sanki orucluyum haaa o kaaa acıktımki annatamamm
ay cerin mi geldi merak ettim yawww
biz neciyik nannn:mymeka:aaaaaaa kşmsecikler yoooook
biz neciyik nannn:mymeka:
hoşgeldin karakızım biraz daha sabır tatlım kendine dikkat etmelisin kuzummm durunun sana ihtiyacı varrr senin için yapabileceğimiz bişi varsa biz burdayız cnmherkese merhaba canlarım giremiyorum birkaçgündür dün banyo kapısının önünde düşüp bayılmışım nedenini bilmiyorum birdenbire yığılıp kalmışım eşim beni o yğzden bebişimin yanıma götürmüyo kendini toparla öyle götüreceğim dedi ama ben dünden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum
ama kızımın durumu iyiymiş arkadaşlar dr çok güzel şeyler söylemiş kocişime bebeğim solunum cihazlarına bağlı değil oksijeni küvezde kendi kendine alıyo yavruşum hala yoğun bakımda ama olsun anne sütünü alıyomuş beslenmesi gayet iyiymiş allahın izni ile yavrumu sağlıcakla kucağıma alacağım
hepinizden allah tek tek razı olsun arkadaşlar
hoşgeldin cnm nerelerdeydin sen bakimmm?????edoşşşşşşşşşşş ben geldimmmm
geçmiş olsun şekercim yaa zor olmalı:çok üzgünüm:slm kızlar ben gene kaçtım geldim kociş uyudu kaldı koltukta
ben de sıkıldımmmm
azcık ağrım oldu akşamüstü
hemoroit gene çıkmış yaaaa artık moralim bozuluyor kaç gündür gitmedi başımdan meret
ama ben geldiğimde sen yoktun kuzum
herkese merhaba canlarım giremiyorum birkaçgündür dün banyo kapısının önünde düşüp bayılmışım nedenini bilmiyorum birdenbire yığılıp kalmışım eşim beni o yğzden bebişimin yanıma götürmüyo kendini toparla öyle götüreceğim dedi ama ben dünden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum
ama kızımın durumu iyiymiş arkadaşlar dr çok güzel şeyler söylemiş kocişime bebeğim solunum cihazlarına bağlı değil oksijeni küvezde kendi kendine alıyo yavruşum hala yoğun bakımda ama olsun anne sütünü alıyomuş beslenmesi gayet iyiymiş allahın izni ile yavrumu sağlıcakla kucağıma alacağım
edoşşşşşşşşşşş ben geldimmmm
slm kızlar ben gene kaçtım geldim kociş uyudu kaldı koltukta
ben de sıkıldımmmm
azcık ağrım oldu akşamüstü
hemoroit gene çıkmış yaaaa artık moralim bozuluyor kaç gündür gitmedi başımdan meret
yaprak dökümünü mü islio herkeşşşşşşş nirdesinizzz
herkese merhaba canlarım giremiyorum birkaçgündür dün banyo kapısının önünde düşüp bayılmışım nedenini bilmiyorum birdenbire yığılıp kalmışım eşim beni o yğzden bebişimin yanıma götürmüyo kendini toparla öyle götüreceğim dedi ama ben dünden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum
edoşşşşşşşşşşş ben geldimmmm
yok nan ben semiyom o diziyi favorim elveda rumeli ve canım ailemyaprak dökümünü mü islio herkeşşşşşşş nirdesinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?