edoşum onun aynısı diil benimki...ama model olarak aynı...siteye tek bi tane koymuşlar mecbur onun resmini koydum...
hee bende öle diimm fatomm opuyorumnanaktan
kızz şaşkın ördekim beniimm kaydirigubbakcemile3 dikişin şöle tarif edeyim düşük bel kilot giydiğinde onun lastiğinin durduğu yerde oluyo sezeryanda sen göbek deliğindemi sanıyon kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama krispi göbek deliğinin yarım karış altı dedi
bence giyilmez çünkü doğum kış olacağı için atlette giycez bu safar atlat düşük bel pijamanın içinde ne kaaa durabilir sürekli belin göben açılır yüksek bel almak daha iyi bence ama yinede siz bilirsiniz
ayy bi suya tutuyolarmıs ne bilim ben her ihtimale karsı bi silip hem her yerine bakarım öle giydiririm yaa
nan yüksek bel göbemize dikiş yerine denk gelmezmi ayyyyy korkuom
modeli aynı demii :kedi: ben bunun modelinede renginede bayıldıımm opuyorumnanaktan[/QUOTE
evt canım modeli aynı benimki pembiş...biri de beyaz üstüne mor puantiyeli..erkek olsa mavi alıcaktım pijamaları kız olunca kız rengi alayım dedim :))))
boyu 1,50 olan bi kadının göbek deliğinin bi karış altıyla seninki aynımıdırr delüüü :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen benim tarifi dikkate al :roflol:
allah canını almasın emi :)))
cersu battaniye çok güzelmiişş ...güle güle kullansın miniş :)
ben bi tane polar battaniye aldım bi de moradan tarif edemediğim yumuşuk bişey aldım :) kadife de diil aman anlatamadım görmüşünüzdür kesin düz renk üstünde top top bişeyler var... bi tane de kendim örmüştüm ...penye de almak lazım mı ??
boyu 1,50 olan bi kadının göbek deliğinin bi karış altıyla seninki aynımıdırr delüüü :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen benim tarifi dikkate al :roflol:
emzirme atletlerinden alalım bari 2 tane yeter mi kıs ??
aman her yerine bak hemşireler bi yerini çalmasın :)))
kıs dikiş yerimiz göbeğimizde olmıycak...daha aşağıda :))
modeli aynı demii :kedi: ben bunun modelinede renginede bayıldıımm opuyorumnanaktan[/QUOTE
evt canım modeli aynı benimki pembiş...biri de beyaz üstüne mor puantiyeli..erkek olsa mavi alıcaktım pijamaları kız olunca kız rengi alayım dedim :))))
ben bi tane polar battaniye aldım bi de moradan tarif edemediğim yumuşuk bişey aldım :) kadife de diil aman anlatamadım görmüşünüzdür kesin düz renk üstünde top top bişeyler var... bi tane de kendim örmüştüm ...penye de almak lazım mı ??
saol canım bende aldım ondan mora topitoş 2 tane penye 1 tanede örgü var
ay ne biliym yahuuuu kaydirigubbakcemile3 bende diorum bikini giydimizde felan belli olur
ayyy gece gece pek guldurdunuz benıııııı nallahta sızı guldursun kızlarrrrrr.yok bı karıs ustu,yok altı ayy bulamadınız dıkız yerını cok tatlısınız yaaaaaa.opuyorum cok
güle güle sağlıcakla giy inşallah cnmm opuyorumnanaktan
hee mora topitoş battaniye diiysin bende alcam taktım kafayaa laelaelaelaelae nee kaa çok olursa olsun alacam onudaaa delikafadulden
olmaz olmazz rahat oll :roflol:
sağol canım, güzelmişahanda böle bişe özlemcimm
Mora 80*110 topitos battaniye 047
güle güle sağlıcakla giy inşallah cnmm opuyorumnanaktan
hee mora topitoş battaniye diiysin bende alcam taktım kafayaa laelaelaelaelae nee kaa çok olursa olsun alacam onudaaa delikafadulden
uniqe senin pijamayı çok beğendim la senzadan bulamazsam mark spencerdan alırım artık bide aysho die bi marka var onada bakcam
hee işte bu anam herşeyi de biliyosunuz bee :) bunun kremini aldım... çok beğendim çünkü dedim bütün kıyafetlere uysun :)))
evt canım oyshoda da güzel şeyler oluyo ama çok az çeşit oluyo ... la senzada kesin bulursun acele etme... daha 2 ay var mutlaka gelir bunlardan ...
aman her yerine bak hemşireler bi yerini çalmasın :)))
hee işte bu anam herşeyi de biliyosunuz bee :) bunun kremini aldım... çok beğendim çünkü dedim bütün kıyafetlere uysun :)))
kızz deli calcaklar diye demedim
merak ederimde bebişimin herbiyerine bakarım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?