2009 Kasm Anneleri

günaydın ebişim napıyoon??
biz de akşam dışardaydık iftarı atlattık sonra da eve gelip iki örgü örüp yattım sabah genen burdayız neyseki bugün cumaa :lepi:

nan cerenimo karısı angaraya kadar geldin getirmedin ganimetleri :mymeka: nan ben internetten koca koca şeyler sipariş ediyom kargo 7 falan olii nan ne o kaa pahalıymışş o kargo gıı :sm_confused:

günaydın kızlar... biz bugün öğleden sonra doktora gidecez... üç gündür sancı gibi bişey var bende bakim dr ne diycekCADIARZU

beratefe, Kartanesi+, zeren06 günaydın kızlarr

sana da günaydın canım

Slm kıslar nabersiniz
Özlediniz mi beni opuyorumnanaktan yoksam unuttunuz mu

hoşgeldin hemşerim... nasıl geçti tatilin...

canım geçmiş olsun... kaşıntı da ne gıcık bişe yaaa. bende olmuyo ama duş almak ve deri yatıştırıcı nemlendirici sürmek faydalı olur belki ama herbişeyi de sürmiyoruz ki malesef

ebisce şimdiden medine hurması yeme normal hurma ye ben öyle yapıyorum

normal hurma ne medine hurması ne... şu iftarda yenen hurmaların birsrü çeşidi var.. hem isimleri hem fiyatları farklı biz hangisinden yiycez yani...

5li pakette body vardı ondan aldım ben

hayırlı olsun canım... bizim iş yerine yakın yerde var ama bi türlü gidemedim üşengeçliğimden:1rolleyes:

mide yanmasına rennie duo verdi drm yemeklerden sonra sen de sorup al
istersen rahim buyudukce mıde yukarı cıkıyor mıde asdı yemek borusuna kacıp yakıyormus

eben süt yada soda ile idare etmeye çalışıyorum.. sakız çiğniyodum iyi geliyordu. ama gaz yapıyormuş.ben de o yüzden bıraktım sakızı

kızlarrrr nasılsınız yaaa
ben bu aksam merdivenlerden düştüm 3 4 merdiveni popomla indim
ayy cok korktum yaa Allahtan hafif atlattım
ödüm koptu bebişe bişi olcak diyee

geçmiş olsun kenya dikkat et canım...

bu aylarda denge kaybı olması normalmiş ama hamileler düşerken genellikle popo üstüne düşerlermiş... merdiven inerken,yokuşlarda falan dikkatli yürümek lazım...

gerçi ben düz yolda bile takılıp düşme tehlikesi atlatabiliyorum... mesela dün akşam markete gittik..kocacım beni tutmasa yüz üstü seriliyordum yola... ucuz atlattımkaydirigubbakcemile3

günaydın cnm ayy çok bitkinim yaww allahtan cuma bu gün
kızım int.den verdiğin sipariş bi sana gelmio kargoyla anlaşmalılar o yüsden ucuz ama özel gönderince gramına göre para alıyolar maaleseff

günaydın cnm ayy çok bitkinim yaww allahtan cuma bu gün
kızım int.den verdiğin sipariş bi sana gelmio kargoyla anlaşmalılar o yüsden ucuz ama özel gönderince gramına göre para alıyolar maaleseff

nedelim başa gelen çekilir :roflol: burdakiyle aynı paraya gelcek nan cerenimomu da boşa yordum gıı kıyamam onaa opuyorumnanaktan

günaydın kızlar a.s.

haftaya bugün işte son günüm :lepi: sonra oğluşumla evde tatil yapıp gelmesini beklicez

günaydın kızlar a.s.

haftaya bugün işte son günüm :lepi: sonra oğluşumla evde tatil yapıp gelmesini beklicez

ayy ne güzel yaaaa süper valla
ben de haftaya çalışabilir raporu alcamm akannehir bence çalışamam ama neysee :roflol:

nedelim başa gelen çekilir :roflol: burdakiyle aynı paraya gelcek nan cerenimomu da boşa yordum gıı kıyamam onaa opuyorumnanaktan
söleme nan böle üsülür kıscaasss zaten suyu geliyiii :roflol:
günaydın kızlar a.s.

günaydın nannn nispet mi yapıyon sen bize şincik:mymeka:

ay efet yaa ben de haftaya alcamm ama acaba almasammı ki bence bende çalışamam gııı

yaa ben saa diyodum daa çalışırız diyodun aşk ve şevkle noldu nan lülülülülülü

sgümüşcüm dr o gün öle bi gaza getirdiki beni süpersin falan deyüü rapor mapor aklıma gelmedi :roflol:

ay efet yaa ben de haftaya alcamm ama acaba almasammı ki bence bende çalışamam gııı

bence kendinizi çok zorlamayın kızlar çalışma koşullarınıza bağlı benim mesaim 8:30-18:30 ama eve gidene kadar 19:30 oluyor hafatada 1 gün tatil bütün gün bilgisayar başında otur dinlenecek vakit bulamıyorum annem olmasa yanmıştım

iyi hissedediyorsan devam et çalışmaya ama sıkıntıların varsa iznini al calışma derim

ben 102 kıloyum simdi sabah kalkıp gelmek zor geliyor ayaklarım sisiyor ellerim uyusuyor mide yanması başladı dinlensem iyi olacak o yuzden ayrılacağım eylul sonu 32. haftam doluyor.

doktor 36 da sezeryan yapabiliriz deid normali beklemeyeceğim yani

ne diyim kartanem allah kolaylık versin gerçekten zor hem çalışıp hem hamiş olmak yaşayan bilir

buraya geldiinde iiyiki saçını başını yolmamışım gıı yoosam hastaneye zor yetiştirecemüşük :roflol: nerde bu kız yaaa cidden? iteke noldu kiii
he gıı falla hatun zaten beenmedi buraları ne dediydi o çok hanzo bi yer burası dediydi dimi :roflol::roflol: üstelik daha bişi de görmedi
yapıyorum tabi oooooooooooh siz çalışın ben evde tatil yapıcam işte naniknanik
anamm sen 3 aylı bebeeni evde bırakıp işe dönerken biz de sana naniknanik nanik yaparuk :jeyyar: artıkk ücretsiz izni saymazsak doğumdan sora 6 ay evdeyim sositososito

günaydın kızlar a.s.

günaydın canım.. hadi şimdiden hayırlı olsun... ben daha karar veremedim:sm_confused:

buraya geldiinde iiyiki saçını başını yolmamışım gıı yoosam hastaneye zor yetiştirecemüşük :roflol: nerde bu kız yaaa cidden? iteke noldu kiii

hakkaten itekten haber yok mu kızlar... en son nst ye girmişti dimii...

kartanesi sen uyku tulumu arıyordun galiba canım... bu ayın 2 sinde eski kasım annelerinden biri istanbul C&A dan 39 liralık uyku tulumunu 19 liraya almış canım.. istersen bir bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…