falla canımızdan can kopacak elbette kolay diil kıs korkutsanız da korkutmasanız da doorcazz mecburrrnan senin doğum kolay geçti diye bunlarınkide kolaymı geçecek herkes senin gibi uykucu değelkidoğumda kestirsinler baksana ödleri pokuna karışiii bunların ben ne normal doğumu kolay derim nede sezeryanı sonuç olarak her ikiside zor bacım
heee valla itek neyse daha fazla korkutmayak şunları:roflol::roflol::roflol:
İnşallahhhhh canım abisine benzesin bu konuda zira Doğam çok usluydu ne uyku düzeni ne yemesi ne içmesi hiç çekmedim inşallah kızımızda onun gibi olur..
Yağmurumuzda Nazımızda uslu uslu gelsinler uslu olsunlar inşallah :Saruboceq:
Yorulmuşum ya kendi işlerimi halledemiyorum ama yeğenleri çıkardım aradan bir teyze ve yenge olarak görevlerim tamamdır üniversite hediyeleri işlerine yarabilecek birçok şeyi aldım sıra artık bizde ama çarşı pazar yoruyor ara ara mola verdirdim ...Ve hep dedim Allahım güç kuvvet kendi işlerimizide bitirmeyi nasip et..
Şu 35 haftadan sonra doğum gerçekten doğru bende bakıyorum diğer annelerin konularına geçmişe hepsi 35 haftadan sonra doğuma başlıyorlar Hayırlısı Allahtan opuyorumnanaktan
slm kızlar ben geldüm a.s.
anaam beni bu ayaklar taşımıyo artık yaa mafoldumben iki dolaşmaklan bu kadar nasıl yoruldum annamadımm mafoldumben
şimdikte akşam için hazırlancaam zemuszemus kocişim yemeğe götürcek benii ama gene onun telefonu hiç susmucak ve bende deli olcammklava:
bu arada hepinize çok teşekkür ederiimm opuyorumnanaktan
nan kaçak karu nerdesin çatlak eyice koyverdin sen haaa bak alırım façanı aşağı delürtme beni
bu arada nice mutlu senelere datlum allahım bebeişinizi size bağışlasın birlikte uzuuuuuuu seneler diliyom bebem allah ağzınızın tadını heç bozmasın :Saruboceq::Saruboceq:
falla canımızdan can kopacak elbette kolay diil kıs korkutsanız da korkutmasanız da doorcazz mecburrr
ayy çıtırtıım haklısın eccük ihmal ettim aaa :kedi: ama bu hafta bölee doluyum kaydirigubbakcemile3
çok sağol cnm beniimm allah razı olsunn :Saruboceq: hiç birimizi ayırmasın :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız bende uzun zmandır cerini okudum cerinin yaşadıklarını gayet iyi anlıyorum. bende aynı şeyleri yaşadım çok tırstım agladım yanımda kimse yoktu acile yanıma kimseyi almıyorlar düşünün o psikolojiyi...mureda allah razı olsun bacım ses çıkmazsa benden hemen sen merak ediyorsun sagolasın..cnm annemler geldi kardeşlerimden bilg alıp yazma fırsatım olmadı zaten iş falanda vardı bu arada bebk odamız geldi haftaya kıyafetlerini yıkayıp dolaba yerleştirecegiz.durumlar böyle..yarın kurutma makinamız geliyor artık çamaşırları asma kurulama çogu kezde ütüleme derdim fazla olmayacak.sagolsun kayın pederim aldı.yeni heberler varmı umarım herkes iyidir..bende yeniden sıvı geldi bugün şimdi korkumdan ayaklarımı uzatıp yatıyorum.yarın doktoruma kontrole gidecem zaten anlatacagım olanları tekrar..kendinize iyi bakın..
anaam beni bu ayaklar taşımıyo artık yaa mafoldumben iki dolaşmaklan bu kadar nasıl yoruldum annamadımm mafoldumben
şimdikte akşam için hazırlancaam zemuszemus kocişim yemeğe götürcek benii ama gene onun telefonu hiç susmucak ve bende deli olcammklava:
benim oglusda 6 ayliktan sonra sabaha kadar misil misil uyumustuk, tabiki bir sikintisi olmadigi takdirde. dedigin gibi insallah prenseslerimizde bu konuda abilerine ceker, bize cektirmez.kaydirigubbakcemile3
su erken dogumlari okumayin ya. kafayi yiycem ben. londraya 36. hafta ucuyorum kismetse. Allah'im oraya kadar dayansin, ondan sonra isterse gittigim gece gelsin prenses diyorum.
