inşallah değildir canım yaa
ben hazırlanayım yavaş yavaş
dönünce yazarım sizee
dua edin bize kızlarrr
öpüyorum hepinizi..
kızlar hepinize günaydın.size bişey soracağım çantasını hazırlayan varsa merak ediyorum,bizim doğum kasım gibi ya şu gecelik mevzusu nasıl olacak uzun kollu kalın bişeymi olmalı pamuklu yani.yada acaba hastanede doğumunda etkisiyle sıcak mı basar acaba ince yarım kollu bişeymi almak lazım.bu konu ile ilgili bir fikri olan varmı.............
merhaba canımkızlar hepinize günaydın.size bişey soracağım çantasını hazırlayan varsa merak ediyorum,bizim doğum kasım gibi ya şu gecelik mevzusu nasıl olacak uzun kollu kalın bişeymi olmalı pamuklu yani.yada acaba hastanede doğumunda etkisiyle sıcak mı basar acaba ince yarım kollu bişeymi almak lazım.bu konu ile ilgili bir fikri olan varmı.............
hadi canım güzel haberlerle gel inşşşinşallah değildir canım yaa
ben hazırlanayım yavaş yavaş
dönünce yazarım sizee
dua edin bize kızlarrr
öpüyorum hepinizi..
b enm oğlan da belli saatlerde çok hareket ediyor bu saatlerde mesela, bir de akşam babası gelince biz yatana dek durmuyor gece 12 gibi kesiliyor hareketlerisizin kuzularin gece hareketleri nasil? benim kuzu genelde aksama kadar hareketli, gece de beni cok rahatsiz etmiyor. sanki resmen benle beraber sabaha kadar uyuyor. herkes benimki gece cok hareketli, uyutmuyor falan diyor. bende benim kiz gece gunduzu coktan ayirt etmis gece uyuyor diyorum.
amin inşş kızlar otu suya koydum aşama aşama açılıyorr resmen rahimin açılmasını ben burdan görüyorum aradığımda 5 cm olmuştuu dualar çok çöenemli bol bol okumak lazım kuzeninki erkek olucak bu iş kıza erkeğe bakmıyor vallaaa
bide şu test nedir canım yaa bizde yapalımm zaman geçmiyor zatii karnıma ağrılar girdii yaa
msnin sayfasında saçma sapan testler oluyo ''kaç çocuğunuz olmalı''diye bi test vardı onu yaptım şimdi. can sıkıntısı nelere kadir :) bir tane çocuğum olmalıymış benim...odaklanmayı seviyomuşum bi çocuğu en iyi şekilde yetiştirebilecekken enerjiyi bölmeyi mantıklı bulmuyomuşum :)
denemek isteyene ahanda adresi :
Kaç Çocuğunuz Olmalı?
canim, Kasim ayi cok soguk olmuyor. birde yeni dogum yapmis, bebekle ugrasirken sikinti basabilir. bence mevsimlik bir gecelik veya pijama al. ama yanina yelek, hirka, corap da al. nolur nolmaz, lohusa sitmasi derler, tutarsa giyersin ustune.
wanna saol canımmm
alin size link.
destna Allah kabul etsin cnm
:))
benim iki tane olmalıymış çok ciddiymişim:)))
hehe:) ben 3 tene istiyodum emmee kalabalık aileleri seviyodumm olmadı bak şimdi
ya destna nası resim eklicez biliyoı musun ya da nereye bakim ben ekleme konusunda ?
ayyy bugün hiçbir işim yok kendime uğraşacak iş bulmam lazım yoksa iyice tembelleşeceğim yaaaaaaa
tek başıma başa çıkabilirim inşallah annem k.valdem en çok 1 hafta 10 gün yanımda kalırlar
ay bak melek dedim aklıma geldi isim arayan kızlarr MELEK bence çok güzel bir isim bi
yaaa ben daha bebenin tekstil ürünlerini yıkamadım ama makineyi doldurmuyo ki minnacık şeyler bi de battaniyenin etiketinde elde sabunda yıkayın diyooo
yıkamasam mı acep
selam güzeller beni merakedip soran herkese cok teşekkürlerr .. çok şükür bende oğlumda cok iyiyiz minik oğlum gecen hafta 32 nci haftasındayken 2kg 41 cm olmus 15 günde bir gidioz artık doktora normal doğumla gelecekmişinş bebişim herşey yolundaaa anlıycanız bebişimin odasını bitirdim dünde tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim birazdan bi iki ufak şey için alışverişe cıkıcam umarım sizdede hersey yolundadırrrr..
