keşke ben de de yapsakaydirigubbakcemile3ben günde 1 alıyom ama öyle bi etkisi olmadı malesef
ben de günde iki tane alsammı acabaa?
kız ebiiş haberi vermemişin ya gıı gelmedinmi dahaaa
kızlar itek doğuruyooo
derrmişiiimm kaydirigubbakcemile3
itek nstye girmiş bel ağrısı ve sancılarından dolayı dr. nst istemiş
bi de ebişim nan senden sonra dönüp sordum sepeti adam da onları süsledim sattım istersen bi daha getirtirim dedi amaa yan çizdi gıı fiyattaaa 65 dediydi şimdi 85 diii :mymeka: kalede yaptırıyomuş o da ama alınca üstüne 10 lira kar koyarım deyyii nan ben nasıl gitcem kaleye yaa benim kociş hayatta gitmez oraya benneyaptımki
geçmiş olsun gıı ay ben de de bi sakarlık yaww fırının kapağını kırdım mutfak dolaplarının kulpların kırdım porselen çaydanlığın kapağını kırdım kıçımla köy yıkıyom falla 6 aydır.
falla ben kolbastı ile zayıflamak istiyorum allah kısmet ederse
nannn sen daaa şuuursussun ya gııııı gendi kıçından habarın yohhhhh
bişi yokmuş kasıklarında belinde ağrı olduğunu söleyince dr. a nst bağlamışlar.
önemli bişi yokmuş cnm ihtiyateenn
ben aliyorum magnezyum hemide günde 3 kere
keske beni ishal yapsaydi aksine kabizlik cekiyorum 3 kez almaya basladigimdan beri:çok üzgünüm:
ama cok faydasini gördüm artik gece uyusmalarim kalca kasilmalarim olmuyo
senin ellerinin uyusmasina da iyi geliomu
sagol dadlum hep birlikte insallah....canım 32.haftadan sonra nst yapılabilirmiş normal yani.
iyiki doğdun eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif
iyiki doğdun eliiiiiiiiiiiiiiif
bebişinle ve kocişinle nice yıllara yavruuuuuuuum
nan kim dedi tchiboda pijama var deyüü :mymeka:
sayfayı bi açtım çıplak çıplak karulaaa
yanımdaki arkadaş görecedüü nan bu garu neye bakıyo dicek kaydirigubbakcemile3
sanırım bu hafta iç çamaşırı da var
ne sepeti lannn o :1shok:
hee bi de adam bu kendi süsleme işi de yeni moda oldu dedi önceden bele bişe yoktu diyo kaydirigubbakcemile3 bi kadın da tül mül alıyodu ordan adam gıcık kapmış boş sepet alanlara :roflol:
yok canım yaa hiö bi faydası yok aynı tas aynı hamam devam gecmeyecek dogumdan sonra gecse bari yaaa
bende senin sobiyet tatlısını yaptım simdi serbetini doktum
ceksin serbetini anneme gidicem
kabızlıgın varsa canım sabahları ılık su iç iyi geliyor ac karnına benim doktorum soylemişti
sayisini arttirsan belki ise yarar benim doktor kari 1 kez aliyorum deyince 3 kez alicaksin dedi .....kabizligi idare ediyorum aslinda probiyotik yogurt yiyorum hergün bide mor erik cok severim zaten eksi mayhos mayhos düzene girer herhalde..ama sicak suyuda denerim..ben sabahlari uyanir uyanmaz su icerim ama buz gibi..yanlis yapiyomusum demek ki
kiz tatli söhret olmus valla eda da yapmis komsulara tarif dagitiyomus simdikaydirigubbakcemile3
sicak sicak mi yedin kizzkenyaa .!.:kesinlikle harika bir tatlı olmus bayıldımmmm
herkese tavsiye ediyorum deneyin
cok kolay yapılıyo pratik ve leziz
ben aliyorum magnezyum hemide günde 3 kere
keske beni ishal yapsaydi aksine kabizlik cekiyorum 3 kez almaya basladigimdan beri:çok üzgünüm:
ama cok faydasini gördüm artik gece uyusmalarim kalca kasilmalarim olmuyo
senin ellerinin uyusmasina da iyi geliomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?