2009 Kasm Anneleri

kızlaarr hepinize iyi geceler ben yatıyorum sabah 9:30 tv karsısında olucam benim için çok erken saat oluyoo kaydirigubbakcemile3 o yüzden simcik yatmalıyımm opuyorumnanaktan

evet bende yatıyorum bakalım nasıl bi dogum olacak
sonra gene yatarız izleyince
hade ii geceler herkeseeee

boyu 1,50 olan bi kadının göbek deliğinin bi karış altıyla seninki aynımıdırr delüüü :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen benim tarifi dikkate al :roflol:

he orasını doğru dedin eda benim göbek deliğimlen sizinki aynı mesafede olmaz mümkün değel
tam şeyinizin üstünü göz önüne alın o zaman bi karış:roflol::roflol::roflol::roflol:

yahu yağmurdan dolayı net gitti bu gidişle bizde kapılacaz sele yav uçmasak bari allahım sen koru
neyse bende yatam artık

günaydınnnnnnn a.s.
işyerine daha kimsecikler gelmedi ne kaa güzel buranın bu halini seviyommm kaydirigubbakcemile3
ne davacı var ne hakim ne memur ohh tükan bağa kaldı lülülülülülü
neyse millet damlar şimdi bende onlar gelene kaa kafaltımı ediom kk ya iki satır yazam dedim sora vakit falan olmiii gerçi böle yazim yazim sora internet sorun veriii gıcık olim yauwwwwwwwww :bbo:
hadi bakam herkeşi öptümmmmmmmmmmmmmmmmm

abbbaaoowwww 30. haftayı geride bırakmışımmmmmm
allahımmmmmmmmmmmmm sana şükürler olsunnnnnnnnnn :Saruboceq:
70 gün kalmışşş kaydirigubbakcemile2

değelim nan değelim orta hararette bi karuyum

kız değelsin o apaçık belli zatende
o zaman hanım karu diyelim böle daha eyi oldu demi nan
eee peki şekerim çok ısrar ettin:)) :roflol:

canım senin koca maaşallah pek düşünceliymiş...
he sen telefonu giydir de benim kumam uyku onu ne etçez kociş çok yoruluyo heralde akşamları yemekten sonra uyuyup kalıyo ben de tüm gün evde onu bekliyorum gelse de iki çift laf etsek die zaten hiç arkadaşım da yok burda sizden başka tabii, siz de olmasanız iyice konuşmayı unutucam ayolll lmaz:
ya bende bakıom bakıom bulamıorum şöyle düzgün bişey düşük bel pijama arıyorum
yok markspencerda vardı oradada 100 120 tl arası yahuuuuuuuuuuu uyus durumdayım
bu antalyada hiçbişey bulunmuo
kız bence de düşük bel alma dikişler göbeğin altında oluyor hem bu pijama tam üste oturacak dar kalıplı bişey değil ki pijama dediğin bol olur rahat edesin diye o nedenle bol olcak daha da yukarı çekebilirsin hem normal doğumda da pijama giyilebilir bence dikişlere hiçbi şekilde zararı olmaz gecelik rahat olur diyorlar ama ben giyemem heralde gecelikle hiç uyuyamıyorum ifrit oluyorum ben yatınca yukarı sıyrılmasından ben o geceliği çekiştirirken dikişleri de patlatırım alimallah :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın çatlak kasım anaları vee çakmaa kasım analarıı laelaelaelaelae
bugün karga kahvaltusunuu etmeden kalktum kanal d dee doğumhaneden canlı yayın yapcaklarr delikafadulden

he orasını doğru dedin eda benim göbek deliğimlen sizinki aynı mesafede olmaz mümkün değel
tam şeyinizin üstünü göz önüne alın o zaman bi karış:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: hee gııı hade bende pek selvi deelimde bunnara karış marış hesabi yapılmaz :roflol:

günaydın çatlak kasım anaları vee çakmaa kasım analarıı laelaelaelaelae
bugün karga kahvaltusunuu etmeden kalktum kanal d dee doğumhaneden canlı yayın yapcaklarr delikafadulden

delikafadulden bendee bendeeee delikafadulden

günaydın hepinizee opuyorumnanaktan
emme sezeryan gösterecemişş yaa

günaydın cnmm opuyorumnanaktan
program canlı deel yaa kafamçokkarıştı bende sancı mancı görürüm dedimdii :kedi:

he amaaa sancıyı herkes çekmiyo ki bazısı hissetmiyo bazısı çok çekiyo bazısı bağırıyo
benm bi ebe arkadaş vardı o diyor ki eğer doğum yapanlar bağırmak yerine nefes alıp verse ıkınsa canları o kadar yanmayacak ve doğum daha çabuk gerçekleşecek ama onlar ısrarla bağırdıkları için daha zor doğuruyorlar sen sakın bağırma ıkın bol bol demişti

gunaydın kızlar nasılsınız nasıl keyifleriniz

biz oglusumla iyiyiz cumartesi insalah oglusumu goreceğim belki ters donmus de olur dedi doktor bakalım.

bebeğime bayagı bir giyecek aldım ama ıvır zıvır bır suru eksik var

bugun boyaya da başladık tasınmaktan vazgectik annemde kalacağım boya sırasında esim ilgilenecek boyacı ile vs

sonra da insallah odasını ayarlayacağız bakalım

sabah kalkmak işe gelmek zor oluyor valla 32. haftayı iple cekiyorum:))

benden haberler boyle

hepinize sevgiler.

heee aklımızda olsunn vereliniortak ben gerçi epidural yapcam yerimseniben

Arzu hoşgeldin cnm hadi bakalım çalışmalar hızlandıı kolay gelsinn opuyorumnanaktan
Burcu günaydıınn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…