2009 Kasm Anneleri

ayy genemi gidicen yaa :sinifsinif: benle bir gittin kızz :sinifsinif::sinifsinif:
gör bakalım asyamıızz nasılmışş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu defaki sürekli gittiğim doktorum canım
hiç aksatmadım daha hatta bu defa 1.5 ay oldu
arayı actık bayaa :)
gecenki renkli ultrason içindi bu rutin kontrol

takılma takılma cnmm ama dikkat et tabikidee zemuszemus moralini bozma sakın poyrazımızı üzmee annesii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biz iyiyiz cnm allaha şükürr :Saruboceq:heyecanla bekliyoz sadecee :Saruboceq:
az kaldı artık demı canım ilk aylardakı paylaşımı hatırlıyorumda.sonra bi bakmışız kucağımızda yavrularımızz
kızlar ben yarın doktora gidicem 11 de
bi slm vereyim dedim
hepinize ii geceler bakalım melegimiz kac gr olmus saglıklımıymısss
byby

canım benım hoşgeldın.yarın mı gidiyosun hadi bakalım güsel haberlerle gel büyümüştür annesi büyümezmı annesi. renklıye mı gidiyosun tatlım

hosbulduk evet canım yarın gidicem bakalım
normal ultrasona giricem canım gecen hafta gitmiştim renkliye

az kaldı artık demı canım ilk aylardakı paylaşımı hatırlıyorumda.sonra bi bakmışız kucağımızda yavrularımızz

az kaldı bende diyorum önümüzdeki hafta falan yıkayım oğlumun cicilerinii,bayram dönüşü arkadaslarım gelip ütülüycek terleştircek herşeyinii :lepi: burda iki tanecik arkadasım var ikisininde bebişi olmuyo tüp bebek felanda denediler ama olmadı onlar çok hevesli herşeyi yapmaya bende onlara bırakıcamm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne güsel canım arkadaşların yardım etcekler.sağolsunlar..Rabbım en kısa zamanda inş onlarada nasıp eder....onlarında güsel haberlerini veririsin bize inşş:Saruboceq:

iyi geceler kızlar naber????ben bugun bebeişim kıyafetlerını yıkadım utuledım(annem ütüledı gercı saolsun)hastane cantamı hazırladım.allah korusun ama erken doğum falan olursa hazır olsun dedık.öle ıste ama odası falan yok pıyasada henuz.babamız yok yurt dısında ancak o gelınce yapılacak odamız. bakalım.hepınısı optum sekerler...........

ne güsel canım arkadaşların yardım etcekler.sağolsunlar..Rabbım en kısa zamanda inş onlarada nasıp eder....onlarında güsel haberlerini veririsin bize inşş:Saruboceq:

inşallahh cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin böyle bi mutluluğu inşallahhh :Saruboceq:
kocişinin eli iyileştimi cnm artıkk :uhm:

slm cnm opuyorumnanaktan
hepsi birden olmuyo zaten cnm yavas yavas olur.oğluşların acele etmesin yeterkii kaydirigubbakcemile3

sağol canım sen nasılsın.nerlerdesın yahu özlüyoruz senı canım..hazırladınız mı oğluşlarının cicilerini.mis gibi olmuşlardır ya.hazırlamışsınız ne güsel.hayırlısıyla kucağına almak nasıp etsın Rabbım.hepimizi tabi...
babasıda gelınce odasını yaparsınız tamam hersey hazır olur

inşallahh cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin böyle bi mutluluğu inşallahhh :Saruboceq:
kocişinin eli iyileştimi cnm artıkk :uhm:

aminn canımm.eşimde pazartesi işe gitti ama çalışamadı doktor 10 günlük rapor yazdı haftaya cuma başlıcak.inş ozamana kadar daha iyi olur...eskiye göre iyileşiyo canım bakalımm hayırlısıyla buda geccek inş

kızlar ben kaçtım.yatayım artık yarın temızlık var..herkes kendıne bebişine ii baksın..öpüyorum herkesiiiopuyorumnanaktan

ay ne güsel demi edacım
bu senenin de ayrı bir güzelliği olcak ama değilmi
bebişlerimizle kutladığımız ilk sene
gerçi krispim bu durumu çoktan yaşamış ama bizim için en azından ilk
umarım sevdiklerimizle bir ömür nice seneler geçiririz.

saol bitanem.opuyorumnanaktan
nice yıllara tatlım eşinle ve bebişinle.
kız ohhhh nasıl canım fasıl çekti bak.ayyy uzun zaman oldu fasıla gitmeyeli ben çok severim benim içinde eğlen yavrum
gel kız birlikte dinleyek ayıp ettin
ya da sen kocişine de en iyisi
ayyy canım fasıl çekti deyüüü
birlikte gidin bahaneyle şekerimkaydirigubbakcemile3
karazeytin nice senelere canım bebişinle ve kocanla opuyorumnanaktan

ohhh ne güssel canım.mis gibi olmuşlardır deymi
bir parça da olsa insan rahatlıyor ya
benimde kıyafet yıkama ütü bitti çok şükürde
bir tek uyku seti ve nevresim takımını yıkamam kaldı
onu da haftaya halledecem artık
birazda dinlenek yawww

günaydın kızlar uyuyormusunuz hala malum ben 08:30 iş başı yaptım yine bu zamana kadar anca geçmişi okuyabildim gerçi hızınıza yetişmek zor

selam kızlar. geride kalmış 100 bin sayfayı tek tek okuyamıycam. umarım tüm anne adayları ve kuzuları iyidir. gerçi facebooktan karakızın haberini aldım üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah.

onun dışında var mı bilmem gereken önemli bir olay?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…