kizim, senin aldigin kilolari vermek icin hastaneden cikana kadar vaktin var. yoksa kaynananin dilinden kurtulamazsin sen.delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 O telefon dediğiniz benim kumam kumam yıllardırrrrrrrnaniknanik
kardeşcağzımmm söylemiyim şimdi herkes hamile canınız çeker hamur işi yapçaktım kociş istiyodu ne zamandır da onu diyorum koydum fırına dieeee
kardeşcağzımmm söylemiyim şimdi herkes hamile canınız çeker hamur işi yapçaktım kociş istiyodu ne zamandır da onu diyorum koydum fırına dieeee
vala az kaldı bacım benim. Şeniz Şeniz
açtıydım ama anlamadım ben faceden bişi yaaaşekercik canımın içi senin face yokmu gııııı
:roflol::roflol: katılıyorumm :roflol::roflol:
Ben kaçtım kızlaar kociş geliyomuş byby opuyorumnanaktan
hee gıı süslencem yaavv zemuszemuszemuszemus
ellerine sağlıkk bu arada çok tatlısın cnmmmm inceciksinn maşallahhh kaydirigubbakcemile5
nazlıımm ne geldi aklımaa :roflol:
benim kociş ilk evlendiğimizde dedikii nasılsa 9Eylül izmirin kurtuluşu alcam seni götürcem kordonaa bedavaya eğlence,fener alayları,havai fişeklerr falan delikafadulden
ama yazıkk hayalleri boşa gittii hiçbir evlilik yıldönümüzde izmirde olmak nasip olmadıı :roflol: bu kutlamalarda hiç bedavaya gelemedii :roflol::roflol:
kız ne hamuru ben anlamadım.eline sağlık.
ayyy canım ya ben bayıldım çok güzelmiş.burdan sonra orası ilaç gibi gelecek valla.
canım ya çok kalabalıktır gitme boşver.hem çok yorulursunŞeniz
Canımmm opuyorumnanaktancanım benm sağol yaaaa hepimiz hamaratız biz bu topikteeee beceriksiz mi var ayol hıı???
valla sevgi yumağı olduk iice:)))
ne güzel ya siz de olmasanız kafayı yerdim ben ay bebek normal mi acaba ay bebek nasıl acaba der dururdum şimdi ordan burdan konua konuşa zman geçiyo ne çok şey paylaşıyoruz yaaa ne sağlam arkadaşlıklar kurdukkk
canım benim o senin tatlılığınnnn
ama beni önceden tanıyan herkes sanki birden şişmişsin çok kilo almışsın diyooo
he ıuyanık geçinmiş amaaaaa olmamışşşş:)=))
he kızzz sen bi doğur da selametle arkadan biz yetişiriz sanaaaa
açtıydım ama anlamadım ben faceden bişi yaaa
dondurdum hesabımııı
azcık teknoloji özürlüyümmm
hadi iyi eğlencelerrr
ellerine sağlık bacım benim.nede düşünceli yerim seni
anacim hamuru ne yaptinda koydun firina. pogacami, borek mi? hamuru yogurup atmadin herhal, acil buraya donmek icin.:roflol:
bende kocasini telefonla paylasanlardanim. valla adam beni unutur bir yerlede, telefonunu unutmaz.:roflol:
vay uyanık enişte vayyy :roflol::roflol::roflol:
ama bir gün nasip olur alırsın Egeyide bilirsin nasılda çoşkulu kutlanır gözlerini açar kocaman kocaman izler Türk yıldızlarını oda kaydirigubbakcemile3
Ama olsun varsın bak ne diycem selam söyle eşined deki " Nazlı tüm İzmirin evlilik yıldönümüzü kutladığını bu gece bizim için şenlik yapılacağını söyledi " naniknanik
Gitmem tatlım merak etme sen..Ama varyaaa buraya gelirsen ne kadar güzel olurrrrrr bebişler yaştaş biz zaten hertürlü yardıma açığız yabancılık çektirmeyiz zaten hemencik alışırsın inşallah vardır kısmetinde buraya gelmek :Saruboceq::Saruboceq:
Canımmm opuyorumnanaktan
Çok şükür inşallah sonrasındada ne yediriyorsunuz ne giydi dişi çıktı ay konuştu teyzesiiii deyip geçireceğiz vakti bu kadar çok kalamayız biliyorum ama olsun varsın birbirimizi hiç habersiz bırakmayalım kaydirigubbakcemile5
ayy evet yaaaa biz gene yazarız birbirimize burdannnvay uyanık enişte vayyy :roflol::roflol::roflol:
ama bir gün nasip olur alırsın Egeyide bilirsin nasılda çoşkulu kutlanır gözlerini açar kocaman kocaman izler Türk yıldızlarını oda kaydirigubbakcemile3
Ama olsun varsın bak ne diycem selam söyle eşined deki " Nazlı tüm İzmirin evlilik yıldönümüzü kutladığını bu gece bizim için şenlik yapılacağını söyledi " naniknanik
Gitmem tatlım merak etme sen..Ama varyaaa buraya gelirsen ne kadar güzel olurrrrrr bebişler yaştaş biz zaten hertürlü yardıma açığız yabancılık çektirmeyiz zaten hemencik alışırsın inşallah vardır kısmetinde buraya gelmek :Saruboceq::Saruboceq:
Canımmm opuyorumnanaktan
Çok şükür inşallah sonrasındada ne yediriyorsunuz ne giydi dişi çıktı ay konuştu teyzesiiii deyip geçireceğiz vakti bu kadar çok kalamayız biliyorum ama olsun varsın birbirimizi hiç habersiz bırakmayalım kaydirigubbakcemile5
he ya yetişin bana.bacım bide ultrasonda daha erken görünüyo düşün yani.
ayy evet yaaaa biz gene yazarız birbirimize burdannn
bırakmayızzz
bizimgibi topik mi var ayoll
amaan sen gene de çok düşünme emii
düşünürsen korkarsınnn
canlarım ben çıkıyorum yancak valla
kociş de çok acıkmışşş
kızar bana sonraaaaaa
öpüyom hepinizi
ben pek girmiyorum akşamları
ama aklım sizde kalıyooo
hadi şekerlerim
kendinize de mini k şekerlerinize de ii bakın
öptümmm
Tamamdır canım kolay gelsin sanada..Çok öperim görüşürüz Şeniz Şeniz Şenizben gidip mutfagi topliyim. tam 8'de tv basinda olmam gerek. yaprak dokumu ozetsiz bu gece.
ayyy canım ya ne güzel olur valla.ay canımsın yaaaaaŞeniz
kıslarrrr men geldimmm napyonussssss
izne ayrılmama sayılı günler kala işyerinde o kadarr stresli günler geçiriyorumki tarif edemem ya mafoldumben
hayırlısıyla bayramdan sonra huzura ermek istiyorum evimdeee opuyorumnanaktan
Tamamdır canım kolay gelsin sanada..Çok öperim görüşürüz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz İnşallah olur birgün :Saruboceq::Saruboceq:
Bende mutfağa yol alıyorum hepinizi kocaman kocaman öperim..:1hug: a.s.
görüşürüz canım hayırlı iftarlar Dilmuhum gitmeden yazayım dedim günümüz aynı hiç korkma sen elele gideriz doğuma aklıma geldikçe gülerim bu lafa şimdi
Öptüm canlarım a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?