canım geçmiş olsun.kız mantar fala olmasın
aynen wannacım yaaa yeminle kıracam o telefonu bigün o olcakk kötükedihüsokötükedihüso
Canımsınnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sağol teyzesi opuyorumnanaktan Bizlerde iyiyiz çok şükür gelip gidip yapılanlara bakıp ayyy Nazlı hadi kalk artık diyorum kendime kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Onun dışında bayram öncesi yada sonrası kontrole gideceğiz çok şükür yaramaz bir durum yok Şeniz
Aman mavişim bebeğin suyu olmasın zaten henüz erken...Ara ara akıntı fazlalşıyor böyle bir durumda olabilir umarımda öyledir canım zira doktorunda değil demiş rahat olsun için kaydirigubbakcemile5
sekercik he valla üstten bi süpürcem :) öle baslıyom sora surayıda burayıda derken abartıyom işte
unicim valla baktım haziran analarının bişileri kalmamıs 40 güne kızz
ama bitanesi gri tisortlü olanda korse varDD
he badana yapılırken hiç zahmet etme bence gene batar ortalık
ay inş biz de kendimize çabuk geliriz
ben çok kilo vermek istemiyorum karga gibi olmıcam artık
:))))
kızlar geldim bennn
ayy kafayı yiyorum yaaa doktorum izne çıkmış bu hAfta yok
onun yerine de aptal bi kadını koymuşlar hiçbişeyden anlamıyor
hiç bi soruma cvp alamadım
herşey yolunda telaş yapma dedi sadece
ilk önc bebeğin kilosnu 1.800 olarak ölçtü
sonra yanlış ölçtüm siz ona 1.500 deyin dedi
bebeğim oynamıyo deyince tatlı bişeyler yee oynar dedi
dünden beri yediğikleirmin haddi hesabı yok
çattık yani anlıcağınızzz doktorumun kıymetini anlamış oldum
bööylece
eşim çok ısrar etti başka bi doktora gidelim diye ama
benim sinirlerim bozuldu gitmedim o yüzden
pazartesiyi bekleyip kendi doktoruma gidicem
allaha emanet yavruşum
hee birde doktor bebek çok iri şişko olucak bu dedi
başka da bişey demedi işte...
selam kizlar nasilsiniz
dün acayip bir terslik oldu kizimizin odasini tamamladik derken son bir iki parca kalmisti onlari vidalicakti kocaciimm önce yerine yerlestireyim dedi tahtasi catladi mobilyanin cok minik duruyo ama sinir bozucu..cok sinir oldum niye böyle terslik oluyo diye ama sonra düsündüm kizima bisey olmasinbi tahtadan nolcak..bugün gidip yenisini alicaz..insallah bidaha terslik olmaz
benimkide iyi hoştur her birşeyi yapar ama sonra yaptıklarıyla övünür bugün bi yaptığını yarın herkesin ağzından dinleyebilirsiniz bende kendi kendime yettiğimi göstermek için hiç bir işime çağırmam:lepi:
:
slm kızlar nasılsınız bende uzun zmandır cerini okudum cerinin yaşadıklarını gayet iyi anlıyorum. bende aynı şeyleri yaşadım çok tırstım agladım yanımda kimse yoktu acile yanıma kimseyi almıyorlar düşünün o psikolojiyi...mureda allah razı olsun bacım ses çıkmazsa benden hemen sen merak ediyorsun sagolasın..cnm annemler geldi kardeşlerimden bilg alıp yazma fırsatım olmadı zaten iş falanda vardı bu arada bebk odamız geldi haftaya kıyafetlerini yıkayıp dolaba yerleştirecegiz.durumlar böyle..yarın kurutma makinamız geliyor artık çamaşırları asma kurulama çogu kezde ütüleme derdim fazla olmayacak.sagolsun kayın pederim aldı.yeni heberler varmı umarım herkes iyidir..bende yeniden sıvı geldi bugün şimdi korkumdan ayaklarımı uzatıp yatıyorum.yarın doktoruma kontrole gidecem zaten anlatacagım olanları tekrar..kendinize iyi bakın..
neyse kızlar ben çıkayım son hazırlıkları yapayım demi hafi görüşürük
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 O telefon dediğiniz benim kumam kumam yıllardırrrrrrrnaniknanik
sende de ne göz var kıs :roflol:
çok şükür canım.ayy bende bayramdan önce gideyim diyorum hani ne olur ne olmaz.
kız geçen izmirin fotolarına baktım ayyy bayıldım ne güzelmiş oralar.ben kocişe burdan sonra izmire gidelim dedim oda baktı bayıldı.sen neresinde oturuyosun canım.
byby çıtırtıımmm :sinifsinif:
yaaa nazlım benimde yaaaa laelaelaelaelae
napcaz bu telefonlarııı kötükedihüso
kızlar 2 lokma bişey yedim çatlıycam sanki nefes alamıyorum...çıkıp biraz dolanayım bari... öptüm hepinizi...
