2009 Kasm Anneleri

canım dur panik yapma bulursun elbet...la senzaya çok sık yeni ürün geliyo...ama şimdi orda da pahalı olur...

canım orda çok çeşit oluyo...ben iç çamaşırlarımı falan da hep ordan alıyorum...penyeler, satenler, kumaşlar hangi tarz istiyosan var ...

ben de bir gecelik, bir pijama takımı koyacağım
bir tane de evde giymeye ayırdım yeni
oğlusumun kıyafetleri de yıkandı, ütülendi

oohh zor işler bitmiş özlemcimm :lepi:

şaşkın kuşşş nasıl giycen düşük beli acabaa yaa sezeryan olursaann klava:

kıs çok bol onların beli giyilir heralde...

uniiii kız gördüm seni halt etmiş kaynanan nan hakket güzel karusun haaa hemide kokoş karulardan nan beğendim seni cerine hak verdim nan

bende valizin içine bebişinkileri ayrı koyacagım
hem ben bebiş için hemsirelere bitek zıbın takımı vericem bide battaniye
yanıma getirince güzelce siler öle giydiririm hastane cıkıslarını

ufak tefek eksikler var ama yavaş yavaş halledecem artık

ohh özlem sende halletmişin yıkama işlerini falan
kızlar ben paketli aldıgım hiçbişeyi yıkamıcam
acıktan aldıgım bebiş kıyafetlerini yıkıcam okaaa

canım ya ben şimdi oğluşun cicilerini hastaneye bu çanta ile mi getiricemm

yok ebişim ona sığmazki gülümm

neyssee ben de gidem yatam bari gıı uykum geldi
EDOŞUMM canım arkadaşım çok teşekkür ederim yardımların için sefiyom seni nann egeyi de tabee
opuyorumnanaktan

bende seni seviimm çok seviimm ardamıda seviimm Şeniz

kıs çok bol onların beli giyilir heralde...

valla unimm bi düşünsene dikişinin üstüne geldiğinii lmaz: bence olmaz ama tecrübelilere soraakk Krispii cvp verr giyilirmi düşük bel sezeryandaa :kedi:

Lasenza Türkiye
bakın benim pijamalar böle bişey....

canım ya ben şimdi oğluşun cicilerini hastaneye bu çanta ile mi getiricemm

yok be kuşum normal valiz yapıcaz bizimkilerle beraber ... sen o çantayı oğluşunla gezmeye giderken kullanıcan...ya da olmadı ben çok beğendim diye bana hediye edicen :lepi:

uniiii kız gördüm seni halt etmiş kaynanan nan hakket güzel karusun haaa hemide kokoş karulardan nan beğendim seni cerine hak verdim nan

:kedi::kedi::kedi: anam çıtırtıya bile beğendirdik de bi şu kadına yaraanamadık iyi mi... kaydirigubbakcemile

aşk olsun nan ben o kaaa zor bir karumuyum bak demekki benden beter leride varmış
:dilcikar:

ayy uniciim bende sen gibi düşünüyorum iki takım götürücem ikisinide ayrı ayrı koyuyum diyorum hemşireye cantayı veripte aratmak istemiyorum yanii :lepi:

:lepi::lepi:

bende valizin içine bebişinkileri ayrı koyacagım
hem ben bebiş için hemsirelere bitek zıbın takımı vericem bide battaniye
yanıma getirince güzelce siler öle giydiririm hastane cıkıslarını

kıs bebişi yıkamıyolar mı hastanede ???

canım bence yıka herşeyi...sen onların paketli olduğuna bakma kumaşlar kesilirken dikilirken falan hep yerlere atılıyo...sonra ütülenip paketleniyo...temiz görünüyo ama bence güvenme....
valla unimm bi düşünsene dikişinin üstüne geldiğinii lmaz: bence olmaz ama tecrübelilere soraakk Krispii cvp verr giyilirmi düşük bel sezeryandaa :kedi:

puuffff...

bence giyilmez çünkü doğum kış olacağı için atlette giycez bu safar atlat düşük bel pijamanın içinde ne kaaa durabilir sürekli belin göben açılır yüksek bel almak daha iyi bence ama yinede siz bilirsiniz

ufak tefek şeyler kaldı
canım sen paketli de olsa yıka ben herşeyini yıkadım
hem kendime aldıklarımı, hem bebeğe aldıklarımı

nan yüksek bel göbemize dikiş yerine denk gelmezmi ayyyyy korkuom

kenya kızz yıkamadan olurmu yaa lmaz: ben valla hepsini yıkıcamm lmaz: çünkü şöle düşün bu ciciler hoop diye kutuya girmiyokii atölyede ordan oraya atılıyoo yerlerde sürünüyoo onca kişi elliyoo sanki kutulular açılmıyomuu :kedi: been biraz fazla takıntılıyımdır yaavv :kedi:

aşk olsun nan ben o kaaa zor bir karumuyum bak demekki benden beter leride varmış
:dilcikar:

ayy canımmm krispim çıtırımmm ŞenizŞeniz

uniii cnmm ayyy pijaman süpermişşş :lepi: güle gülee giy inşallahh :Saruboceq:

edoşum onun aynısı diil benimki...ama model olarak aynı...siteye tek bi tane koymuşlar mecbur onun resmini koydum...

hee bende öle diimm fatomm opuyorumnanaktan

nan yüksek bel göbemize dikiş yerine denk gelmezmi ayyyyy korkuom

kızz şaşkın ördekim beniimm kaydirigubbakcemile3 dikişin şöle tarif edeyim düşük bel kilot giydiğinde onun lastiğinin durduğu yerde oluyo sezeryanda sen göbek deliğindemi sanıyon kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…