beratefe, Kartanesi+, zeren06 günaydın kızlarr
Slm kıslar nabersiniz
Özlediniz mi beni opuyorumnanaktan yoksam unuttunuz mu
kızlar selam nolur bana yardım edin delircem 2 gündür kollarım bacaklarım kaşınıo kabartılar çıktı geceleri uyku uyumuyorum sizdede oldumu böle şeyler doktor bazı hamileliklerde gözükür bu dedi ama çoookkk rahatsız edici bi durum mafoldumben
ebisce şimdiden medine hurması yeme normal hurma ye ben öyle yapıyorum
5li pakette body vardı ondan aldım ben
mide yanmasına rennie duo verdi drm yemeklerden sonra sen de sorup al
istersen rahim buyudukce mıde yukarı cıkıyor mıde asdı yemek borusuna kacıp yakıyormus
kızlarrrr nasılsınız yaaa
ben bu aksam merdivenlerden düştüm 3 4 merdiveni popomla indim
ayy cok korktum yaa Allahtan hafif atlattım
ödüm koptu bebişe bişi olcak diyee
günaydın cnm ayy çok bitkinim yaww allahtan cuma bu güngünaydın ebişim napıyoon??
biz de akşam dışardaydık iftarı atlattık sonra da eve gelip iki örgü örüp yattım sabah genen burdayız neyseki bugün cumaa :lepi:
nan cerenimo karısı angaraya kadar geldin getirmedin ganimetleri :mymeka: nan ben internetten koca koca şeyler sipariş ediyom kargo 7 falan olii nan ne o kaa pahalıymışş o kargo gıı :sm_confused:
günaydın cnm ayy çok bitkinim yaww allahtan cuma bu gün
kızım int.den verdiğin sipariş bi sana gelmio kargoyla anlaşmalılar o yüsden ucuz ama özel gönderince gramına göre para alıyolar maaleseff
günaydın kızlar a.s.
haftaya bugün işte son günüm :lepi: sonra oğluşumla evde tatil yapıp gelmesini beklicez
söleme nan böle üsülür kıscaasss zaten suyu geliyiii :roflol:nedelim başa gelen çekilir :roflol: burdakiyle aynı paraya gelcek nan cerenimomu da boşa yordum gıı kıyamam onaa opuyorumnanaktan
günaydın nannn nispet mi yapıyon sen bize şincik:mymeka:günaydın kızlar a.s.
haftaya bugün işte son günüm :lepi: sonra oğluşumla evde tatil yapıp gelmesini beklicez
söleme nan böle üsülür kıscaasss zaten suyu geliyiii :roflol:
ayy ne güzel yaaaa süper valla
ben de haftaya çalışabilir raporu alcamm akannehir bence çalışamam ama neysee :roflol:
söleme nan böle üsülür kıscaasss zaten suyu geliyiii :roflol:
günaydın nannn nispet mi yapıyon sen bize şincik:mymeka:
ay efet yaa ben de haftaya alcamm ama acaba almasammı ki bence bende çalışamam gıııayy ne güzel yaaaa süper valla
ben de haftaya çalışabilir raporu alcamm akannehir bence çalışamam ama neysee :roflol:
buraya geldiinde iiyiki saçını başını yolmamışım gıı yoosam hastaneye zor yetiştirecemüşük :roflol: nerde bu kız yaaa cidden? iteke noldu kiii
Gunaydın kızlar esimde dun face de sezeryan videosunu izlemiş bana sen izleme dedi valla etkiler diye herhaldebayuldum nan canlızın videosunaaa :lepi:
ay efet yaa ben de haftaya alcamm ama acaba almasammı ki bence bende çalışamam gııı
ay efet yaa ben de haftaya alcamm ama acaba almasammı ki bence bende çalışamam gııı
iyi hissedediyorsan devam et çalışmaya ama sıkıntıların varsa iznini al calışma derimay efet yaa ben de haftaya alcamm ama acaba almasammı ki bence bende çalışamam gııı
yaa ben saa diyodum daa çalışırız diyodun aşk ve şevkle noldu nan lülülülülülü
sgümüşcüm dr o gün öle bi gaza getirdiki beni süpersin falan deyüü rapor mapor aklıma gelmedi :roflol:
he gıı falla hatun zaten beenmedi buraları ne dediydi o çok hanzo bi yer burası dediydi dimi :roflol::roflol: üstelik daha bişi de görmediburaya geldiinde iiyiki saçını başını yolmamışım gıı yoosam hastaneye zor yetiştirecemüşük :roflol: nerde bu kız yaaa cidden? iteke noldu kiii
anamm sen 3 aylı bebeeni evde bırakıp işe dönerken biz de sana naniknanik nanik yaparuk :jeyyar: artıkk ücretsiz izni saymazsak doğumdan sora 6 ay evdeyim sositosositoyapıyorum tabi oooooooooooh siz çalışın ben evde tatil yapıcam işte naniknanik
günaydın kızlar a.s.
buraya geldiinde iiyiki saçını başını yolmamışım gıı yoosam hastaneye zor yetiştirecemüşük :roflol: nerde bu kız yaaa cidden? iteke noldu kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?