2009 Kasm Anneleri

ay şu elifin koyduğu tarif ne kaa kolay duruyuu bide kelli felli tatlı yane haa
dur durr benim hemen bunu yapıp birilerine kakalamam lazımmm kaydirigubbakcemile3
bakıınn şöbyet yaptım deyü kaydirigubbakcemile2

ulaaann ne kakalamasi terbiyesüüzz:mymeka: yiyen bayiliyy
yap bak sende bayilcan

iyi bacım senden naber.kız bende senin gibi varya on gün kaldırmasalar yerimden kalkmam heralde.ayyyyy bazen hiç eskisi gibi olamayacam galiba diyom

ay neyse kıslar hadi ben yatam
yarın göruşuruk kendinize ve minnoşlarınıza ii bakın taa mı
dilmuhcumm öpüyom seni van güzeliiii keşke gelsekte hep barabar bi van kahvaltısı etsek gııı

selam kızlar nedisiniz
ayyy çok yorukmuşum valla anam gezmek bilem işkence oldu haaa ayaklarım koptu yaaa
gerçi azda kalmadım ayakta 6 da çıktım 10 da döndüm 4 saat az değel yani

ulaaann ne kakalamasi terbiyesüüzz:mymeka: yiyen bayiliyy
yap bak sende bayilcan

hacı vurma yauwww kakalamak derken o bağlamda dimedim nan hani böle şerbetli tatlı olunca daha kelli felli oluy ya o bakımdan kakalıyam dedim aa hemende vuruysun aptal olacüm naaann sırnaşık şey

kız ben beğendim şöbiyeti-ki ben şerbetli tatlı pek sevmem.ama hem hafif hem lezzetli oldu.ya benim kociş ki tatrlı şeyleri sevmez o bilem beğendi.bayrama yap dedi

dilmuhcumm öpüyom seni van güzeliiii keşke gelsekte hep barabar bi van kahvaltısı etsek gııı

gel yavrum valla ne güzel olur.ben sana hazırlarım van kahvaltısı yavrum ellerimnen
selam kızlar nedisiniz
ayyy çok yorukmuşum valla anam gezmek bilem işkence oldu haaa ayaklarım koptu yaaa

hoşgeldin kız

siz emzirme sütyeni mi aldiniz yoksa atlet biciminde mi
gecen hafta bi arkadasim dogurdu o bunlardan kullaniyomus yarim olanlarindan ama emzirme sütyeninde cok daralmis kullanamamis..
biz kisin dogurcagimiz icin bunlar daha kullanisli olur belimizi falan sicak tutar
nerden bulabilirz acaba bunlari heryerde yokmus

iyi bacım senden naber.kız bende senin gibi varya on gün kaldırmasalar yerimden kalkmam heralde.ayyyyy bazen hiç eskisi gibi olamayacam galiba diyom
iyiyim ya nolsun işte şekerimi kociş uyuyakaldı tv karşısında:) ben de kaptım bilg. ı hehe:) he ben de kalkarken kociş ittiriyo arkamdan:) çok komiğiz vesselam
olcaz eskisi gibi ama gitgide ağırlaşıyoruz canım yaaa nolcaz ki...

hayde iyi geceler şekercim

selam kızlar nedisiniz
he ben de geçen gün 5 saat durmadan gezmişim sonra çıkıy acısı:)

elif ben emzirme atleti aldım geçen gün satıcı kız bunu daha çok satıyoruz bunu kullananlar sütyen de takmıyo dedi sıkıyomuş baya ama benimki böyle body gibi deildi normal atlet ben onu da götürcem hast.ye....
fena deil yani ama bilemicem kullanmayınca

sekercigim zaten reklamini da gebe karinin üstünde yapmamislar yanikaydirigubbakcemile3
ama kullanis acisindan bunlar daha iyiymis...bende ariyorum simdi netten ama bizim burlarda yok öyle seyler galbaaa:umursamaz:

ama snaki bu atlet de sıkıntı verir gibi geliy bana
dikiş mikiş olcak ya rahat olur mu acep
zor ya git gel tuvalete bunu tak çıkar çıtçıtlı olanlardan deil mi bu yaniiii
bence sıkıntılı olur dikişi düşünüyom da gerçi kişiye göre değişirrrr

hımm güzel görünüyo gıııııı.ben daha almadım sütyen bi bakam varmı bunlardan buralarda zor ya

kız bende kocişe beni kaldır deyip duruyom yaşlı nineler gibi oldum yaaa.ama zorlanıyom artık çoğu şeyi yapamıyom.kız doğumdan hemen sonra normalleşirmiyiz normal olursa doğum

dilmuh hemen normale dönemeyiz muhtemelen ama zamanla düzeliriz bence bide herkesin farklı oluyo sezaryen d eolsa normal de olsa
bakalım biz nası olcaz
ama düzelcez eninde sonunda
bide mutlu olcaz yaa bebekler kucağımızda:)
daha ne?
ablam normal yaptı3 doğumunu da hemen ayağa kalktı ilk bir iki gün biraz zorlanıyodu oturup kalkarken ama iyiydi her işini de kendisi yaptı bebeğiyle de ilgilendi sezaryen olan bi tanıdık da aynı şekilde ilgilendi bebeğiyle ama bazı sıkıntıları da oldu tabii
Allah kolaylık versin cnm
ne şekilde olursa olsun

ayyyyyy bende herşeyle ben ilgilenmek istiyom sonuçta kociş beceremez yaaaaa yalnız başına.
ayyyyyy bugün sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdım.tansiyonum gene düşük çıktı.
iki haftada 500 gram almışım kociş laf etmeye başladı niye az aldın az yiyon tabi falan demeye.abooooo dedim sanki aç koduk bebeyiiiii.
bu arada doğumdan bir hafta sonra bebişi götürüp topuğundan kan aldıracakmışız zeka hormon testi için mutlaka getir dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…