bu arada iyiki varsınız opuyorumnanaktanŞeniz
slm kk nın en güzel en matrak kızlarııı
ben hamuru koydum fırına geldim mutfaktan yazıyom hatta kociş de az sonra gelcekmiş
çabuk yoğurdum demiiii
iki tepsi oldu:) az deil yaneeee
ne var ne yok okuyamadım geçmişi yaaa
edacannnn kız bi süslen püslennn hazır mısın akşamaaa
ben hamuru koydum fırına geldim mutfaktan yazıyom hatta kociş de az sonra gelcekmiş
çabuk yoğurdum demiiii
Canım çok güzeldir İzmirimiz ben Karşıyaka Bostanlıdayım opuyorumnanaktan Gelin gelin ne güzel olurrrrr kaydirigubbakcemile5
Bugün 9 Eylül birde İzmirin kurtulu türk yıldızları muhteşemdi ne zaman görüyorum onları nasıl içim kalkıyor herkez dua ediyorum Allahım sen koru onları diye :Saruboceq::Saruboceq: Akşamda Sezen aksu fener alayı var ama çok kalabalık oluyor bu sene gidemeyecğim mafoldumben
heee ben de özleidm kızzzhamilelik güzel ama bi yerden sonra zor geliyo insana
böle özgür özgür kosturup zıplayamıyom nann
ayy bişi olursa diye hareket ediyosun hep
bide son zamanlarda agırlasınca insana koyuyor haa
cabucak zaman gecsede alsak kucagımıza artık herseyi yapmak istiyom
kısıtlanmak istemiyom
halime binlerce sükür rabbim ayy bazen abartıyomuyum diyorum ne zor durumda olanlar var yaa:Saruboceq:
ne beeee ben ii gelinim bi kere kaynanam çok sever beni ben de onu severim:)))sadece bi sinek ısırığı gibi o kaaaa bişey :roflol::roflol::roflol::roflol:
hay senin gibi gelinin ben :mymeka::mymeka:
senn iice az kalmış kızkardeş:)bacım bende artık her sabah uyandığımda ay bebiş niye oynamıyo ay bişeymi oldu demekten yoruldum.çok zor çok.gerçi ultrasona bakılırsa benim bir buçuk ay kaldı.az daha sabır.
doğum yapan arkadaşım var diyoki bugünlerinin tadını çıkar dışarı çıkınca daha zor.ama bence bu daha zor o zaman en azından kucağımızda.
canım korkma bak ulaşmışsın canımmmayy allah im kizlar haberleri dinliyomusunuz sel heryeri mahfetmis bir sürü kayip var mafoldumben
annemleri ariyorum onlarinda yagmurdan telefonlari kesilmis aklim hep onlarda yaa
he Allah müstahakını versinnn uyudun heeenann sen sezeryan yaptın nereden biliyosun normal doğumun kolay yada zor olduğunu
herkes bağırıyor sancı çekerken falan benim gıkım çıkmadı beee paşa paşa yattım hatta sancı çekerken bi ara felaket uykum geldi varyaaaamirmirmirmirgelip muayene etmese dr.uyurdum bee:roflol:
canım benm tabii nası düşünürsen ööle geçer doğum dimikısım kolay anlatıyorum kii onlar buna adapte olsunlar doğumları kolay geçsinyerimseniben
Canım çok güzeldir İzmirimiz ben Karşıyaka Bostanlıdayım opuyorumnanaktan Gelin gelin ne güzel olurrrrr kaydirigubbakcemile5
Bugün 9 Eylül birde İzmirin kurtulu türk yıldızları muhteşemdi ne zaman görüyorum onları nasıl içim kalkıyor herkez dua ediyorum Allahım sen koru onları diye :Saruboceq::Saruboceq: Akşamda Sezen aksu fener alayı var ama çok kalabalık oluyor bu sene gidemeyecğim mafoldumben
çabuk yoğurdum demiiii
canım benm sağol yaaaa hepimiz hamaratız biz bu topikteeee beceriksiz mi var ayol hıı???Hiç bişicik yapmıycazzz birtanem onlar ekmek kapısı kendilerine bir zarar gelmesinde ..
Ama özel günlerde kapatsalar çok çok iyi olacakkkk kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso
Hamaratsın valla maşallahh şekercim eline koluna sağlık opuyorumnanaktan
canım benim o senin tatlılığınnnnhee gıı süslencem yaavv zemuszemuszemuszemus
ellerine sağlıkk bu arada çok tatlısın cnmmmm inceciksinn maşallahhh kaydirigubbakcemile5
nazlıımm ne geldi aklımaa :roflol:
benim kociş ilk evlendiğimizde dedikii nasılsa 9Eylül izmirin kurtuluşu alcam seni götürcem kordonaa bedavaya eğlence,fener alayları,havai fişeklerr falan delikafadulden
ama yazıkk hayalleri boşa gittii hiçbir evlilik yıldönümüzde izmirde olmak nasip olmadıı :roflol: bu kutlamalarda hiç bedavaya gelemedii :roflol::roflol:
sen istemiyosun ya şimdi 10 güne kalmaz dal gibi olursun biz uğraşır dururuz :teytey:
heee ben de özleidm kızzz
sanki hep böyle kalcam gibi geliyooo
bi de çok merak ediyorum karnımdaki kıpırdayan yaramaz neye benziyooo
yüzünü de göremdik ki keretanınnn
ne beeee ben ii gelinim bi kere kaynanam çok sever beni ben de onu severim:)))
oh hazır fırında şimdi hamurumm
senn iice az kalmış kızkardeş:)
hayırlısı canımmm
her şeyin bi güzelliği bi de zorluğu var hamilelik de ööle deilmiydii
canım korkma bak ulaşmışsın canımmm
he Allah müstahakını versinnn uyudun heee
Allah herkese kolay doğum nasip etsin hiçbişey çok kolay deil ama en kolayını nasip etsin hepimizeee
canım benm tabii nası düşünürsen ööle geçer doğum dimi
kolay olcak hepimizinki kızlar pırt pırt doğuruvericez sıraylaa
canım izmir hakkat güzel bize yakın ya benim gitmişliğim varr
kız ne hamuru ben anlamadım.eline sağlık.
ayyy canım ya ben bayıldım çok güzelmiş.burdan sonra orası ilaç gibi gelecek valla.
canım ya çok kalabalıktır gitme boşver.hem çok yorulursunŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?