2009 Kasm Anneleri

falla canımızdan can kopacak elbette kolay diil kıs korkutsanız da korkutmasanız da doorcazz mecburrr

benim oglusda 6 ayliktan sonra sabaha kadar misil misil uyumustuk, tabiki bir sikintisi olmadigi takdirde. dedigin gibi insallah prenseslerimizde bu konuda abilerine ceker, bize cektirmez.kaydirigubbakcemile3

su erken dogumlari okumayin ya. kafayi yiycem ben. londraya 36. hafta ucuyorum kismetse. Allah'im oraya kadar dayansin, ondan sonra isterse gittigim gece gelsin prenses diyorum.

nan kaçak karu nerdesin çatlak eyice koyverdin sen haaa bak alırım façanı aşağı delürtme beni

bu arada nice mutlu senelere datlum allahım bebeişinizi size bağışlasın birlikte uzuuuuuuu seneler diliyom bebem allah ağzınızın tadını heç bozmasın :Saruboceq::Saruboceq:

ayy çıtırtıım haklısın eccük ihmal ettim aaa :kedi: ama bu hafta bölee doluyum kaydirigubbakcemile3
çok sağol cnm beniimm allah razı olsunn :Saruboceq: hiç birimizi ayırmasın :Saruboceq:

falla canımızdan can kopacak elbette kolay diil kıs korkutsanız da korkutmasanız da doorcazz mecburrr

tabi kız bi bedenden küçük bi beden daha çıkıyo anam millet doğurduda sizmi doğuramayacanız o kaada korkmayın sizin neniz eksikmişi bakem hatta fazlanız bilem var korkmayın hacılar ucunde şiriiiiinmi şirriiiinn bebeler var hem onları görünce acısı bilem gelmiyo vallaa.sa.s

ayy çıtırtıım haklısın eccük ihmal ettim aaa :kedi: ama bu hafta bölee doluyum kaydirigubbakcemile3
çok sağol cnm beniimm allah razı olsunn :Saruboceq: hiç birimizi ayırmasın :Saruboceq:

amin aminnn canım cümlemizin
bak bu akşamda idare ediyom seni oğa göre ŞenizŞeniz

Canım yaa sorulup sorulmamayı dert etme sakın hepimiz için geçerli bu..Ne güzel seninde hazırlıklar hızla ilerliyor güle güle kullanın Mavişim bütün aldıklarınızı yaptıklarınızı sağlıkla kullanmak nasip olsun..Dinlen canım olabildiğince yorma kendini ve ayakta kalma sakın Allaha emanetsinn

Edamm özlemişim birtanem seni çok tbrk ederim yeniden uzun uzunnn yıllar diliyorum size eşinede çok selamlar
:ecrin_bebek:

Haklısın wannam okumamak lazım birde daha kötü konular var Rabbim hepimizi okusun geçen ağlayarak çıktım ister istemez kafasına takıyor insan en iyisi uzak durmak bu tarz konulardan ve yatıp kalkıp dua etmek hayırlısı dilemek..

Dayanacak inşallah canım Nazımız üzmeyecek tatlı annesini :Saruboceq::Saruboceq:

hemde nasil ozledim. bu kadar ara verince insan acayip ozluyor. esim bile ilkinde bu kadar heyecanli degildi. hayirlisiyla dogsun neler yapicam kizimla diyip duruyor.

gecmis olsun canim. bir sure yoktum, sivi geldi derken bebegin suyundan mi geliyor?

Edamm özlemişim birtanem seni çok tbrk ederim yeniden uzun uzunnn yıllar diliyorum size eşinede çok selamlar
:ecrin_bebek:

sağol nazlımm çok teşekkürlerr Şeniz
bende özledim valla nazlımm opuyorumnanaktan iki gündür bakamıyorum aklım hep burda yaa kaydirigubbakcemile3
ama yarın ve öbür günde pek giremicem :kedi::kedi:

muredam evlilik yıldönümüz kutlu olsun bende yeni farkettim görümcemde var zaten kurutma makinası evde kurutmak zor oluyor kışın o yüzden çok rahat etti görümcem banada almışlar.neyse bana müsade kayınvalidemler gelecek ymege sofrayı kurmaya yardım edeyim annemlere..

nazlım ne zaman -dır denk gelemiyoduk özledim gııııı

edoş nerdesin sen bakem

Canımmm bende çok özlemişim seni geçen bir ara yazdım sana denk gelemedik yine Nasılsın cnm benim herkez bir telaş görüyorsun ama sıra Eylül annelerinin azıcık daha sakinlesek diyorum dimi ama biz ekimde düşünmeye başlayalımkaydirigubbakcemile3
Şeniz Şeniz Şeniz

sağol nazlımm çok teşekkürlerr Şeniz
bende özledim valla nazlımm opuyorumnanaktan iki gündür bakamıyorum aklım hep burda yaa kaydirigubbakcemile3
ama yarın ve öbür günde pek giremicem :kedi::kedi:

Kıyamam sana olsun varsın günlerin bak ne güzel geçiyor bende bi bakıyorum azıcık hadii birşey çıkıyor yine kaçıyorum ya birileri geliyor ya mecbur çıkıyoruz dışarı sağlık olsunda ..Kalplerimiz bir nasılsa toparlanırız bir araya geliriz hepimizopuyorumnanaktanÖpim en tatlısından Şeniz

telefon olayina hasta oluyorum. esiminde surekli calar, iki laf edemeyiz.klava:

neyse, size iyi eglenceler.opuyorumnanaktan

ben hamile kaldigimdan beri uzucu hikayeleri okumamaya calisiyorum. insan ister istemez etkileniyor.

Insallah dayanir minik kuzum.

ay canımın içi iyiyim şükür.sen nasılsın.ayyy oğlunu gördüm maşallah çok yakışıklı allah bağışlasın

nazlı ve wanne sagolun.bebegin suyu degil denildi ama başka birşeyde bulamadılar..yani enfeksiyon idrar yollarında sıkıntı yok ve devam etti bu durum.yarın soracam doktoruma..

ay canımın içi iyiyim şükür.sen nasılsın.ayyy oğlunu gördüm maşallah çok yakışıklı allah bağışlasın

Canımsınnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sağol teyzesi opuyorumnanaktan Bizlerde iyiyiz çok şükür gelip gidip yapılanlara bakıp ayyy Nazlı hadi kalk artık diyorum kendime kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Onun dışında bayram öncesi yada sonrası kontrole gideceğiz çok şükür yaramaz bir durum yok Şeniz
nazlı ve wanne sagolun.bebegin suyu degil denildi ama başka birşeyde bulamadılar..yani enfeksiyon idrar yollarında sıkıntı yok ve devam etti bu durum.yarın soracam doktoruma..
Aman mavişim bebeğin suyu olmasın zaten henüz erken...Ara ara akıntı fazlalşıyor böyle bir durumda olabilir umarımda öyledir canım zira doktorunda değil demiş rahat olsun için kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…