ayyy kenya nasıl olucaklar acaba çok merak ediyorum ...bende bakarım heralde yaa opuyorumnanaktan
boyu 1,50 olan bi kadının göbek deliğinin bi karış altıyla seninki aynımıdırr delüüü :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen benim tarifi dikkate al :roflol:
eee peki şekerim çok ısrar ettin:)) :roflol:değelim nan değelim orta hararette bi karuyum
kız değelsin o apaçık belli zatende
o zaman hanım karu diyelim böle daha eyi oldu demi nan
canım senin koca maaşallah pek düşünceliymiş...:roflol::roflol: ayy geçen diiyki ben dedim aşkım belim ağrıyo :roflol:ayyy diyo keşke azcıkta ben taşıbilsemde sen dinlensenn :roflol::roflol::roflol:
ama ben kocamı kimselen yarıştıramam delikafadulden kusuraa bakmaa delikafadulden
anaaa bende telefonu giydiremm delikafaduldendelikafadulden
hee getirmeyek bacımm vereliniortak
uniciim sen heç takma kızz kafaana valla tescilli manken gibisin benden demesiii :lepi:
kız bence de düşük bel alma dikişler göbeğin altında oluyor hem bu pijama tam üste oturacak dar kalıplı bişey değil ki pijama dediğin bol olur rahat edesin diye o nedenle bol olcak daha da yukarı çekebilirsin hem normal doğumda da pijama giyilebilir bence dikişlere hiçbi şekilde zararı olmaz gecelik rahat olur diyorlar ama ben giyemem heralde gecelikle hiç uyuyamıyorum ifrit oluyorum ben yatınca yukarı sıyrılmasından ben o geceliği çekiştirirken dikişleri de patlatırım alimallah :roflol: :roflol: :roflol:ya bende bakıom bakıom bulamıorum şöyle düzgün bişey düşük bel pijama arıyorum
yok markspencerda vardı oradada 100 120 tl arası yahuuuuuuuuuuu uyus durumdayım
bu antalyada hiçbişey bulunmuo
annem bana battaniyen çok olsun dedi bi de gündelik al bence penye bi battaniye benim iki örgü bi polar iki hazır battaniye var daha da gelir heralde:)modeli aynı demii :kedi: ben bunun modelinede renginede bayıldıımm opuyorumnanaktan[/QUOTE
evt canım modeli aynı benimki pembiş...biri de beyaz üstüne mor puantiyeli..erkek olsa mavi alıcaktım pijamaları kız olunca kız rengi alayım dedim :))))
allah canını almasın emi :)))
cersu battaniye çok güzelmiişş ...güle güle kullansın miniş :)
ben bi tane polar battaniye aldım bi de moradan tarif edemediğim yumuşuk bişey aldım :) kadife de diil aman anlatamadım görmüşünüzdür kesin düz renk üstünde top top bişeyler var... bi tane de kendim örmüştüm ...penye de almak lazım mı ??
ben pijamamı seçerken bebeğe göre seçmedim kız nerden geldi aklına bu:)) ben kırmızı kurdela takıcam ya kırmızılı olsun dedim:)))
abbbaaoowwww 30. haftayı geride bırakmışımmmmmm
allahımmmmmmmmmmmmm sana şükürler olsunnnnnnnnnn :Saruboceq:
70 gün kalmışşş kaydirigubbakcemile2
günaydın canım afiyet olsun sana he ben de iki gün önce 30. haftayı geride bırakmışım pek bi sevindiydimmmmmm
günaydın çatlak kasım anaları vee çakmaa kasım analarıı laelaelaelaelae
bugün karga kahvaltusunuu etmeden kalktum kanal d dee doğumhaneden canlı yayın yapcaklarr delikafadulden
he orasını doğru dedin eda benim göbek deliğimlen sizinki aynı mesafede olmaz mümkün değel
tam şeyinizin üstünü göz önüne alın o zaman bi karış:roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın çatlak kasım anaları vee çakmaa kasım analarıı laelaelaelaelae
bugün karga kahvaltusunuu etmeden kalktum kanal d dee doğumhaneden canlı yayın yapcaklarr delikafadulden
günaydın edaaaaa
kız sezaryen ameliyat işteeeee
öbürünü nası denk getircekler canlı yayın deel mii
günaydın cnmm opuyorumnanaktan
program canlı deel yaa kafamçokkarıştı bende sancı mancı görürüm dedimdii :kedi:
he amaaa sancıyı herkes çekmiyo ki bazısı hissetmiyo bazısı çok çekiyo bazısı bağırıyo
benm bi ebe arkadaş vardı o diyor ki eğer doğum yapanlar bağırmak yerine nefes alıp verse ıkınsa canları o kadar yanmayacak ve doğum daha çabuk gerçekleşecek ama onlar ısrarla bağırdıkları için daha zor doğuruyorlar sen sakın bağırma ıkın bol bol demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?