2009 Kasm Anneleri

herkese merhaba canlarım giremiyorum birkaçgündür dün banyo kapısının önünde düşüp bayılmışım nedenini bilmiyorum birdenbire yığılıp kalmışım eşim beni o yğzden bebişimin yanıma götürmüyo kendini toparla öyle götüreceğim dedi ama ben dünden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum
ama kızımın durumu iyiymiş arkadaşlar dr çok güzel şeyler söylemiş kocişime bebeğim solunum cihazlarına bağlı değil oksijeni küvezde kendi kendine alıyo yavruşum hala yoğun bakımda ama olsun anne sütünü alıyomuş beslenmesi gayet iyiymiş allahın izni ile yavrumu sağlıcakla kucağıma alacağım
hepinizden allah tek tek razı olsun arkadaşlar

slm kızlar ben gene kaçtım geldim kociş uyudu kaldı koltukta
ben de sıkıldımmmm

azcık ağrım oldu akşamüstü
hemoroit gene çıkmış yaaaa artık moralim bozuluyor kaç gündür gitmedi başımdan meret

karakızzz tatlım dikkatli ol bitanemmm sen en kısa zamanda bomba gibi olucannn kii duru nazımızı tontiş tontiş sağlıklı olarak küvezden çıkarıp şefkatli kucağına alcan inş tatlımmmm opuyorumnanaktan

hoşgeldin karakızım biraz daha sabır tatlım kendine dikkat etmelisin kuzummm durunun sana ihtiyacı varrr senin için yapabileceğimiz bişi varsa biz burdayız cnm
edoşşşşşşşşşşş ben geldimmmm
hoşgeldin cnm nerelerdeydin sen bakimmm?????
geçmiş olsun şekercim yaa zor olmalı:çok üzgünüm:

karakızımm cnm geçmiş olsun moralini yüksek tut,kendini yorucak bişey yapma cnmmm opuyorumnanaktan duru nazımızı sağlıkla kucaklıcaksın annesii baak maşallah herşey yolundaa :Saruboceq:

nerdesin gülüm sen yaaa çok özledimm Şeniz

ayy şekercik geçmedi o daha yaaa :kedi:

karakızım çok yıprattın kendini biraz toparlamaya çalış çok zor ama bunu kızın için yapmak zorundasın... tansiyonunu bi ölçseydin ya belki düşmüştür. beslenmene dikkatet canm hastanelerde iyi beslenemedin mi acaba? keşke bi dr a gitseydin...
durumuza çok sevindim hadş gözünaydın bak kızın düzelmiş artık dert etme sen de bi an önce düzel de kızın annesini güzel ve güçlü görsün dimiii
afern durunazımıza bak demek ciğerleri de gelişmiş artıkkk
cnım nolur toparla kendiniii

hoşgeldinn seni bugün kartanesi çok sordu merak etmişşş

canım herşeyin ilacı zaman zamanla herşey çok güzel olucak bak görüceksin durucukta çok iyiymiş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…