ayy genemi gidicen yaa :sinifsinif: benle bir gittin kızz :sinifsinif::sinifsinif:
gör bakalım asyamıızz nasılmışş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
az kaldı artık demı canım ilk aylardakı paylaşımı hatırlıyorumda.sonra bi bakmışız kucağımızda yavrularımızztakılma takılma cnmm ama dikkat et tabikidee zemuszemus moralini bozma sakın poyrazımızı üzmee annesii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz iyiyiz cnm allaha şükürr :Saruboceq:heyecanla bekliyoz sadecee :Saruboceq:
kızlar ben yarın doktora gidicem 11 de
bi slm vereyim dedim
hepinize ii geceler bakalım melegimiz kac gr olmus saglıklımıymısss
byby
az kaldı artık demı canım ilk aylardakı paylaşımı hatırlıyorumda.sonra bi bakmışız kucağımızda yavrularımızz
canım benım hoşgeldın.yarın mı gidiyosun hadi bakalım güsel haberlerle gel büyümüştür annesi büyümezmı annesi. renklıye mı gidiyosun tatlım
kenyacım hadi güzel haberlerle gel canım.
az kaldı artık demı canım ilk aylardakı paylaşımı hatırlıyorumda.sonra bi bakmışız kucağımızda yavrularımızz
az kaldı bende diyorum önümüzdeki hafta falan yıkayım oğlumun cicilerinii,bayram dönüşü arkadaslarım gelip ütülüycek terleştircek herşeyinii :lepi: burda iki tanecik arkadasım var ikisininde bebişi olmuyo tüp bebek felanda denediler ama olmadı onlar çok hevesli herşeyi yapmaya bende onlara bırakıcamm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne güsel canım arkadaşların yardım etcekler.sağolsunlar..Rabbım en kısa zamanda inş onlarada nasıp eder....onlarında güsel haberlerini veririsin bize inşş:Saruboceq:
iyi geceler kızlar naber????ben bugun bebeişim kıyafetlerını yıkadım utuledım(annem ütüledı gercı saolsun)hastane cantamı hazırladım.allah korusun ama erken doğum falan olursa hazır olsun dedık.öle ıste ama odası falan yok pıyasada henuz.babamız yok yurt dısında ancak o gelınce yapılacak odamız. bakalım.hepınısı optum sekerler...........
iyi geceler kızlar naber????ben bugun bebeişim kıyafetlerını yıkadım utuledım(annem ütüledı gercı saolsun)hastane cantamı hazırladım.allah korusun ama erken doğum falan olursa hazır olsun dedık.öle ıste ama odası falan yok pıyasada henuz.babamız yok yurt dısında ancak o gelınce yapılacak odamız. bakalım.hepınısı optum sekerler...........
inşallahh cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin böyle bi mutluluğu inşallahhh :Saruboceq:
kocişinin eli iyileştimi cnm artıkk :uhm:
ay ne güsel demi edacımalkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallah zeytincimmm allah daha niyee 55 seneler göstersin inşallahhhh :Saruboceq::Saruboceq:
Hepimizde çok yakın yakın evlenmişiz hee Elif,krispi sen,beenn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
krispinin bugündü senin yarın benimde çarşamba günüüü :lepi:
saol bitanem.opuyorumnanaktanmaşallah daha nice senelere canım. mutlulukla,huzurla sağlıkla dolu dolu gecsin canım.du kız ne yaşlanmasıı.gidinya ne güsel olur hem ipeşimde dinlemiş olur fasıll..yer onu teyzesii yerr opuyorumnanaktan
sağol muredam valla bugün takıldım ama bakalım dikkat etcem artıkk.siz nasılsınız iyisiniz demıopuyorumnanaktan
saol bitanem.opuyorumnanaktannice yıllara tatlım eşinle ve bebişinle.
kız ohhhh nasıl canım fasıl çekti bak.ayyy uzun zaman oldu fasıla gitmeyeli ben çok severim benim içinde eğlen yavrum
saol bitanem.opuyorumnanaktankarazeytin nice senelere canım bebişinle ve kocanla opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?