2009 Kasm Anneleri

canım geçmiş olsun.kız mantar fala olmasın

Hmm bak buda olabilir canım bayağı etkiliyormuş diye okumuştum sanırım bizim konumuzda biri yaşamıştı aynı durumu
aynen wannacım yaaa yeminle kıracam o telefonu bigün o olcakk kötükedihüsokötükedihüso

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 O telefon dediğiniz benim kumam kumam yıllardırrrrrrrnaniknanik

çok şükür canım.ayy bende bayramdan önce gideyim diyorum hani ne olur ne olmaz.
kız geçen izmirin fotolarına baktım ayyy bayıldım ne güzelmiş oralar.ben kocişe burdan sonra izmire gidelim dedim oda baktı bayıldı.sen neresinde oturuyosun canım.

sende de ne göz var kıs :roflol:

he badana yapılırken hiç zahmet etme bence gene batar ortalık

aman badana dediğime bakma bi tek bebişin odası lülülülülülü

ay inş biz de kendimize çabuk geliriz
ben çok kilo vermek istemiyorum karga gibi olmıcam artık
:))))

sen istemiyosun ya şimdi 10 güne kalmaz dal gibi olursun biz uğraşır dururuz :teytey:

elifcim üzülme nihayetinde dr. yani kötü bişey olsa farkederdi heralde...pzt ye kadar güzelce dinlen moralini de bozma canım...

ayrıca bebeğin kilosu 1500 de olsa 1800 de olsa haftasıyla uyumlu...biz de dr kesildik iice kaydirigubbakcemile3

nazardır canım o yaa :)
aman boşve röyle küçük şeylere takılma melek kızın sağlıkla gelsin de herşeyin çaresi var...

al işte aynı benimki... !
bir yaptıysa 10 anlatır...övmezsen de küser..!! nankör diye arkandan konuşur...ya sabır....

canım merak etmez olur muyuz daha bugün aklımdan geçtin... opuyorumnanaktan

neyse kızlar ben çıkayım son hazırlıkları yapayım demi hafi görüşürük

byby çıtırtıımmm :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 O telefon dediğiniz benim kumam kumam yıllardırrrrrrrnaniknanik

yaaa nazlım benimde yaaaa laelaelaelaelae
napcaz bu telefonlarııı kötükedihüso

kızlar 2 lokma bişey yedim çatlıycam sanki nefes alamıyorum...çıkıp biraz dolanayım bari... öptüm hepinizi...
bu arada iyiki varsınız opuyorumnanaktanŞeniz

slm kk nın en güzel en matrak kızlarııı
ben hamuru koydum fırına geldim mutfaktan yazıyom hatta kociş de az sonra gelcekmiş
çabuk yoğurdum demiiii
iki tepsi oldu:) az deil yaneeee

ne var ne yok okuyamadım geçmişi yaaa

edacannnn kız bi süslen püslennn hazır mısın akşamaaa

Canım çok güzeldir ızmirimiz ben Karşıyaka Bostanlıdayım opuyorumnanaktan Gelin gelin ne güzel olurrrrr kaydirigubbakcemile5
Bugün 9 Eylül birde ızmirin kurtuluşu Türk yıldızları muhteşemdi ne zaman görüyorum onları nasıl içim kalkıyor herkez dua ediyorum Allahım sen koru onları diye :Saruboceq::Saruboceq: Akşamda Sezen aksu fener alayı var ama çok kalabalık oluyor bu sene gidemeyecğim mafoldumben

Son düzenleme:
byby çıtırtıımmm :sinifsinif:

yaaa nazlım benimde yaaaa laelaelaelaelae
napcaz bu telefonlarııı kötükedihüso

Hiç bişicik yapmıycazzz birtanem onlar ekmek kapısı kendilerine bir zarar gelmesinde ..
Ama özel günlerde kapatsalar çok çok iyi olacakkkk kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso

kızlar 2 lokma bişey yedim çatlıycam sanki nefes alamıyorum...çıkıp biraz dolanayım bari... öptüm hepinizi...
bu arada iyiki varsınız opuyorumnanaktanŞeniz

Tamam canım sende iyiki varsınnn güzeller güzelim opuyorumnanaktan

Hamaratsın valla maşallahh şekercim eline koluna sağlık opuyorumnanaktan

hee gıı süslencem yaavv zemuszemuszemuszemus
ellerine sağlıkk bu arada çok tatlısın cnmmmm inceciksinn maşallahhh kaydirigubbakcemile5

nazlıımm ne geldi aklımaa :roflol:
benim kociş ilk evlendiğimizde dedikii nasılsa 9Eylül izmirin kurtuluşu alcam seni götürcem kordonaa bedavaya eğlence,fener alayları,havai fişeklerr falan delikafadulden
ama yazıkk hayalleri boşa gittii hiçbir evlilik yıldönümüzde izmirde olmak nasip olmadıı :roflol: bu kutlamalarda hiç bedavaya gelemedii :roflol::roflol:

heee ben de özleidm kızzz
sanki hep böyle kalcam gibi geliyooo
bi de çok merak ediyorum karnımdaki kıpırdayan yaramaz neye benziyooo
yüzünü de göremdik ki keretanınnn

sadece bi sinek ısırığı gibi o kaaaa bişey :roflol::roflol::roflol::roflol:

hay senin gibi gelinin ben :mymeka::mymeka:
ne beeee ben ii gelinim bi kere kaynanam çok sever beni ben de onu severim:)))
oh hazır fırında şimdi hamurumm
senn iice az kalmış kızkardeş:)
hayırlısı canımmm
her şeyin bi güzelliği bi de zorluğu var hamilelik de ööle deilmiydii
ayy allah im kizlar haberleri dinliyomusunuz sel heryeri mahfetmis bir sürü kayip var mafoldumben
annemleri ariyorum onlarinda yagmurdan telefonlari kesilmis aklim hep onlarda yaa
canım korkma bak ulaşmışsın canımmm
he Allah müstahakını versinnn uyudun heee
Allah herkese kolay doğum nasip etsin hiçbişey çok kolay deil ama en kolayını nasip etsin hepimizeee

kısım kolay anlatıyorum kii onlar buna adapte olsunlar doğumları kolay geçsinyerimseniben
canım benm tabii nası düşünürsen ööle geçer doğum dimi
kolay olcak hepimizinki kızlar pırt pırt doğuruvericez sıraylaa

canım izmir hakkat güzel bize yakın ya benim gitmişliğim varr

kız ne hamuru ben anlamadım.eline sağlık.

ayyy canım ya ben bayıldım çok güzelmiş.burdan sonra orası ilaç gibi gelecek valla.
canım ya çok kalabalıktır gitme boşver.hem çok yorulursunŞeniz

canım benm sağol yaaaa hepimiz hamaratız biz bu topikteeee beceriksiz mi var ayol hıı???
valla sevgi yumağı olduk iice:)))
ne güzel ya siz de olmasanız kafayı yerdim ben ay bebek normal mi acaba ay bebek nasıl acaba der dururdum şimdi ordan burdan konua konuşa zman geçiyo ne çok şey paylaşıyoruz yaaa ne sağlam arkadaşlıklar kurdukkk
canım benim o senin tatlılığınnnn
ama beni önceden tanıyan herkes sanki birden şişmişsin çok kilo almışsın diyooo
he ıuyanık geçinmiş amaaaaa olmamışşşş:)=))

vala az kaldı bacım benim. Şeniz Şeniz

kardeşcağzımmm söylemiyim şimdi herkes hamile canınız çeker hamur işi yapçaktım kociş istiyodu ne zamandır da onu diyorum koydum fırına dieeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…