2009 Kasm Anneleri

hamilelik güzel ama bi yerden sonra zor geliyo insana
böle özgür özgür kosturup zıplayamıyom nann
ayy bişi olursa diye hareket ediyosun hep
bide son zamanlarda agırlasınca insana koyuyor haa
cabucak zaman gecsede alsak kucagımıza artık herseyi yapmak istiyom
kısıtlanmak istemiyom
halime binlerce sükür rabbim ayy bazen abartıyomuyum diyorum ne zor durumda olanlar var yaa:Saruboceq:

bence de halimize sukur canim. 9 ay yatanlar var, Rabbim sabir versin.

birde 9 ay hamilelik en guzel donem deniyor ya, bence 9 ay stresle geciyor valla. yok test sonuclari, yok bebek kipirdadi mi, derken surekli dusunerek geciyor bu surec. yinede Rabbim'e cok sukur.

saglıklıca alalımda kucagımıza inş. unuturuz bu zamanlarıda :Saruboceq:

kııııız banada zor gelmeye başladı açıkçası.bende özledim koşup zıplamayı.sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyo.hep hareketsiz halsiz bitkin.tabi halimize binlerce kez şükürler olsun ama zor iş vesselam.

5 dk is yapam dedim cosmussunuz yine masallah

kaydirigubbakcemile3
keske rüyalarda gördügümüz gibi olsa anlatilanlar hicte öyle olmadiigni gösteriyo.allah yardimcimiz olsun

sükret lenyynn haline:mymeka:
9 ay boyunca neler cekiyo insanlar bizim yine cok sükür sadece hareket kisitlamasi oluyo..yemeklerden sonra gerilioyoruz okadar...ya 9 ay boyunca yatak istirahati olsaydi napcaktin acep...azcik daha vbekle kizin dogunca beraber atlayip ziplarsaniz delikafadulden

bacım bende artık her sabah uyandığımda ay bebiş niye oynamıyo ay bişeymi oldu demekten yoruldum.çok zor çok.gerçi ultrasona bakılırsa benim bir buçuk ay kaldı.az daha sabır.
doğum yapan arkadaşım var diyoki bugünlerinin tadını çıkar dışarı çıkınca daha zor.ama bence bu daha zor o zaman en azından kucağımızda.

sükrediyom kızz :Saruboceq:
he yaa valla oynarım ben bebişimle cok severim cocuklarla oyun oynamayı
hiö sıkılmam
ama daha sonraa fikrim degişirmi bilmem :uhm:

heee doğru diler arkadaşların dışarı çıkıca içeri sokmaya çaluşusun :roflol::roflol::roflol:

korkama nan ben sağa destek olurum ama nasıl destek orasını bilemem hacı söz veremem yane:roflol::roflol::roflol::roflol:

:mymeka: korkutma nan beni hiç acımıyo falan dee korkmayam :kedi:
sanki kendim bilmiyom haa kolay bişi olmadını kaydirigubbakcemile3

evet öle diyor
o kaa zor deil dimi kızz:kedi:
yok beee rahat olduktan sonra herşey kolay geliyor
heheee bugünlerini özleyeceksin kuzum herşey o zaman kısıtlanıyor yok uyudu dışarı çıkamam yok hasta yok uyuması iş yapamadım valla dışarı çıkınca daha zor
heee doğru diler arkadaşların dışarı çıkıca içeri sokmaya çaluşusun :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:katılıyorum çıtırtım karnımda taşımaya razıyım beee:roflol:

sükrediyom kızz :Saruboceq:
he yaa valla oynarım ben bebişimle cok severim cocuklarla oyun oynamayı
hiö sıkılmam
ama daha sonraa fikrim degişirmi bilmem :uhm:

degismez canim hayatin boyunca doyamayacagin bir sevgi bir mutluluk olucak...

:roflol:

:mymeka: korkutma nan beni hiç acımıyo falan dee korkmayam :kedi:
sanki kendim bilmiyom haa kolay bişi olmadını kaydirigubbakcemile3
hic acimiyo canim beline bir igne vurdurursun ne aci ne bisey...

heee bakun kızlar minik annede bağa katılliimiş karnın da taşımaya razuyuk ama biz yinme akıllanmik bir an önce doğsalar dşiiimm ben:roflol:

ayy allah im kizlar haberleri dinliyomusunuz sel heryeri mahfetmis bir sürü kayip var mafoldumben
annemleri ariyorum onlarinda yagmurdan telefonlari kesilmis aklim hep onlarda yaa

nan bağa şimdi yalan söylememimi istiyon hacı mannağ zorla yalan söletecek bağa :mymeka:

nann sen sezeryan yaptın nereden biliyosun normal doğumun kolay yada zor olduğunu
herkes bağırıyor sancı çekerken falan benim gıkım çıkmadı beee paşa paşa yattım hatta sancı çekerken bi ara felaket uykum geldi varyaaaamirmirmirmirgelip muayene etmese dr.uyurdum bee:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…