valla Allah kolaylık versin sana ilk torun da pek kıymetli olur inş her şey yolunda gider
benm makine eski sayılır öğrt olunca aldıydım evlenince bi daha almadım yepyeniydi onda elde yıkama die bişey yok valla ama bu arkadaşım düşürdü bebeğini ben de tırsıyorum geldik bu aya kaa bi şey olmasın Allahım.. ben etiket kesmedim kesmicem canım bilemiyorum ama sök sök başa mı çıkar onlar?
kasım anaları hepten hamarat canııımm hep buzlukları dopdoluu
valla ablama ben bi kartpostal aldıydım buzdolabının üstüne yapıştırdıydım hamileyken mecbur hep onu gördüydüm yeğen bi doğdu tıpatıpı kartpostaldaki bebenin heeh ben d ekoydum bi foto bakıp duruyorum:)))
he uni ya ben fot eklicem nası ekleniyo bana usanmazsan tek tek yazıver be bacım
ben fotoları bilg. a attım şimdi napıcamm?
canım eski makinalarda da var kısa programlar...hatta kendin de müdahele edebiliyosun programa...annem bazı programları ana yıkamayı yaptıktan sonra düğmesini çevirip ileri alıyodu...sıkmasınıı falan erken durduruyodu...
resim için şuraya bi bak canım
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
ayy hava serinledi diye uzun pijama falan giymiştim çatladım sıcaktan... !
anaaaam bizimkiler de mi erkenden damlıcak aceppp
bana hep geç doğcak gibi geliyo ne zaman gitsek ultrasona dr hep keyfi çok yerinde diyo ama bilemicem benm oğlan keyifli ya doğmazmış gibi geliyo
walla ben aldım dondurucuyu rahatladım hatta annemin buzluğuna sığmayanlarıda koydumhe ben severun o ismii emme kociş istemiyyy nie bilmiomm
ay ben köfte koyuyom zaten kurbandan sonra özellikle bi tepsiye diziyorum ama hamur işi bi tek pırasa böreği koyuyodum hooff sebze de var daha nan e meyve de koycas suyunu kaynatralım die bu kaa çeyi nasıl alcak bizim dolap bilmiomki önümüz kurban gerçi ben dolaba pek et koymam biraz köfte o kadar dağıtırım hepp dondurucu mu alsam kii
efett ya ben de diom benim oğluş nie tepinip duruyyyy asabı bozuldu çocuumun gıııı gitcen de gelmicen die korkuyoo zaaar
geçmiş olsun canım ewet yaa salgın var dikkat et bol sıvı alslm kızlar.ayyy ishal olmuşum çok halsizim.ya salgınmı var acaba.geçmişi okudum bire daha olmuştu.
kız özge neredesin sen.kocaman olmuş oğluşun maşallah
:roflol::roflol:kocanda çok romantikmiş haaaaa:roflol:ahh ahhh istanbulada ne çok yakışıyo yağmur.anaaaaaam bak romantikim tuttu kocişimi alam gelemde oraya elele yürüyek selk götürmezse tabikaydirigubbakcemile3
nan ben romantik yaparkene sel alıp götürüyomuş beni ben hala romantik olma peşinde kocişe elimi tut yürüyek diyomuşum:roflol:
ay sabah kocişe diyomki ayyyy yazık ya insanlar selde mahsur kalmış,ben şu halimle kendimi orda hayal bile edemiyom bide sen yokmuşun yanımda.adamın verdiği cevap süper
bensiz ikitellide ne halt ediyon sen:roflol:
hadi hayırlı haberler alırsınız canımkızlarr merhaba çok heyecanlıyım kuzenin doğumu başladıı ben ondan daha fenayım 5 cm açılma olmuşş halam yanında hastaneye gidicektim meşhur bi ot varya fatma anamızın eli diyee ona dua okuyup suya koyma görevini bana verdilerr kızlarr 40.haftayı beklemiyor bu bebekler bayramda dediler şimdii oluyorr ayy heyecan bastı beni yaa
sağol tatlımha ha ha, egitimci olunca boyle oluyor di mi? mutlaka her isimden sevmedigin bir ogrenci oluyor. birde yazin ders anlatirken benim kiz tekmelerken sevmedigim ogrencilere bakmamaya calisiyordum, onlara benzemesin diye.delikafadulden
canim, simdiden cok gecmis olsun. Rabbim yar ve yardimcilari olsun insallah.
