2009 Kasm Anneleri

canim, Kasim ayi cok soguk olmuyor. birde yeni dogum yapmis, bebekle ugrasirken sikinti basabilir. bence mevsimlik bir gecelik veya pijama al. ama yanina yelek, hirka, corap da al. nolur nolmaz, lohusa sitmasi derler, tutarsa giyersin ustune.

merhaba canım
ben aldım gecelik benimki penye ve uzun kollu
pijama da aynı şekilde
ama bi tane de kısa kollu koyucam
doğumdan sonra kan kaybından dolayı üşüyormuş anneler
o ndenle hırka lizöz gibi bişey daha koymak lazım benm lizöz var onu koycam
kalın çorap filan da almak lazım
ama ben uzun kollu penye tercih ettim kesin üşürüm çünkü

inşallah değildir canım yaa
ben hazırlanayım yavaş yavaş
dönünce yazarım sizee
dua edin bize kızlarrr
öpüyorum hepinizi..
hadi canım güzel haberlerle gel inşşş

b enm oğlan da belli saatlerde çok hareket ediyor bu saatlerde mesela, bir de akşam babası gelince biz yatana dek durmuyor gece 12 gibi kesiliyor hareketleri
benim uykusuzluk oğlandan dolayı değil ikide bir tuvalete kalkıyorum sağa sola dönmekten filan uyuyamıyorum
yoksa bebek sessiz

hadi ya ot aynı rahim gibi mi açılıyorrr
evet bence bol bol dua et
bi de kuranı kerimde fetih suresi var güllü yasinlerde de bulabilirsin sanırım o da zor durumlardan çıkmayı kolaylaştırıyor ablamın doğumunda okumuştuk biz okusana şimdi kuzenine
eyvahh şimdiki bebeler aceleci o zaman
ama diğer topiklere göz attığımda da hatunlar hep gecikti diyorlarrr

alin size link.

canim, Kasim ayi cok soguk olmuyor. birde yeni dogum yapmis, bebekle ugrasirken sikinti basabilir. bence mevsimlik bir gecelik veya pijama al. ama yanina yelek, hirka, corap da al. nolur nolmaz, lohusa sitmasi derler, tutarsa giyersin ustune.

canım çok sağol cevabın için sanırım sıkıntı basacağı konusunda haklısın.bu yüzden bende kararsız kalmıştım ama uzun kollu bunaltır galiba.

destna Allah kabul etsin cnm

amin canımm testi yaptımm

Hiç büyümeyeceksiniz siz, o yüzden bir sürü çocuğunuz olmalı. Tabii bunu söylerken finansal koşullarınızı hesaba katmıyoruz. Siz mutlaka işin bu yönünü de dikkate alın. Mutlaka biyolojik çocuklarınıza bakacaksınız diye bir kaide de yok. Malum dünyada milyonlarca kimsesiz ve bakıma ihtiyacı olan çocuk var. Sahip olduğunuz enerjiyi onlara da paylaştırabilirsiniz

Hem hiçbir zaman bitecek gibi görünmüyor o enerji. Çocukla çocuk, büyükle büyük olabilen doğanız; daha ilk bakışta bir çocuğun neye ihtiyacı olduğunu kavrayıveren kapasiteniz ve içinizdeki o engin merhamet sizi bulunmaz bir ebeveyn yapıyor. Bir kere çocuğu büyütenin ekmek, su kadar sevgi ve anlayış olduğunu biliyorsunuz. Ne diyelim, şu dünyaya sizin çocuğunuz olarak gelmek varmış…

çok motive etti beni yaaopuyorumnanaktan

:))
benim iki tane olmalıymış çok ciddiymişim:)))
hehe:) ben 3 tene istiyodum emmee kalabalık aileleri seviyodumm olmadı bak şimdi
ya destna nası resim eklicez biliyoı musun ya da nereye bakim ben ekleme konusunda ?

:))
benim iki tane olmalıymış çok ciddiymişim:)))
hehe:) ben 3 tene istiyodum emmee kalabalık aileleri seviyodumm olmadı bak şimdi
ya destna nası resim eklicez biliyoı musun ya da nereye bakim ben ekleme konusunda ?

test bu canımm inşş ne kadar istiyosan okadar verir rabbim huzrla sağlıkla yaşarsın ailenlee bende direkt resim eklemeyi bilmiyorum ama msj yazıyoruz ya aşağıda eklenti ekle var ordan yüklenebiliyorr ben kaçiyyimm öpüyom sizii

anam ne çok konuşmuşunuz ... daha ben çıkalı 2 saat oldu bee....ama hırs yaptım okudum hepsini :)))

ayyy bugün hiçbir işim yok kendime uğraşacak iş bulmam lazım yoksa iyice tembelleşeceğim yaaaaaaa

off benim bi sürü işim var ama başlayamıyorum...şu badanacı elimi kolumu bağladı...cuma gelicek neyseki...sonra eşyaları kurucaz..ondan sonra yıkama üütüleme yerleştirme ...daha hastane çantamda da eksikler var... alışveriş de bitmedi...yanlız gitme diyo kociş...kendi de gelemiyo annem de yoktu ... 1 haftadır evdeyim onca iş var ben boş boş oturuyorum deli oldum valla mafoldumben

tek başıma başa çıkabilirim inşallah annem k.valdem en çok 1 hafta 10 gün yanımda kalırlar

ay bak melek dedim aklıma geldi isim arayan kızlarr MELEK bence çok güzel bir isim bi

ebişim valla ben de bazen evdeki trafiği düşününce keşke yalnız kalsam diyorum...bizim iki tarafın da ilk torunu olucak...annem de kayınvalidem de müsaitler allaha şükür...istesem 6 ay bile kalırlar...ama ikisinin tarzı çok farklı evde karşılaştıklarında hele de konu bebek olduğunda inanılmaz gergin bi ortam olucak...eşimle şimdiden bunun derdine düştük...

