2009 Kasm Anneleri

ama krispi göbek deliğinin yarım karış altı dedi

emzirme atletlerinden alalım bari 2 tane yeter mi kıs ??

ayy bi suya tutuyolarmıs ne bilim ben her ihtimale karsı bi silip hem her yerine bakarım öle giydiririm yaa

aman her yerine bak hemşireler bi yerini çalmasın :)))

nan yüksek bel göbemize dikiş yerine denk gelmezmi ayyyyy korkuom

kıs dikiş yerimiz göbeğimizde olmıycak...daha aşağıda :))

boyu 1,50 olan bi kadının göbek deliğinin bi karış altıyla seninki aynımıdırr delüüü :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen benim tarifi dikkate al :roflol:

emzirme atletlerinden alalım bari 2 tane yeter mi kıs ??

aman her yerine bak hemşireler bi yerini çalmasın :)))

kıs dikiş yerimiz göbeğimizde olmıycak...daha aşağıda :))

ay ne biliym yahuuuu kaydirigubbakcemile3 bende diorum bikini giydimizde felan belli olur

ayyy gece gece pek guldurdunuz benıııııı nallahta sızı guldursun kızlarrrrrr.yok bı karıs ustu,yok altı ayy bulamadınız dıkız yerını cok tatlısınız yaaaaaa.opuyorum cok

güle güle sağlıcakla giy inşallah cnmm opuyorumnanaktan

hee mora topitoş battaniye diiysin bende alcam taktım kafayaa laelaelaelaelae nee kaa çok olursa olsun alacam onudaaa delikafadulden

ay ne biliym yahuuuu kaydirigubbakcemile3 bende diorum bikini giydimizde felan belli olur

olmaz olmazz rahat oll :roflol:

ay sanki sezeryan doğurcakmışım gibi kesin konuşuorm yaaaa
belkide normal olur ay ne biliym yaaaaaaa

uniqe senin pijamayı çok beğendim la senzadan bulamazsam mark spencerdan alırım artık bide aysho die bi marka var onada bakcam

güle güle sağlıcakla giy inşallah cnmm opuyorumnanaktan

hee mora topitoş battaniye diiysin bende alcam taktım kafayaa laelaelaelaelae nee kaa çok olursa olsun alacam onudaaa delikafadulden

hee işte bu anam herşeyi de biliyosunuz bee :) bunun kremini aldım... çok beğendim çünkü dedim bütün kıyafetlere uysun :)))

uniqe senin pijamayı çok beğendim la senzadan bulamazsam mark spencerdan alırım artık bide aysho die bi marka var onada bakcam

evt canım oyshoda da güzel şeyler oluyo ama çok az çeşit oluyo ... la senzada kesin bulursun acele etme... daha 2 ay var mutlaka gelir bunlardan ...

bende kremini aldım kaydirigubbakcemile3
umarım bulurum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…