aman canım güzel haberlerle gel yaa bende çok terliyorum sabah bi kalkıyorum ıslaklık var kesin terdir diyorumgünaydın kızlar napıyosunuzzz???
sabahtan doktora gitmem gerekiyordu
eşim iş yerinden çıkamamış her yer selmiş
allahın izniyle 1 saate kadar gelecek gidebilirsek gidecez
kızlar yaaa bi uyandım bi kalktım ki kilodum baya bi ıslak
acaba dedim ben altıma mı kaçırdım ama hiç idrarada benzemiyooki
su olabilir mi yaaa çok endişeleyim
birde 2-3 gündür bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyor
anaaa ben hissetmedim kociş hissetti aa tekmeliyo bak ddi ben de kocişe baktımm:)))
ama benzesin kocişime pek yakışıklı benm herüff:)))
kızlar başardım sanırsam
bu fot.daki benim :)))
bugün az önce çektimnmmm
yaa bizim kasım 15 ama bana nedense hep ekim sonunda doğucak gibi geliyo...
beni de bi telaş sardı zaman yaklaştıkça hem hazırlıklar bitmediği için hem de doğum şekli vs yüzünden... benim dr da hiç konuşmuyo doğumla ilgili son gittiğimde daha dönmemiş ama zaman var dönebilir dedi... dönmezse normal doğum şansın kalmaz dedi ama yine de bişey belli diil tabi...ben sorunca da sen bunları düşünme bebeğini büyütmeye bak falan diyo ... off valla stres bastı...
walla ben aldım dondurucuyu rahatladım hatta annemin buzluğuna sığmayanlarıda koydum
geçmiş olsun canım ewet yaa salgın var dikkat et bol sıvı al
:roflol::roflol:kocanda çok romantikmiş haaaaa:roflol:
hadi hayırlı haberler alırsınız canım
yaaa o ottan anneannemde verdi umreden getirmişti gerçekten doğrumu kiii yaaa bende evden çıkmadan koyam bari
sağol tatlım
aman canım güzel haberlerle gel yaa bende çok terliyorum sabah bi kalkıyorum ıslaklık var kesin terdir diyorum
ayyyy bende enesime benzesin diye dua ediyorum eeee eneste annesine benzediğine göre:jeyyar:
benm de kasım 17, hehe arka arkaya doğurcaz uniiii:)))yaa bizim kasım 15 ama bana nedense hep ekim sonunda doğucak gibi geliyo...
beni de bi telaş sardı zaman yaklaştıkça hem hazırlıklar bitmediği için hem de doğum şekli vs yüzünden... benim dr da hiç konuşmuyo doğumla ilgili son gittiğimde daha dönmemiş ama zaman var dönebilir dedi... dönmezse normal doğum şansın kalmaz dedi ama yine de bişey belli diil tabi...ben sorunca da sen bunları düşünme bebeğini büyütmeye bak falan diyo ... off valla stres bastı...
