2009 Kasm Anneleri

heee bakun kızlar minik annede bağa katılliimiş karnın da taşımaya razuyuk ama biz yinme akıllanmik bir an önce doğsalar dşiiimm ben:roflol:
2 gün enesi bunlara versem prova yapsalar karnımızdaki hiç çıkmasın derler valla:roflol::roflol:
ayy allah im kizlar haberleri dinliyomusunuz sel heryeri mahfetmis bir sürü kayip var mafoldumben
annemleri ariyorum onlarinda yagmurdan telefonlari kesilmis aklim hep onlarda yaa

inş.birşeyleri yoktur canım:Saruboceq:
hayırlı haberler alırsın:Saruboceq:

Off elifsun geçmiş olsun canım yaa kendi doktorlarımız daha iyi herzaman birşeyciği yoktur kuzucuğununda Allaha emanetsiniz ikinizde

Muredam
canım Nice nice yıllaraaaaa sağlıkla mutlulukla vee Tatlı oğluşunla inşallah..Bizimde pazar günüydü evlilik yıldönümümüz eskimiş yafu tam 12 yıl bitti Allahım Nice nice yıllar nasip etsin:)Te böyle neneler dedeler olalım inşallahh..

Wannam
bizdede senin gibi canım diycem yine akşam rahat uyuyorum arada kalkıyorum bazen oda öğlen tekmeliyor genelde yada akşam tv bakarken sonrası uyuyor sanırım..Allaha emanetler..

nan senin doğum kolay geçti diye bunlarınkide kolaymı geçecek herkes senin gibi uykucu değelkidoğumda kestirsinler baksana ödleri pokuna karışiii bunların ben ne normal doğumu kolay derim nede sezeryanı sonuç olarak her ikiside zor bacım
2 gün enesi bunlara versem prova yapsalar karnımızdaki hiç çıkmasın derler valla:roflol::roflol:

inş.birşeyleri yoktur canım:Saruboceq:
hayırlı haberler alırsın:Saruboceq:

heee valla itek neyse daha fazla korkutmayak şunları:roflol::roflol::roflol:

kıs çıtırtı müstakbel misafirlerin daha gelmedi mi yemek yemeye mi gelecek bunlar insan önceden gelir yardım eder bee:roflol:

kısım kolay anlatıyorum kii onlar buna adapte olsunlar doğumları kolay geçsinyerimseniben

dogduklarinda zor ama en azindan gozunun onunde oluyorlar dedigin gibi. simdi kapali kutu.

sükrediyom kızz :Saruboceq:
he yaa valla oynarım ben bebişimle cok severim cocuklarla oyun oynamayı
hiö sıkılmam
ama daha sonraa fikrim degişirmi bilmem :uhm:

valla ilk gunler sadece emzir, temizle,uyut vs.. geciyor. insanlar gelip seviyor acikinca, altini pisletince, uykusu gelince al annesi diyorlar. sen sil bastan yapiyorsun, yani pek birseye vakit kalmiyor.kaydirigubbakcemile3

biraz buyuyup akillari azcik erince daha rahat oluyor. o zaman kos oyna eglen.opuyorumnanaktan

yuhhh, sanci cekerken nasil uykun geldi kizim.

ulastim simdi annemlere iyilermis cok sükür sabahtan beri ariyodum telefonlari aciliyodu ses gelmiyodu bana annem diyo bizde hic telefon calmadi.-tatlicadiarzu-.
neyseki iyiler ama gökyüzü simsiyah diyo yüksek ihtimal bugecede oraya yagacak..zaten meteorolojide ayni seyi söylüyo..kazasiz belasiz atlatirlar insalalh:çok üzgünüm:

[Wannam[/COLOR] bizdede senin gibi canım diycem yine akşam rahat uyuyorum arada kalkıyorum bazen oda öğlen tekmeliyor genelde yada akşam tv bakarken sonrası uyuyor sanırım..Allaha emanetler..

