ay şu elifin koyduğu tarif ne kaa kolay duruyuu bide kelli felli tatlı yane haa
dur durr benim hemen bunu yapıp birilerine kakalamam lazımmm kaydirigubbakcemile3
bakıınn şöbyet yaptım deyü kaydirigubbakcemile2
dilmuh naber bacımmm
az okuyam dedm geçmişi herkes kaçmış tek tek
benim bilg şarjı çok yok gidip almaya da üşeniyom kalkamıyom gayrı pek yerimden
cersu güle güle şekeirm sıkılma heç ben sıkılınca yasin okuyom iyi geliyo bide açık havaya çıkıyorum balkon bile ii geliyo
ulaaann ne kakalamasi terbiyesüüzz:mymeka: yiyen bayiliyy
yap bak sende bayilcan
selam kızlar nedisiniz
ayyy çok yorukmuşum valla anam gezmek bilem işkence oldu haaa ayaklarım koptu yaaa
gerçi azda kalmadım ayakta 6 da çıktım 10 da döndüm 4 saat az değel yani
ay neyse kıslar hadi ben yatam
yarın göruşuruk kendinize ve minnoşlarınıza ii bakın taa mı
dilmuhcumm öpüyom seni van güzeliiii keşke gelsekte hep barabar bi van kahvaltısı etsek gııı
selam kızlar nedisiniz
ayyy çok yorukmuşum valla anam gezmek bilem işkence oldu haaa ayaklarım koptu yaaa
iyiyim ya nolsun işte şekerimi kociş uyuyakaldı tv karşısında:) ben de kaptım bilg. ı hehe:) he ben de kalkarken kociş ittiriyo arkamdan:) çok komiğiz vesselamiyi bacım senden naber.kız bende senin gibi varya on gün kaldırmasalar yerimden kalkmam heralde.ayyyyy bazen hiç eskisi gibi olamayacam galiba diyom
hayde iyi geceler şekercimay neyse kıslar hadi ben yatam
yarın göruşuruk kendinize ve minnoşlarınıza ii bakın taa mı
dilmuhcumm öpüyom seni van güzeliiii keşke gelsekte hep barabar bi van kahvaltısı etsek gııı
he ben de geçen gün 5 saat durmadan gezmişim sonra çıkıy acısı:)selam kızlar nedisiniz
elif ben emzirme atleti aldım geçen gün satıcı kız bunu daha çok satıyoruz bunu kullananlar sütyen de takmıyo dedi sıkıyomuş baya ama benimki böyle body gibi deildi normal atlet ben onu da götürcem hast.ye....
fena deil yani ama bilemicem kullanmayınca
siz emzirme sütyeni mi aldiniz yoksa atlet biciminde mi
gecen hafta bi arkadasim dogurdu o bunlardan kullaniyomus yarim olanlarindan ama emzirme sütyeninde cok daralmis kullanamamis..
biz kisin dogurcagimiz icin bunlar daha kullanisli olur belimizi falan sicak tutar
nerden bulabilirz acaba bunlari heryerde yokmus
iyiyim ya nolsun işte şekerimi kociş uyuyakaldı tv karşısında:) ben de kaptım bilg. ı hehe:) he ben de kalkarken kociş ittiriyo arkamdan:) çok komiğiz vesselam
olcaz eskisi gibi ama gitgide ağırlaşıyoruz canım yaaa nolcaz ki...
hayde iyi geceler şekercim
he ben de geçen gün 5 saat durmadan gezmişim sonra çıkıy acısı:)
dilmuh hemen normale dönemeyiz muhtemelen ama zamanla düzeliriz bence bide herkesin farklı oluyo sezaryen d eolsa normal de olsa
bakalım biz nası olcaz
ama düzelcez eninde sonunda
bide mutlu olcaz yaa bebekler kucağımızda:)
daha ne?
ablam normal yaptı3 doğumunu da hemen ayağa kalktı ilk bir iki gün biraz zorlanıyodu oturup kalkarken ama iyiydi her işini de kendisi yaptı bebeğiyle de ilgilendi sezaryen olan bi tanıdık da aynı şekilde ilgilendi bebeğiyle ama bazı sıkıntıları da oldu tabii
Allah kolaylık versin cnm
ne şekilde olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?