bende de var o ottan ablamda işe yaramış bilemicem ben kullancamwalla ben aldım dondurucuyu rahatladım hatta annemin buzluğuna sığmayanlarıda koydum
geçmiş olsun canım ewet yaa salgın var dikkat et bol sıvı al
:roflol::roflol:kocanda çok romantikmiş haaaaa:roflol:
hadi hayırlı haberler alırsınız canım
yaaa o ottan anneannemde verdi umreden getirmişti gerçekten doğrumu kiii yaaa bende evden çıkmadan koyam bari
sağol tatlım
aman canım güzel haberlerle gel yaa bende çok terliyorum sabah bi kalkıyorum ıslaklık var kesin terdir diyorum
ayyyy bende enesime benzesin diye dua ediyorum eeee eneste annesine benzediğine göre:jeyyar:
teşekkürler canıımopuyorumnanaktanitek senin bebişin cicilewri çok güzel.güle güle giysin
benm de kasım 17, hehe arka arkaya doğurcaz uniiii:)))
ama benm kociş bile bu çocuk kesin 10 kasımda doğcak diyooo
bilemem ama erken doğum da çok oluyo kız...
bana da bişey demiyo dr
hayırlısı
bende de var o ottan ablamda işe yaramış bilemicem ben kullancam
inş benzerrr
enes de pek şekerr
anam her şeye hazırlıklı olmak lazım
kontrole diye gidiyon doktorlarda normalle uğraşmak istemediklerinden hemen alalım diyolar işte ayy sinir oluyom ya.bakalım bizi neler bekliyecek
arkadaşına da çok geçmiş olsun cnm
saol canımmm:)) ama bna baya komik geliyoooşekercik canım çok şirin göbişiiiiiiiiin
he valla aynen dediğin gibiiikıs sende incecik duruyorsun maş.
nohut yutmuş solucan gibisin:roflol::roflol::roflol:
anaaam ben de mi yıkasam kısa prog.daayyyyyy bende tutuştum ha.ben yarın başlayam çamaşırlara falan.
benim kocam antiromantiktir yaaaaaaaa.
ay ben de bilmiyorum ki duasınııteşekkürler canıımopuyorumnanaktan
teşekkürler teyzesi
bak kendinizi hep erken doğuma odaklamayın geçde gelebiliyorlar ben enes gelecek diye 4 gözle bekledim valla meraktan çatlattı ufaklık bizikaydirigubbakcemile3
yaaa yengemde yaptı ve 3 saat içinde doğum yaptı hatta biz sancımız başlayınca suya koyalım hast.gitmedenkaydirigubbakcemile3
destna duası var demişti neyki acep:uhm:
hee bu arada cerin nerelerde haberi olan var mı
canım her msj yazışımda çıkıyo:)))nerde yaa ben göremedim şekerciğin göbişini ??????
doktorlar artık düşmüşler kendi hesaplarına seni düşünen yok. arkadaşıma sen dayanamazsın normal doğum ağrısına narinsin falan demiş oda kabul etmiş zaten kız tırsmış doğum başlamış deyince.
doktor şimdi sezeryan yaptığı için kendi performans puanı artıyor ona göre döner sermaye alıyor. o bakıyor kendi cebinin dolduğuna. yinede herşeye hazırlıklı olmak lazım hiç bişeyi son dakikaya bırakmamalı.
arkadaşımla konuşuyorum mütiş bi duygu diyor sabahtan beri ona bakıp bakıp şimdi bu benimmi diyomuş. bu arada bebeğinin adınıda rüzgar koymuşlar
doktorlar artık düşmüşler kendi hesaplarına seni düşünen yok. arkadaşıma sen dayanamazsın normal doğum ağrısına narinsin falan demiş oda kabul etmiş zaten kız tırsmış doğum başlamış deyince.
doktor şimdi sezeryan yaptığı için kendi performans puanı artıyor ona göre döner sermaye alıyor. o bakıyor kendi cebinin dolduğuna. yinede herşeye hazırlıklı olmak lazım hiç bişeyi son dakikaya bırakmamalı.
arkadaşımla konuşuyorum mütiş bi duygu diyor sabahtan beri ona bakıp bakıp şimdi bu benimmi diyomuş. bu arada bebeğinin adınıda rüzgar koymuşlar
canım her msj yazışımda çıkıyo:)))
nerde yaa ben göremedim şekerciğin göbişini ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?