yaaa ben daha bebenin tekstil ürünlerini yıkamadım ama makineyi doldurmuyo ki minnacık şeyler bi de battaniyenin etiketinde elde sabunda yıkayın diyooo

yıkamasam mı acep

ben hiçbirinin yıkama talimatına bakmadım valla şekercik... elde yıkama programı var makinada...attım ona battaniyeleri hastaneye götüreceklerimi falan yıkadım...ama etiketleri çok kötü yapmışlar sökünce kıyafet de sökülüyo yeniden dikmek gerekiyo..kesince de dibinde kalıyo biraz. batar mı ki ???

canım yaa nerelerdesin...Şeniz neyseki herşey yolundaymış...

of ben de üşeniyorum işte yıkamaya elde de olmaz ki ya benm bi arkadaşım elde çamaşır yıkadığı için bebeğini kaybetti ya korkuyorum bennn

kız bu ne testi ben bu testten kusur kalamammmm

nasıl yaa ?????? :1shok::1shok::1shok: sebep bu muymuş gerçekten ???

neyseki wanna benden önce test krizini çözmüş :)

sigara böreği, paçanga böreği gibi sarılabilen börekler iyi oluyo...bazen bütün yufkadan da yapıyorum kol böreği gibi uzun sarıyorum sonra yufkanın büyüklüğüne göre ikiye ya da 3 e kıvırıyorum ( ay anlatamadım da) .3 tanesi bi tepsiyi dolduruyo...hatta bazen küçük bi borcama da yapıp koyuyorum..yakında pişirmek için ve tabi dolapta yer varsa :)
gözleme, elmalı ponçik gibi minik kurabiyeler de iyi oluyo...
ama bunları nereye sığdırıcaz...daha barbunya da koyucam..

aaa inanmıyorummm.... böyle ani şeyler hiç benlik diil yaa :umursamaz:

canım allah bi avazda kurtarsın ... sen de stres yapma şimdi bi dur allah korusunnn :)

ha ha ha, egitimci olunca boyle oluyor di mi? mutlaka her isimden sevmedigin bir ogrenci oluyor. birde yazin ders anlatirken benim kiz tekmelerken sevmedigim ogrencilere bakmamaya calisiyordum, onlara benzemesin diye.delikafadulden

:roflol::roflol::roflol: ayy tekmelerken kime bakarsak ona mı benziyooooo :) hemen yakınlara bi ayna koyammm yerimseniben

canım korkma sakin ol ama ihmal de etme... dr.dan gelince haber ver mutlaka...:Saruboceq:

h
alemsin kız ama doğru ben de bilg ekranına bi bebe fotosu koydum çok şeker ona bakıp duruyorum bebem ona benzesin diee

kız ben bile heyecanlandım
kızlar azcık aceleci oluyormuş ewet

ayy ben de öyle yaptımmm :roflol::roflol: ama isteye isteye olucak galiba son ultrason görüntüsüne baktım da giderek benzemeye başladı :)))

yav boncuk ona ben de karar veremedim...biri diyo hastane çok sıcak oluyo pijamaları niye uzun kollu aldın...biri diyo çok üşüceksin ayağına saf yünden çorap götür...bi tane kısa kollu almıştım ben bi de uzun kollu alıcam galiba....

bu arada benim msj 5 metre olmuştur heralde :)))

saol cnm inşş her şey gönlümüze göre olurrr
hayde güle güle

oh ben d eokudum senin tüm mesajını
hırslı kız uniii:)))
aman usta keyfi beklemek kaa can sıkıcı bişey de yok heralde nedense hep gecikirlerr

valla Allah kolaylık versin sana ilk torun da pek kıymetli olur inş her şey yolunda gider
benm makine eski sayılır öğrt olunca aldıydım evlenince bi daha almadım yepyeniydi onda elde yıkama die bişey yok valla ama bu arkadaşım düşürdü bebeğini ben de tırsıyorum geldik bu aya kaa bi şey olmasın Allahım.. ben etiket kesmedim kesmicem canım bilemiyorum ama sök sök başa mı çıkar onlar?
kasım anaları hepten hamarat canııımm hep buzlukları dopdoluu
valla ablama ben bi kartpostal aldıydım buzdolabının üstüne yapıştırdıydım hamileyken mecbur hep onu gördüydüm yeğen bi doğdu tıpatıpı kartpostaldaki bebenin heeh ben d ekoydum bi foto bakıp duruyorum:)))
he uni ya ben fot eklicem nası ekleniyo bana usanmazsan tek tek yazıver be bacım
ben fotoları bilg. a attım şimdi napıcamm?

kızlar temmuz, ağustos bebişlerine baktım da 40 haftayı bekleyen yok valla... 35 den sonra pıtır pıtır gelmeye başlamış minnoşlar :)

kızlar temmuz, ağustos bebişlerine baktım da 40 haftayı bekleyen yok valla... 35 den sonra pıtır pıtır gelmeye başlamış minnoşlar :)

anaaaam bizimkiler de mi erkenden damlıcak aceppp

bana hep geç doğcak gibi geliyo ne zaman gitsek ultrasona dr hep keyfi çok yerinde diyo ama bilemicem benm oğlan keyifli ya doğmazmış gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…