2009 Kasm Anneleri

dr.ların işine geliyor tabii normal doğumda gece yarısı bile olsa gelip saatlerce bekleyecek ama sezeryanda öyle değil kendi saat veriyor ve işini hallediyor hep kendilerini düşünüyorlarÇok üzgünüm çoook

slm kızlarr
itekim cok gecmiş olsun inş. bebişin ameliyatı iyi gecer yaa
elifsun inş. iyi haberlerle gelirsin canım
ebiscem sanada gecmiş olsun takma kafana

kıslar aklıma gelmişken söyleyimde hani doğumdan sonra hemşire bebeği giydiriyor yaa odanıza gelince kontrol edin ne giydirmiş eksik birşey var mı diye
eneste 2 çorap koymuştum hurcuna ama 1 tanesini giydirmişler topuk kanı aldırmak için bi baktık yavrumun ayakları mormor üşümüş garibim hemen giydirdik ısıttık
onun için aklınızda bulunsun

itek ya Allah vicdanlı dr versin
ya normal doğuma dr giriyo mu ki ben ebe giriyo die biliyorum?

ben bahar hastanesinde yapıcam dogumu her doguma doktor giriyormus biraz kapalı bir hastane Allah korkusu olan biyer istiyordum bende merhametli olduklarını söyledi amcamın gelinleri orda dogum yaptı bakalım nasıl olacak

adam dooru sölüyy nan senin ne işin var ikitelli de kaydirigubbakcemile3
cnm hayırlı haberlerini bekliyoz allah yardımcısı olsun bir nefeste kurtarsın inşallah yaa ben o otu çok merfak ettim bana da söleyin yaaa
elifcim dr. git bize de haber var canısı inşallah akıntı falandır.

ayy benim hemen aklıma gelirmi bilmiyorum ama anneme yada yanımdakilere tembih edeyim

slm kızlaarrr a.s.
ayy kaçgündür doğru dürüst giremiyom yavv klava: gezmekten fırsat yok anacıım kaydirigubbakcemile3
geçmiş meçmiş hak getiree :kedi:
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz :lepi: kocişim çiçek yollamış sabah bide not yazmış beni çok seviyomuş içimdeki meleğide çokseviyomuş :asigim::asigim: akşama hazırlan demiş :roflol: neye hazırlan demiş annamadım dermişimm :roflol::roflol:
allahım hiçbirimizi kocişlerimizden ayırmasın daha nicee yıllar birlikte olmak nasip etsinn :Saruboceq:

sekercik kızz incecsiksin valla masallah :)
saol ya valla moralimi düzelttiniz:)))

ben de çok şiştim gibi hissediyodum
önceki halim daha zayıftı ya
ben 12 kilo aldım ya düşününnn

ayy nası dikkat etçez bu kaa şeyeee

ebişiiim öğlen özelcana gittim chicco 5li paket bodylerde %50 indirim yaptılar 28 liraya geldi tanesi 5.5 kaydirigubbakcemile5yalnız kolsuz ve kısa kollular var çok datlular amaa 3 ay ve 6 aylıklar gözüme pek küçük gözüktü 9 aylıktan aldım ama yarın bi daa gidip alcam diğerlerinden de
iyi deel mi gıııı

kızlar selammm...hafta sonu yazmıstım hastayım serumlar ıgneler falan dıye hatırlayan varsa....dun doktoruma gıttım tahlıl falan gecmıs cok sukur ...bebegımıde gordum kılo almıs ne kadar sevındım anlatamam .....bı daha yasamayız inş...allah kımseye yasatmasın ..

nice mutlu saglıklı huzurlu senelere bebişinizle inş. :Saruboceq:

ben bahar hastanesinde yapıcam dogumu her doguma doktor giriyormus biraz kapalı bir hastane Allah korkusu olan biyer istiyordum bende merhametli olduklarını söyledi amcamın gelinleri orda dogum yaptı bakalım nasıl olacak
hee ben biliyom bahar hast. ni iyi die duyduydum ben dee
haklısın aslında kenyaa

he gezenti seniii
gez gez :)) benim yerime de gez anacııımmm

ay cnmmm daha nice senelere inş ağız tadıyla sağlıkla bebeişinizleeee kocişinleee
aaaamiiinnnnn

alışveriş canavarıııı

canım biliyorum merak ediyodum seni ben de
geçmiş olsun
inş bi daha tekrarlamaz
maaşallah bebeğineee

he ya al benim adamın aklından bi tane daha

hoşgeldin canım.nice yıllara kocişin ve bebişinle

geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın.

cok cok gecmiş olsun canım neyseki atlatmıssın
Allah bidaha yasatmasın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…