of ben de üşeniyorum işte yıkamaya elde de olmaz ki ya benm bi arkadaşım elde çamaşır yıkadığı için bebeğini kaybetti ya korkuyorum bennn
kız bu ne testi ben bu testten kusur kalamammmm
canım sigara böreği sarıp atabilirsin ben poğaça falanda koyuyorum çıkarıp fırına atınca yumuşacık oluyor hatta hazır yufkadan gözleme yapıyorum pişirmeden koyuyorum çıkarıp pişirince çıtır çıtır oluyor
bazıları kek yapıp koyuyormuş ama ben hiç denemedim
ramazanda da köfte yapıp koydum gece çıkarıp pişirmesi çok kolay oluyor
meraba kızlar bu gün arkadaşı doğum yaptı o kadar tatlı bi oğlu oldu ki anlatamam. aslında daha 2 haftası vardı normal doğum bekliyodu doktoru izne çıkıcaktı çıkmadan gel alalım yada istersen bekle dedi. beklemeye karar vermişti bu gün doktora kontrole gitti son kez bi bakmışlar doğum başlamış açılma var ama daha yeni. hiç farketmemiş. normali beklersek yarın sabahı bulur bende gidicem hadi git eve eşyalarını alda gel alalım bebişi demişler apar topar eşyalarını alıp gelmiş şimdi bebişi yanında. düşünebiliyomusunuz sabah evden ne için çıktı şimdi nerde. daha vakti var diye hastane çantasını yeni hazırlıyodu ve eksikleride vardı daha dün birlikteydik sen sen ol önceden hazırla herşeyini ne olucağı hiç belli olmuyor diyor. galiba haklı gözüm korktu benim
kızlarr merhaba çok heyecanlıyım kuzenin doğumu başladıı ben ondan daha fenayım 5 cm açılma olmuşş halam yanında hastaneye gidicektim meşhur bi ot varya fatma anamızın eli diyee ona dua okuyup suya koyma görevini bana verdilerr kızlarr 40.haftayı beklemiyor bu bebekler bayramda dediler şimdii oluyorr ayy heyecan bastı beni yaa
ha ha ha, egitimci olunca boyle oluyor di mi? mutlaka her isimden sevmedigin bir ogrenci oluyor. birde yazin ders anlatirken benim kiz tekmelerken sevmedigim ogrencilere bakmamaya calisiyordum, onlara benzemesin diye.delikafadulden
kızlar yaaa bi uyandım bi kalktım ki kilodum baya bi ıslak
acaba dedim ben altıma mı kaçırdım ama hiç idrarada benzemiyooki
su olabilir mi yaaa çok endişeleyim
birde 2-3 gündür bebeğim nerdeyse hiç hareket etmiyor
h
alemsin kız ama doğru ben de bilg ekranına bi bebe fotosu koydum çok şeker ona bakıp duruyorum bebem ona benzesin diee
kız ben bile heyecanlandım
kızlar azcık aceleci oluyormuş ewet
kızlar hepinize günaydın.size bişey soracağım çantasını hazırlayan varsa merak ediyorum,bizim doğum kasım gibi ya şu gecelik mevzusu nasıl olacak uzun kollu kalın bişeymi olmalı pamuklu yani.yada acaba hastanede doğumunda etkisiyle sıcak mı basar acaba ince yarım kollu bişeymi almak lazım.bu konu ile ilgili bir fikri olan varmı.............