sen masallah büyüttün bitanesini
özlemişssindir bebek kokusunu iyice
saglıklı olsunlarda gerisi bi sekilde halledilir
bende bebişleri karsıdan cok severim mıncıklarım aglarsa al annesi diye direk veririm
simdi sıra bizimkilerde kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız bende uzun zmandır cerini okudum cerinin yaşadıklarını gayet iyi anlıyorum. bende aynı şeyleri yaşadım çok tırstım agladım yanımda kimse yoktu acile yanıma kimseyi almıyorlar düşünün o psikolojiyi...mureda allah razı olsun bacım ses çıkmazsa benden hemen sen merak ediyorsun sagolasın..cnm annemler geldi kardeşlerimden bilg alıp yazma fırsatım olmadı zaten iş falanda vardı bu arada bebk odamız geldi haftaya kıyafetlerini yıkayıp dolaba yerleştirecegiz.durumlar böyle..yarın kurutma makinamız geliyor artık çamaşırları asma kurulama çogu kezde ütüleme derdim fazla olmayacak.sagolsun kayın pederim aldı.yeni heberler varmı umarım herkes iyidir..bende yeniden sıvı geldi bugün şimdi korkumdan ayaklarımı uzatıp yatıyorum.yarın doktoruma kontrole gidecem zaten anlatacagım olanları tekrar..kendinize iyi bakın..
Edamm özlemişim birtanem seni çok tbrk ederim yeniden uzun uzunnn yıllar diliyorum size eşinede çok selamlar
:ecrin_bebek:
nazlım ne zaman -dır denk gelemiyoduk özledim gııııı
edoş nerdesin sen bakem
sağol nazlımm çok teşekkürlerr Şeniz
bende özledim valla nazlımm opuyorumnanaktan iki gündür bakamıyorum aklım hep burda yaa kaydirigubbakcemile3
ama yarın ve öbür günde pek giremicem :kedi::kedi:
Haklısın wannam okumamak lazım birde daha kötü konular var Rabbim hepimizi okusun geçen ağlayarak çıktım ister istemez kafasına takıyor insan en iyisi uzak durmak bu tarz konulardan ve yatıp kalkıp dua etmek hayırlısı dilemek..
Dayanacak inşallah canım Nazımız üzmeyecek tatlı annesini :Saruboceq::Saruboceq:
Canımmm bende çok özlemişim seni geçen bir ara yazdım sana denk gelemedik yine Nasılsın cnm benim herkez bir telaş görüyorsun ama sıra Eylül annelerinin azıcık daha sakinlesek diyorum dimi ama biz ekimde düşünmeye başlayalımkaydirigubbakcemile3
Şeniz Şeniz Şeniz
Kıyamam sana olsun varsın günlerin bak ne güzel geçiyor bende bi bakıyorum azıcık hadii birşey çıkıyor yine kaçıyorum ya birileri geliyor ya mecbur çıkıyoruz dışarı sağlık olsunda ..Kalplerimiz bir nasılsa toparlanırız bir araya geliriz hepimizopuyorumnanaktanÖpim en tatlısından Şeniz
nazlı ve wanne sagolun.bebegin suyu degil denildi ama başka birşeyde bulamadılar..yani enfeksiyon idrar yollarında sıkıntı yok ve devam etti bu durum.yarın soracam doktoruma..
nazlı ve wanne sagolun.bebegin suyu degil denildi ama başka birşeyde bulamadılar..yani enfeksiyon idrar yollarında sıkıntı yok ve devam etti bu durum.yarın soracam doktoruma..
telefon olayina hasta oluyorum. esiminde surekli calar, iki laf edemeyiz.klava:
neyse, size iyi eglenceler.opuyorumnanaktan.
ay canımın içi iyiyim şükür.sen nasılsın.ayyy oğlunu gördüm maşallah çok yakışıklı allah bağışlasın
Aman mavişim bebeğin suyu olmasın zaten henüz erken...Ara ara akıntı fazlalşıyor böyle bir durumda olabilir umarımda öyledir canım zira doktorunda değil demiş rahat olsun için kaydirigubbakcemile5nazlı ve wanne sagolun.bebegin suyu degil denildi ama başka birşeyde bulamadılar..yani enfeksiyon idrar yollarında sıkıntı yok ve devam etti bu durum.yarın soracam doktoruma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?