[/B]

bizim kizlar cok uslu olucak nazlim insallah. baksana simdiden ne zaman uyumalari gerektigini biliyorlar.opuyorumnanaktan

hadi gozun aydin. aklina kotu seyler getirme.

bacım sen ne güzel rahatlatıyon yaaa opuyorumnanaktan

haklısın herseyleri bebişlere göre ayarlıcaz

Allah korusun Elifcim annenleri ve tüm vatandaşlarımızı ..Dün akşam İzmirde aynıydı nasıl yıldırımlar arka arkaya zaten ürperiyorum tam oldum Allahtan eşim gelmişti ..
Allahım hepsinin yardımcısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

bizim kizlar cok uslu olucak nazlim insallah. baksana simdiden ne zaman uyumalari gerektigini biliyorlar.opuyorumnanaktan
İnşallahhhhh canım abisine benzesin bu konuda zira Doğam çok usluydu ne uyku düzeni ne yemesi ne içmesi hiç çekmedim inşallah kızımızda onun gibi olur..
Yağmurumuzda Nazımızda uslu uslu gelsinler uslu olsunlar inşallah :Saruboceq:

Yorulmuşum ya kendi işlerimi halledemiyorum ama yeğenleri çıkardım aradan bir teyze ve yenge olarak görevlerim tamamdır üniversite hediyeleri işlerine yarabilecek birçok şeyi aldım sıra artık bizde ama çarşı pazar yoruyor ara ara mola verdirdim ...Ve hep dedim Allahım güç kuvvet kendi işlerimizide bitirmeyi nasip et..

Şu 35 haftadan sonra doğum gerçekten doğru bende bakıyorum diğer annelerin konularına geçmişe hepsi 35 haftadan sonra doğuma başlıyorlar Hayırlısı Allahtan opuyorumnanaktan

benimkide seninki gibi rahat gecse bari
masallah

sen masallah büyüttün bitanesini
özlemişssindir bebek kokusunu iyice
saglıklı olsunlarda gerisi bi sekilde halledilir
bende bebişleri karsıdan cok severim mıncıklarım aglarsa al annesi diye direk veririm
simdi sıra bizimkilerde kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız bende uzun zmandır cerini okudum cerinin yaşadıklarını gayet iyi anlıyorum. bende aynı şeyleri yaşadım çok tırstım agladım yanımda kimse yoktu acile yanıma kimseyi almıyorlar düşünün o psikolojiyi...mureda allah razı olsun bacım ses çıkmazsa benden hemen sen merak ediyorsun sagolasın..cnm annemler geldi kardeşlerimden bilg alıp yazma fırsatım olmadı zaten iş falanda vardı bu arada bebk odamız geldi haftaya kıyafetlerini yıkayıp dolaba yerleştirecegiz.durumlar böyle..yarın kurutma makinamız geliyor artık çamaşırları asma kurulama çogu kezde ütüleme derdim fazla olmayacak.sagolsun kayın pederim aldı.yeni heberler varmı umarım herkes iyidir..bende yeniden sıvı geldi bugün şimdi korkumdan ayaklarımı uzatıp yatıyorum.yarın doktoruma kontrole gidecem zaten anlatacagım olanları tekrar..kendinize iyi bakın..

kıs çıtırtı müstakbel misafirlerin daha gelmedi mi yemek yemeye mi gelecek bunlar insan önceden gelir yardım eder bee:roflol:
nan ben sağa seviyelik dedim demi tam ezanın dibinde gelir yemeğini yer çayını içer kalkar bu kadar
kısım kolay anlatıyorum kii onlar buna adapte olsunlar doğumları kolay geçsinyerimseniben
nan doğumları zor geçerse doğum sırasında hep sağa içten kızacaklar itek bizi tuzağa düşürdü diye o zaman ayvayı yedin hacı:roflol::roflol:
taam söleme nann :dilcikar:
istesende sölemem zatiiii:roflol::roflol:

eee hadi gözünaydın
bende sabah telefeon açmış annem ben duymadım mrakta kalmış anacım selemi kapıldınız deyüüüüü:roflol::roflol:

slm kızlar ben geldüm a.s.
anaam beni bu ayaklar taşımıyo artık yaa mafoldumben iki dolaşmaklan bu kadar nasıl yoruldum annamadımm mafoldumben
şimdikte akşam için hazırlancaam zemuszemus kocişim yemeğe götürcek benii ama gene onun telefonu hiç susmucak ve bende deli olcamm klava:
bu arada hepinize çok teşekkür ederiimm opuyorumnanaktan

inş. canım içini ferah tut sen bişicik olmaz :Saruboceq:

hoşgeldin mavişcimm opuyorumnanaktan geçmiş olsun cnmm yaa tekrarlıyo demekki cnm yorma kendinii dr.a sor yarın :kedi:
kurutma makinası almayı bende kafaya koydum bakalım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…