kızlar yaaaaaa nankörlük etmek kendimi mutsuzluğa sürüklemek istemiyom ama coooook canım sıkılıyo
15 gündür annemle birlikte yasıyoruz ve ben her akşam saat 9.30 olmadan yatıyorum, annem tv de salak sacma seyler seyrediyo dibimdende ayrılmıyo, ben hangi odaya gitsem oda peşimde. Ben balkona cıkınca onunda balkona cıkası tutuyo ama artık dayanamıyorum. 9.30 da yatmaktan sabahlarıda karga kahvaltısını etmeden uyanıveriyorum tabii. Lütfen bana bir çözüm yapıcak bişey bulun
ayyy kızlar benim oğluş azgın bişey olcak galiba.bugün gün boyu acayip yakıyo canımı.her geçen gün dahada sertleşiyo hareketleri.bide çok komik sol yan tarafa bi dikiyo artık neresiyse ahhhhh acı sevinç kafam karıştı haaaaaa
kızlar yaaaaaa nankörlük etmek kendimi mutsuzluğa sürüklemek istemiyom ama coooook canım sıkılıyo
15 gündür annemle birlikte yasıyoruz ve ben her akşam saat 9.30 olmadan yatıyorum, annem tv de salak sacma seyler seyrediyo dibimdende ayrılmıyo, ben hangi odaya gitsem oda peşimde. Ben balkona cıkınca onunda balkona cıkası tutuyo ama artık dayanamıyorum. 9.30 da yatmaktan sabahlarıda karga kahvaltısını etmeden uyanıveriyorum tabii. Lütfen bana bir çözüm yapıcak bişey bulun
EDAAAAAAAAAAAAAAAA
bu arada mesajını aldım ama işte cvp yazamadımm siyah makine yerimseniben
alkisalkisalkis delikafadulden hihoyyyt :jeyyar: sırnaşık şey :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :hooray: :dance:
bilmem duygularımı ifade edebildüm müüü delikafadulden
martcım canım sıkma kendini.ben tam anlamadım neden erkenden uyuyon yavrum uykun yoksa otur.sonuçta kaynanan değil annen daha rahat olur gibi geliyo bana ama.kız gerçi bana teyzem gelmişti bende otur otur konuşacak bişey yok yapacak bişey yok baya daralmıştım anlıyorum seni.büyük ihtimalle hamilelikten kaynaklanıyo ama sıkma kendini
saol canım idare eder onun düzeleceği yok cerinin durmu nasıl şşimdi birde duru bebek nasıl oldu ya merak ediyom
saol canım idare eder onun düzeleceği yok cerinin durmu nasıl şşimdi birde duru bebek nasıl oldu ya merak ediyom
ay evet haklısın annem annem olmasınada böyle dipdibe dayanamıyorum ben, mesela simdi tvde hanımın ciftliğini açmış izliyo ama istiyoki bende yanında oturayım. Hayır konusma filanda yok, ben tv izlemeyi sevmem sevsemde kesinlikle dizi filan izlemem. Ben belgesel izlerim komedi izlerim cnbc izlerim yani anlayacagın ortak tv zevkimizde yok. Mesela kendimi su an bogulmak üzere gibi hissediyorum karsımda dünyanın en salak dizisi (yanlıs anlamayın tabiiki sadece bana göre) ve ben öyle bos boz oturuyorum karsısında.
Valla bende sevmeye calısıyorum bu dizileri ama yok daha 10. dakikasında diziyi sacma buldum bi kere; 1950 de adanada sevgililer iş yerinde gizlice öpüşüyolar.......
ay mart sana inanamıyorum yaaa şoktayım resmen bahsettiğin kişi annen yaaa onun yanında olması bile yetmez mi ne demek boğuluyorummm akannehir akannehir akannehir :1shok:
ay cerin böyle söyleyipte beni iyicene bunalıma sürükleme lütfen unutmaki benim annem torununun kız oldugunu duyunca 3 gün dırdır edip "ola ola kız anası oluyosun" diyen annem:)))
canım sen anneni sevmiosun galiba yada herşeyi kendi başına apmaya alışmışsın ondan anneni istemiosun şimdilik idare et bari kalp kırma sonra üzülürsün ay keşke yapmasaydım diye :1hug:
Ay valla kızlar yanlıs anlasılmasın, ben annemi sevmiyor degilim tabiiki cok seviyorum ama saatlerce yanyana oturunca içim bayılıyor. Valla bana sorarsanızda içi bayılmayan garip geliyo, yani şimdi siz annenize gittiğinizde anneniz koltuga uzanıp dizisini acıp onu seyretmeye baslayınca siz o diziyi seyretmiyorsanız ve bu onun yanında kaldığınız hergünkü rutin olay haline geliyorsa ve siz bu sekilde eglenebiliyorsanız benim diyebilecek birseyim yok tabi:))
Ben elbetteki annemi çok seviyorum ve her ne kadar bende bir anne olmak üzerede olsam, "her anne aynı degildir" ona inanıyorum, ve her anneyi kutsalda bulmuyorum (ve yine yanlıs anlasılmasın kendiminkini elbette kutsal buluyorum)
Ama benim hayata genel bakıs acımda anne olmak cennete gitmenin tek yolu degil, yada cennet her annenin ayagını altında filanda degil, çocugunu doğurup parçalara bölende binlerce anne var dünyada... Önemli olan doğurmak degil yani...
Herneyse bugün rekor kırdım saat 9:30 u gecti ve ben yatıyorum, hepinize iyi geceler:)
ay cerin böyle söyleyipte beni iyicene bunalıma sürükleme lütfen unutmaki benim annem torununun kız oldugunu duyunca 3 gün dırdır edip "ola ola kız anası oluyosun" diyen annem:)))
cersucum ne oldu gııııııııı.geçmişte ne var anlat bakem unutamıyon
eski sağlıklı günleri var cersunun hastalıklı tosbam benümmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
ah yavrum beeee benimde hiçbişey istediğim gibi gitmiyo.yalnızlıktan çok bunaldım ama sabrediyom beee.sende sabret bbe bacımyok nan unutamadığım bişeyden deil
hiç bişey planladığım gbi gitmio
böyle kendiliğinden başka şeyler oluo
galiba ben anne olmaya hazır deilim
bilmiyorum yaaa kendimi iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?