2009 Kasm Anneleri

kız noliyyyy arızaaa lmaz:
annen buu gelsin gıııı senin sinirlerin bozuldu bebeeemmm :teselli:

ayy kızz dilmuhh benimde çok canım yanıyo yaaaa kaydirigubbakcemile3 elimii dirseğimi bilmiim bi canımı yakıykiii kaydirigubbakcemile3

ahaaaa al sana benim annemm kaydirigubbakcemile3 martcım valla bende doğumdan önce 1 ay kalıcam anamgildee şimdiden çok fenaa stresi sardı beniii mafoldumben benim anamda aynı seninki gibiiiii mafoldumben nete girmeme bilem kızıy bi rahat nefes aldırmıy onu yee bunu yeee mafoldumben

hee nan bayaa bi ifade edebildiinn delikafaduldendelikafadulden
bana yetez ama nan bu ifadelerrr delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ay evet haklısın annem annem olmasınada böyle dipdibe dayanamıyorum ben, mesela simdi tvde hanımın ciftliğini açmış izliyo ama istiyoki bende yanında oturayım. Hayır konusma filanda yok, ben tv izlemeyi sevmem sevsemde kesinlikle dizi filan izlemem. Ben belgesel izlerim komedi izlerim cnbc izlerim yani anlayacagın ortak tv zevkimizde yok. Mesela kendimi su an bogulmak üzere gibi hissediyorum karsımda dünyanın en salak dizisi (yanlıs anlamayın tabiiki sadece bana göre) ve ben öyle bos boz oturuyorum karsısında.
Valla bende sevmeye calısıyorum bu dizileri ama yok daha 10. dakikasında diziyi sacma buldum bi kere; 1950 de adanada sevgililer iş yerinde gizlice öpüşüyolar.......

ay mart sana inanamıyorum yaaa şoktayım resmen bahsettiğin kişi annen yaaa onun yanında olması bile yetmez mi ne demek boğuluyorummm akannehir akannehir akannehir :1shok:

canım çok iyi anlıyorum.bizde teyzemle gün bou boş boş oturuyoduk.ayyyy gündüz cennet mahallesi izliyoduk hiç bişey yoktu tvde.ama az sabredince herşey yoluna giriyo beee.sende kasma kendini canım sıkma kendini.az kaldı dğuma sık bacım dişini

ay mart sana inanamıyorum yaaa şoktayım resmen bahsettiğin kişi annen yaaa onun yanında olması bile yetmez mi ne demek boğuluyorummm akannehir akannehir akannehir :1shok:

ay cerin böyle söyleyipte beni iyicene bunalıma sürükleme lütfen unutmaki benim annem torununun kız oldugunu duyunca 3 gün dırdır edip "ola ola kız anası oluyosun" diyen annem:)))

ay cerin böyle söyleyipte beni iyicene bunalıma sürükleme lütfen unutmaki benim annem torununun kız oldugunu duyunca 3 gün dırdır edip "ola ola kız anası oluyosun" diyen annem:)))

canım sen anneni sevmiosun galiba yada herşeyi kendi başına apmaya alışmışsın ondan anneni istemiosun şimdilik idare et bari kalp kırma sonra üzülürsün ay keşke yapmasaydım diye :1hug:

canım sen anneni sevmiosun galiba yada herşeyi kendi başına apmaya alışmışsın ondan anneni istemiosun şimdilik idare et bari kalp kırma sonra üzülürsün ay keşke yapmasaydım diye :1hug:

Ay valla kızlar yanlıs anlasılmasın, ben annemi sevmiyor degilim tabiiki cok seviyorum ama saatlerce yanyana oturunca içim bayılıyor. Valla bana sorarsanızda içi bayılmayan garip geliyo, yani şimdi siz annenize gittiğinizde anneniz koltuga uzanıp dizisini acıp onu seyretmeye baslayınca siz o diziyi seyretmiyorsanız ve bu onun yanında kaldığınız hergünkü rutin olay haline geliyorsa ve siz bu sekilde eglenebiliyorsanız benim diyebilecek birseyim yok tabi:))

Ben elbetteki annemi çok seviyorum ve her ne kadar bende bir anne olmak üzerede olsam, "her anne aynı degildir" ona inanıyorum, ve her anneyi kutsalda bulmuyorum (ve yine yanlıs anlasılmasın kendiminkini elbette kutsal buluyorum)
Ama benim hayata genel bakıs acımda anne olmak cennete gitmenin tek yolu degil, yada cennet her annenin ayagını altında filanda degil, çocugunu doğurup parçalara bölende binlerce anne var dünyada... Önemli olan doğurmak degil yani...

Herneyse bugün rekor kırdım saat 9:30 u gecti ve ben yatıyorum, hepinize iyi geceler:)

canım sen baya sıkılmışsın ama sıkma kendini.ya akraba falan yokmu çık onlara git ne bilem gündüzleri çık gez.
hadi iyigecelker

hımmm anananda sabıkalıymış haaaa sanki kaynana lan kaydirigubbakcemile3
takma hacı yaa sen işe başladın düzenin falan değişti ya iice herşey bayıyo seni gıı

ooooooo duboşş ne arin nan burda yarın sınaw warrr yusuf yusuf modunda mısın nannn lülülülülülü

bende depresyondayım yaaaaaaaaaaaaa üfffffffffffff
çıkamıom şu ruh halinden çok uyus bi durum
habire zamanı geri alıp hayal kuruyorum

eski sağlıklı günleri var cersunun hastalıklı tosbam benümmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

cersucum ne oldu gııııııııı.geçmişte ne var anlat bakem unutamıyon

yok nan unutamadığım bişeyden deil
hiç bişey planladığım gbi gitmio
böyle kendiliğinden başka şeyler oluo
galiba ben anne olmaya hazır deilim
bilmiyorum yaaa kendimi iyi hissetmiyorum

eski sağlıklı günleri var cersunun hastalıklı tosbam benümmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

benim bebeğim plansız oldu ya hamile olduğumu öğrenince günlerce ağladım
napcam diye sonra alışmaya çalıştım duruma ama arada geliolar işte
şinirlerim çok bozuk yaaa

yok nan unutamadığım bişeyden deil
hiç bişey planladığım gbi gitmio
böyle kendiliğinden başka şeyler oluo
galiba ben anne olmaya hazır deilim
bilmiyorum yaaa kendimi iyi hissetmiyorum
ah yavrum beeee benimde hiçbişey istediğim gibi gitmiyo.yalnızlıktan çok bunaldım ama sabrediyom beee.sende sabret bbe bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…