ay canım lasenzaya baktım bulamadım orda
c&a burda yok artık eşime söliycem yurt dışına çıkcak yine
ordan baksın yaa saçma sapan uyduruk şeyler var
ben yüksek bel hayatta giyemem yaa bide düşük belde daha rahat ederiz
sıkmaz etmez
unii la senzaya bakmadım been ordakiler çok yazlık deelmi gıı tiril tiril benim kocişyurtdışındn getirdiydi bi takım la senzadan şu an üstümde de o var acaip raht olii vallaa hemile şeysi gibi zaten üstü bol ama askılı falan hastanede giyemem yaanee
ben de bir gecelik, bir pijama takımı koyacağım
bir tane de evde giymeye ayırdım yeni
oğlusumun kıyafetleri de yıkandı, ütülendi
şaşkın kuşşş nasıl giycen düşük beli acabaa yaa sezeryan olursaannklava:
bende de hiç öyle küçük valiz yok yaa...nikeın spor çantalarından vardı ona koydum hiç kullanışlı olmadı ... bi çanta ayarlamam lazımm...
ben bi de şey yaptım : hani battaniyelerin falan şeffaf fermuarlı çantaları var ya bebişin kıyafetlerini ayrı ayrı o çantalara koydum 2 takım yaptım... işte badisi çorabı şapkası kıyafeti falan tek çantada...hemşireler isteyince vermesi kolay olsun dökülüp saçılmasın dedim...
alkisalkisalkis oohh seninde işler bitmiş özlemm alkisalkisalkis
ayy uniciim bende sen gibi düşünüyorum iki takım götürücem ikisinide ayrı ayrı koyuyum diyorum hemşireye cantayı veripte aratmak istemiyorum yanii :lepi:
canım ya ben şimdi oğluşun cicilerini hastaneye bu çanta ile mi getiricemm
neyssee ben de gidem yatam bari gıı uykum geldi
EDOŞUMM canım arkadaşım çok teşekkür ederim yardımların için sefiyom seni nann egeyi de tabee
opuyorumnanaktan
kıs çok bol onların beli giyilir heralde...
canım ya ben şimdi oğluşun cicilerini hastaneye bu çanta ile mi getiricemm
uniiii kız gördüm seni halt etmiş kaynanan nan hakket güzel karusun haaa hemide kokoş karulardan nan beğendim seni cerine hak verdim nan
hepinise ii geceler kıslaar
Lasenza Türkiye
bakın benim pijamalar böle bişey....
yok be kuşum normal valiz yapıcaz bizimkilerle beraber ... sen o çantayı oğluşunla gezmeye giderken kullanıcan...ya da olmadı ben çok beğendim diye bana hediye edicen :lepi:
:kedi::kedi::kedi: anam çıtırtıya bile beğendirdik de bi şu kadına yaraanamadık iyi mi... kaydirigubbakcemile
ayy uniciim bende sen gibi düşünüyorum iki takım götürücem ikisinide ayrı ayrı koyuyum diyorum hemşireye cantayı veripte aratmak istemiyorum yanii :lepi:
bende valizin içine bebişinkileri ayrı koyacagım
hem ben bebiş için hemsirelere bitek zıbın takımı vericem bide battaniye
yanıma getirince güzelce siler öle giydiririm hastane cıkıslarını
ohh özlem sende halletmişin yıkama işlerini falan
kızlar ben paketli aldıgım hiçbişeyi yıkamıcam
acıktan aldıgım bebiş kıyafetlerini yıkıcam okaaa
valla unimm bi düşünsene dikişinin üstüne geldiğiniilmaz: bence olmaz ama tecrübelilere soraakk Krispii cvp verr giyilirmi düşük bel sezeryandaa :kedi:
yok ebişim ona sığmazki gülümm
bende seni seviimm çok seviimm ardamıda seviimm Şeniz
valla unimm bi düşünsene dikişinin üstüne geldiğiniilmaz: bence olmaz ama tecrübelilere soraakk Krispii cvp verr giyilirmi düşük bel sezeryandaa :kedi:
kıs bebişi yıkamıyolar mı hastanede ???
ohh özlem sende halletmişin yıkama işlerini falan
kızlar ben paketli aldıgım hiçbişeyi yıkamıcam
acıktan aldıgım bebiş kıyafetlerini yıkıcam okaaa
bence giyilmez çünkü doğum kış olacağı için atlette giycez bu safar atlat düşük bel pijamanın içinde ne kaaa durabilir sürekli belin göben açılır yüksek bel almak daha iyi bence ama yinede siz bilirsiniz
aşk olsun nan ben o kaaa zor bir karumuyum bak demekki benden beter leride varmış
:dilcikar:
uniii cnmm ayyy pijaman süpermişşş :lepi: güle gülee giy inşallahh :Saruboceq:
bence giyilmez çünkü doğum kış olacağı için atlette giycez bu safar atlat düşük bel pijamanın içinde ne kaaa durabilir sürekli belin göben açılır yüksek bel almak daha iyi bence ama yinede siz bilirsiniz
nan yüksek bel göbemize dikiş yerine denk gelmezmi ayyyyy korkuom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?