yok benimki laf sokmaz zira iki lafın belini kırmışlığımız yoktur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anaaam hayır çıksın inş.kızlarrrr
rüyamda doguruyodum ama fırt diye cıktı valla ne agrı ne sızı ne dikiş bişicik yoktu ayy dedim bu kaa kolaymıs ne korkmusum bilmem diyorum
o arada hala karnımda tepik hissediyorum ayy bitane daha mı var acaba diyorum
o arada uyandım benimki bana msj veriyo ben cıkmadım hala burdayım
bu kadar kolay olacagını sanıyorsan yanılıyorsun diye kaydirigubbakcemile3
inş canım senin de rüyan hayır çıksın inşgecen bende dogurdugumu gordum hayir olsun. Allah'im vakti zamaninda gelsin hepsi insallah.
gecen bende dogurdugumu gordum hayir olsun. Allah'im vakti zamaninda gelsin hepsi insallah.
kenyaaa bacııım Allah senden razı olsun yükledimmm sonunda ehe ehe ben başardım ya inanmıyorum kendimeee çok beceriksizimdir de bilg konusunda ama sen iyi anlattın saol yaa
çok güzel şekercik allah sağlıcakla içinde büyümesini nasip etsin canımkzılar oruç tutmuyodu hani kimse ben öyle biliyom bu topikteee
he bakın bakalım Kasım Annelerinin Bebeklerine Yaptığı Hazırlıklar.. - Sayfa 180 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
nası beşiğimizzz teyzoşlarııı
heee doğru demiş beben okaaa kolay değil :roflol::roflol:kızlarrrr
rüyamda doguruyodum ama fırt diye cıktı valla ne agrı ne sızı ne dikiş bişicik yoktu ayy dedim bu kaa kolaymıs ne korkmusum bilmem diyorum
belli olmaz bunların sağıo solu olabülüde olmaya bülüde:roflol:tabi bacım.ayyyy benimki iyidir hoştur ama çok laf sokar ya.gerçi hamile kalmadan önce küstü o yüzden hamilelikte bişey diyemedi.bakalım torunu olunca değere binecekmiyimkaydirigubbakcemile3
yok benimki laf sokmaz zira iki lafın belini kırmışlığımız yoktur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şekercik aynıymış beşiklerimiz gıııııııı.benimkide yeşili.aldığımızda cinsiyeti belli değildi.
güle güle uyusun bebişin yerim ben onu gıııı.
kız kurulumu kolaymıydı.off benim kociş az sabırsızda
heee doğru demiş beben okaaa kolay değil :roflol::roflol:
hadi yaaa
zaten ben seni bana çok benzetiyom kızkardeşim gibi hissediyom yaaa
zevkimiz de aynı heee
ben en çok mavisini beğendiydim şekerimm
valla bizi msatıcı gelip kurdu ama çok çabuk olmadı kurulumu gene de zaman alıyo kocişin kurcaksa bence bi an evvel kursun canım
gerçi kocişin becerikliyse çabucak kurar
ay canım saol yaaa senin de bebişin inş beşiğinde mışıl mışıl uyurrr
kaydirigubbakcemile5
yuh beee aynı benim kociş gibi 40 yıl aramasa hiç aklına gelmezevet canım ilginç ama oğullarını da aramıyolar :uhm:
o da aramıyo zaten o aramıyosa ben hiç aramam baanee
en son ne zaman konuştum hatırlamıyom valla
wannaaa sen oruç mu tutuyon yoosaamm
valla benim kociş öyle yapsa git ananın yanına o zaman derimkaydirigubbakcemile3kız ben şimdiye kadar hep sustum kociş yüzünden.karı lafı sokuyo sokuyo kocişte diyo o seni düşünüyo.anaaaaam ana oğul kafayı yemişler.ama bundan sonra kociş ağzını açamaz çünküüüüüüü ben haklıyım oda farkında.şimdilik ağzımı hiç açmıyom
sadece bir rüyaydı diyor:jeyyar:kızlarrrr
benimkide iyi hoştur her birşeyi yapar ama sonra yaptıklarıyla övünür bugün bi yaptığını yarın herkesin ağzından dinleyebilirsiniz bende kendi kendime yettiğimi göstermek için hiç bir işime çağırmam:lepi:tabi bacım.ayyyy benimki iyidir hoştur ama çok laf sokar ya.gerçi hamile kalmadan önce küstü o yüzden hamilelikte bişey diyemedi.bakalım torunu olunca değere binecekmiyimkaydirigubbakcemile3
şekercik aynıymış beşiklerimiz gıııııııı.benimkide yeşili.aldığımızda cinsiyeti belli değildi.
güle güle uyusun bebişin yerim ben onu gıııı.
kız kurulumu kolaymıydı.off benim kociş az sabırsızda
bide diyorumki bu kadar kolaysa ne var dogurmaya :)
her sene bitane sırnaşık şey:roflol::roflol:
yuh beee aynı benim kociş gibi 40 yıl aramasa hiç aklına gelmez
valla benim kociş öyle yapsa git ananın yanına o zaman derimkaydirigubbakcemile3
sadece bir rüyaydı diyor:jeyyar:
benimkide iyi hoştur her birşeyi yapar ama sonra yaptıklarıyla övünür bugün bi yaptığını yarın herkesin ağzından dinleyebilirsiniz bende kendi kendime yettiğimi göstermek için hiç bir işime çağırmam:lepi:
kıs kurarken sinirlenip kırmasın sakın:roflol::roflol:
bide diyorumki bu kadar kolaysa ne var dogurmaya :)
rüyalar gerçek olsaaaa hihoyyythihoyyyt
her sene bide doğururdumhihoyyythihoyyyt
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hehe her sene bi tane ohhhhhhkaydirigubbakcemile3
he bak bunu öğrendiğim i,yi oldu daha kolay bakmasıııne demek canım estagfurullah
yalnız o grafik ekle dedikten sonra http yazısı cıkıyorya onu sildikten sonra linki yapıstırırsan link olarak deilde foto olarak cıkar :)
ben yapana kadar 2 gün gecmişti ama ögrendim sonunda kaydirigubbakcemile3
saol krispimmmçok güzel şekercik allah sağlıcakla içinde büyümesini nasip etsin canım
heee doğru demiş beben okaaa kolay değil :roflol::roflol:
belli olmaz bunların sağıo solu olabülüde olmaya bülüde:roflol:
yani daha laf sokma mertebesine bile ulaşamadın z yane ölemi
ay bende ulaşamadım çünkü seviyeyi elden bırakmeyom:roflol:
kociş de bana diyo ki hamilelik sana çok yakıştı hemen bi tene daha bebe yapalım bu doğsun da :))) karşıdan kolay geliyo tabiiiibide diyorumki bu kadar kolaysa ne var dogurmaya :)
ah canım benim sende benim kardeşim gibisiin Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?