2009 Kasm Anneleri

canım eski makinalarda da var kısa programlar...hatta kendin de müdahele edebiliyosun programa...annem bazı programları ana yıkamayı yaptıktan sonra düğmesini çevirip ileri alıyodu...sıkmasınıı falan erken durduruyodu...

resim için şuraya bi bak canım
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

ayy hava serinledi diye uzun pijama falan giymiştim çatladım sıcaktan... !

canım saol hemen bakıcam bi sonra da benim göbişin resmini eklicem bi de bebeğe yaptığım hazırlıkları ayy heyecanlandım birdennnn

hava serinledi gibi görünüyo ama aslında çok bunaltıcı

anaaaam bizimkiler de mi erkenden damlıcak aceppp

bana hep geç doğcak gibi geliyo ne zaman gitsek ultrasona dr hep keyfi çok yerinde diyo ama bilemicem benm oğlan keyifli ya doğmazmış gibi geliyo

yaa bizim kasım 15 ama bana nedense hep ekim sonunda doğucak gibi geliyo...
beni de bi telaş sardı zaman yaklaştıkça hem hazırlıklar bitmediği için hem de doğum şekli vs yüzünden... benim dr da hiç konuşmuyo doğumla ilgili son gittiğimde daha dönmemiş ama zaman var dönebilir dedi... dönmezse normal doğum şansın kalmaz dedi ama yine de bişey belli diil tabi...ben sorunca da sen bunları düşünme bebeğini büyütmeye bak falan diyo ... off valla stres bastı...

walla ben aldım dondurucuyu rahatladım hatta annemin buzluğuna sığmayanlarıda koydum
slm kızlar.ayyy ishal olmuşum çok halsizim.ya salgınmı var acaba.geçmişi okudum bire daha olmuştu.

kız özge neredesin sen.kocaman olmuş oğluşun maşallah
geçmiş olsun canım ewet yaa salgın var dikkat et bol sıvı al
:roflol::roflol:kocanda çok romantikmiş haaaaa:roflol:
hadi hayırlı haberler alırsınız canım
yaaa o ottan anneannemde verdi umreden getirmişti gerçekten doğrumu kiii yaaa bende evden çıkmadan koyam bari
sağol tatlım
aman canım güzel haberlerle gel yaa bende çok terliyorum sabah bi kalkıyorum ıslaklık var kesin terdir diyorum
anaaa ben hissetmedim kociş hissetti aa tekmeliyo bak ddi ben de kocişe baktımm:)))
ama benzesin kocişime pek yakışıklı benm herüff:)))

ayyyy bende enesime benzesin diye dua ediyorum eeee eneste annesine benzediğine göre:jeyyar:

ayyyyyy bende tutuştum ha.ben yarın başlayam çamaşırlara falan.

benim kocam antiromantiktir yaaaaaaaa.

benm de kasım 17, hehe arka arkaya doğurcaz uniiii:)))
ama benm kociş bile bu çocuk kesin 10 kasımda doğcak diyooo
bilemem ama erken doğum da çok oluyo kız...
bana da bişey demiyo dr
hayırlısı
bende de var o ottan ablamda işe yaramış bilemicem ben kullancam
inş benzerrr
enes de pek şekerr

itek senin bebişin cicilewri çok güzel.güle güle giysin
teşekkürler canıımopuyorumnanaktan

teşekkürler teyzesi
bak kendinizi hep erken doğuma odaklamayın geçde gelebiliyorlar ben enes gelecek diye 4 gözle bekledim valla meraktan çatlattı ufaklık bizikaydirigubbakcemile3
yaaa yengemde yaptı ve 3 saat içinde doğum yaptı hatta biz sancımız başlayınca suya koyalım hast.gitmedenkaydirigubbakcemile3
destna duası var demişti neyki acep:uhm:
hee bu arada cerin nerelerde haberi olan var mı

doktorlar artık düşmüşler kendi hesaplarına seni düşünen yok. arkadaşıma sen dayanamazsın normal doğum ağrısına narinsin falan demiş oda kabul etmiş zaten kız tırsmış doğum başlamış deyince.
doktor şimdi sezeryan yaptığı için kendi performans puanı artıyor ona göre döner sermaye alıyor. o bakıyor kendi cebinin dolduğuna. yinede herşeye hazırlıklı olmak lazım hiç bişeyi son dakikaya bırakmamalı.
arkadaşımla konuşuyorum mütiş bi duygu diyor sabahtan beri ona bakıp bakıp şimdi bu benimmi diyomuş. bu arada bebeğinin adınıda rüzgar koymuşlar

şekercik canım çok şirin göbişiiiiiiiiin
saol canımmm:)) ama bna baya komik geliyooo

kıs sende incecik duruyorsun maş.
nohut yutmuş solucan gibisin:roflol::roflol::roflol:
he valla aynen dediğin gibiii
kız anladınız mı şimdi nie çıkamıyom rahat rahat dışarııı

ayyyyyy bende tutuştum ha.ben yarın başlayam çamaşırlara falan.

benim kocam antiromantiktir yaaaaaaaa.
anaaam ben de mi yıkasam kısa prog.da

ay ben de bilmiyorum ki duasınıı
ablam sade otu verdi bana
belki destan bilir
bilmiyorum ya doğsun da sağlıkla ama beklemesi son zamanalrda iice zor olur

nerde yaa ben göremedim şekerciğin göbişini ??????
canım her msj yazışımda çıkıyo:)))

ayyy canımmm... allah bebişiyle uzun ömürler nasip etsin... benim de bi arkadaşım sabaha kadar seyrediyorum bu kadar güzel bişeyi biz mi yaptık diye demişti :) allah bize de göstersin o günleri ....opuyorumnanaktan
ismi de çok güzel ben de oğlum olsa rüzgar koyardım...kaç senedir dolamıştım dilime :)))

ay gıcık oluyorum ben bu drlara yaaaa hastayı düşünen yok hiçç

ama ne güzel kokuyodur bebesi şimdiiii
Allah sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin inşşş

hee avatarımda:)))
yeni ekledim de ondan fark etmemiş olabilirsinizzz azcık karıştırayım dedim şimdi siteye eklemye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…