, London: Exklusive Accessoires & Mode bei Tchibo.de

ne sepeti lannn o :1shok:

bebişin yatcaa sepet yaa
arkadaşımnan beğendikdiii adam süslüyo normalde hasır sepeti 65 dediydi süsleyince de 250 biz de bi ara gidip alacaduk arkadaşım alcaktı hattaa bugün gene baktım o sepetten yok ayaklı bişe var adama dedim onnardan vardı istersen gene getiririm ama 85 dedi pis adaam benneyaptımki
cinganlara yaptırıyomuş meğersemm ordan getirme karı alcamışş ama önceden 65 dediydiii klava:

hee bi de adam bu kendi süsleme işi de yeni moda oldu dedi önceden bele bişe yoktu diyo kaydirigubbakcemile3 bi kadın da tül mül alıyodu ordan adam gıcık kapmış boş sepet alanlara :roflol:

Banyo icin de ne Sebamed ne baska birsey ben artik Saf Zeytinyagi sabununu kullaniyorum. Biberon icin de eger bebek su veya mama iciyorsa cam ama eger anne sutunu sagip vermek gerekirse camlarin cidarinda sut proteinleri toplandigi icin uygun olmuyormus. Kiyafetler icin pamuklu ve mumkunse testlerden gecmis(baskida zararli kimyasal maddelere karsi) tercih edilmeliymis. Aklima bir cirpida geliverenler bunlar... Saglikla biran once kavusmaniz dilegi ile...

bu da bi tecrübemiş kızlaarr

hee bi de adam bu kendi süsleme işi de yeni moda oldu dedi önceden bele bişe yoktu diyo kaydirigubbakcemile3 bi kadın da tül mül alıyodu ordan adam gıcık kapmış boş sepet alanlara :roflol:

nerden acıldı bu karı milletinin gözüğ diyodurr:roflol::roflol:

sayisini arttirsan belki ise yarar benim doktor kari 1 kez aliyorum deyince 3 kez alicaksin dedi .....kabizligi idare ediyorum aslinda probiyotik yogurt yiyorum hergün bide mor erik cok severim zaten eksi mayhos mayhos düzene girer herhalde..ama sicak suyuda denerim..ben sabahlari uyanir uyanmaz su icerim ama buz gibi..yanlis yapiyomusum demek ki

kiz tatli söhret olmus valla eda da yapmis komsulara tarif dagitiyomus simdikaydirigubbakcemile3

bende iki kez içiyorum canım bakalım cuma günü doktora gidicem ne dicek
buz gibi su hem gaz yapar haberin olsun canım ılık olsun içecegin su
tatlının simdi tadına bakıcam dayanamıyorummmmmdelikafadulden

kesinlikle harika bir tatlı olmus bayıldımmmm
herkese tavsiye ediyorum deneyin
cok kolay yapılıyo pratik ve leziz

Son düzenleme:

ivet mg ishal yapiy hacıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…