:roflol::roflol::roflol: ayy tekmelerken kime bakarsak ona mı benziyooooo :) hemen yakınlara bi ayna koyammm yerimseniben
ozellikle ilk tekmelediginde kime bakarsan ona benzer derler. umarim sen kaynanana bakmiyodun o anda.:roflol::roflol:
saol cnm inşş her şey gönlümüze göre olurrrtest bu canımm inşş ne kadar istiyosan okadar verir rabbim huzrla sağlıkla yaşarsın ailenlee bende direkt resim eklemeyi bilmiyorum ama msj yazıyoruz ya aşağıda eklenti ekle var ordan yüklenebiliyorr ben kaçiyyimm öpüyom sizii
anam ne çok konuşmuşunuz ... daha ben çıkalı 2 saat oldu bee....ama hırs yaptım okudum hepsini :)))
off benim bi sürü işim var ama başlayamıyorum...şu badanacı elimi kolumu bağladı...cuma gelicek neyseki...sonra eşyaları kurucaz..ondan sonra yıkama üütüleme yerleştirme ...daha hastane çantamda da eksikler var... alışveriş de bitmedi...yanlız gitme diyo kociş...kendi de gelemiyo annem de yoktu ... 1 haftadır evdeyim onca iş var ben boş boş oturuyorum deli oldum valla mafoldumben
ebişim valla ben de bazen evdeki trafiği düşününce keşke yalnız kalsam diyorum...bizim iki tarafın da ilk torunu olucak...annem de kayınvalidem de müsaitler allaha şükür...istesem 6 ay bile kalırlar...ama ikisinin tarzı çok farklı evde karşılaştıklarında hele de konu bebek olduğunda inanılmaz gergin bi ortam olucak...eşimle şimdiden bunun derdine düştük...
ben hiçbirinin yıkama talimatına bakmadım valla şekercik... elde yıkama programı var makinada...attım ona battaniyeleri hastaneye götüreceklerimi falan yıkadım...ama etiketleri çok kötü yapmışlar sökünce kıyafet de sökülüyo yeniden dikmek gerekiyo..kesince de dibinde kalıyo biraz. batar mı ki ???
canım yaa nerelerdesin...Şeniz neyseki herşey yolundaymış...
nasıl yaa ?????? :1shok::1shok::1shok: sebep bu muymuş gerçekten ???
neyseki wanna benden önce test krizini çözmüş :)
sigara böreği, paçanga böreği gibi sarılabilen börekler iyi oluyo...bazen bütün yufkadan da yapıyorum kol böreği gibi uzun sarıyorum sonra yufkanın büyüklüğüne göre ikiye ya da 3 e kıvırıyorum ( ay anlatamadım da) .3 tanesi bi tepsiyi dolduruyo...hatta bazen küçük bi borcama da yapıp koyuyorum..yakında pişirmek için ve tabi dolapta yer varsa :)
gözleme, elmalı ponçik gibi minik kurabiyeler de iyi oluyo...
ama bunları nereye sığdırıcaz...daha barbunya da koyucam..
aaa inanmıyorummm.... böyle ani şeyler hiç benlik diil yaa :umursamaz:
canım allah bi avazda kurtarsın ... sen de stres yapma şimdi bi dur allah korusunnn :)
:roflol::roflol::roflol: ayy tekmelerken kime bakarsak ona mı benziyooooo :) hemen yakınlara bi ayna koyammm yerimseniben
canım korkma sakin ol ama ihmal de etme... dr.dan gelince haber ver mutlaka...:Saruboceq:
ayy ben de öyle yaptımmm :roflol::roflol: ama isteye isteye olucak galiba son ultrason görüntüsüne baktım da giderek benzemeye başladı :)))
av boncuk ona ben de karar veremedim...biri diyo hastane çok sıcak oluyo pijamaları niye uzun kollu aldın...biri diyo çok üşüceksin ayağına saf yünden çorap götür...bi tane kısa kollu almıştım ben bi de uzun kollu alıcam galiba....
bu arada benim msj 5 metre olmuştur heralde :)))
ozellikle ilk tekmelediginde kime bakarsan ona benzer derler. umarim sen kaynanana bakmiyodun o anda.:roflol::roflol:
kızlar temmuz, ağustos bebişlerine baktım da 40 haftayı bekleyen yok valla... 35 den sonra pıtır pıtır gelmeye başlamış minnoşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?